אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
הפודטק מגיע אלינו לצלחת - גם בזמן מלחמה בשר מעבדה בשר מתורבת | צילום: שאטרסטוק

הפודטק מגיע אלינו לצלחת - גם בזמן מלחמה

הייטק בפקקים מארח את ד"ר תמי מירון, מנהלת טכנולוגיות ראשית בחברת "פרש-סטארט פוד-טק אינקובטור", שיושבת בימים כתיקונם בקריית שמונה ונאלצה להתפנות, ועם ניר גולדשטיין, מנכ"ל מכון מחקר "דה גוד פוד", על עתיד תעשיית המזון החדשני בישראל ועל שינוי ייעוד התעשייה בזמן המלחמה

28.03.2024, 13:59 | מערכת כלכליסט


תגיות