אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מעשנות בשר -הטרנד החדש שהפך כל סגר לארוחת גורמה! מעשנת בשר- הטרנד החדש | ברוך ברנר

מעשנות בשר -הטרנד החדש שהפך כל סגר לארוחת גורמה!

משבר הקורונה הכניס את כל ענף האוכל לסחרור, מצד אחד נסגרו מסעדות, ומצד שני אנשים התחילו להזמין אוכל הביתה.

03.06.2021, 10:59 | בשיתוף: Traeger

אבל לא מעט אנשים התגעגעו לאוכל טוב ומושקע, ולא הסתפקו במשלוחים. זאת היתה הזדמנות טובה עבורם לנסות משהו חדש, משהו שמזמן כבר רצו לנסות אבל לא היה להם אומץ: מעשנות בשר. נושא עישון הבשר הוא כבר לא תחום נישתי ששמור למשוגעים לדבר. מעשנות בשר נמצאות בחצרות הבתים ובמרפסות בפריסה ארצית כבר לא מעט שנים. עכשיו שהתחום מוכר, ויש כבר סדנאות שלמות לעישון במעשנה, וקבוצות פייסבוק מלאות באנשים שמוכנים לשתף מידע ומתכונים – הגיע הזמן שגם אתם תצטרפו להמוני אנשים שלא טועים, ותרכשו את המעשנה הראשונה שלכם.

טרייגר, גם גריל וגם מעשנה, נהנים מכל העולמות

לעשן בשר על גריל גז? לעשן בשר על גחלים? לעשן בשר על אש עצים? האינטרנט מלא במידע שמושך לכל מיני כיוונים, אך אלו כבר שאלות שיש עליהן תשובה ברורה. בכל מבחני הטעימות ובתחרויות ברביקיו בארצות הברית ובעולם – מעשנות הבשר של Traeger תמיד קוטפות את המקומות ראשונים באופן עקבי וחד משמעי. העשן הארומטי שמקבלים במעשנות פלטס מאש עצים הוא האיכותי ביותר, מעשיר את טעם הבשר ולא משתלט יותר מידי. הגרילים של טרייגר מצטיינים בכל קטרוגיה, בין אם אתם מעשנים בשר בטמפרטורות נמוכות להרבה זמן, ובין אם אתם צולים סטייק עסיסי במספר דקות. אבל למה לעצור פה? אפשר לאפות, לבשל, לצלות והכל יוצא הרבה יותר טעים במעשנת בשר של טרייגר, ומי שטועם תמיד חוזר לעוד…

מעשנת בשר- הטרנד החדש, ברוך ברנר מעשנת בשר- הטרנד החדש | ברוך ברנר מעשנת בשר- הטרנד החדש, ברוך ברנר

Traeger Grills - חייבים לטעום כדי להבין 

יש מצב שנתקלתם בתמונות באינסטגרם של מנות שיוצאות מהטרייגר, יכול להיות ששמעתם סיפורים מחברים על טעמים עשירים ואולי אפילו ראיתם בעיניים שלכם מה טרייגר יכול לעשות… אבל אף אחד מהנ”ל אינו מעביר את הדבר האמיתי דרך המסך! אז אתם שואלים מה זה ה”דבר האמיתי”? טעם של בשר מעושן על אש עצים זה לא משהו שאפשר להסביר במילים חייבים לטעום! בארץ קיימים סוגים רבים של מעשנות בשר, ויש הרבה מידע באינטרנט. אנחנו ממליצים לכם לעשות סבב אצל חברים ופשוט לטעום. תחליטו כבר בעצמיכם מה הכי טעים לכם. לטרייגר ישראל יש גם אירועי טעימות והדגמה, וכן סדנאות שבהם אפשר להגיע וללמוד על עישון בשר. 

אז איך עובד הקסם של טרייגר?

טרייגר הוא גריל ומעשנה מהדור החדש. מדובר במעשנת פלטס- מעשנת שבבים, שמעשנת בשר על אש עצים, ונותנת לך את כל היתרונות של המעשנת יחד עם יכולות גריל מצוינות, וכל זאת בלי העבודה הקשה, בלי ההשקעה ובלי לעשות בייביסיטר לטמפרטורה. המעשנה בנויה בצורה כזו שתא הבעירה מקבל שבבי עץ על פי פקודה שלך, שמגיעה דרך מערכת הפיקוד המתקדמת ביותר בעולם, בעלת מסך LCD, עם שליטה מרחוק על ידי ווי פיי. כך תוכלו לבדוק את מצב הבשר שלכם דרך האפליקציה שבפלאפון, ולכוון את הטמפרטורה מכל מקום בעולם.

מי צריך מסעדות כשיש טרייגר? הצטרפו לקהילת הטרייגריסטים

אחרי שמתרגלים לטעם של אש עצים, קשה לחזור למסעדות. כל האוכל שם פתאום מרגיש חסר טעם בהשוואה לטרייגר. טרייגר הוא הגריל מעשנה שהכי קל לתפעל. וזה בכלל לא קשה להכין ארוחת גורמה בטרייגר. נמאס לכל מאוכל בינוני? נמאס לכם לעמוד לבד ולהפוך את הסטייקים לפני שהם נשרפים בזמן שהחברים והמשפחה מתעדכנים על כל הרכילות? כבר אין צורך לבזבז זמן בחום עם הנפנף. כוונו את הטמפרטורה, פתחו בקבוק בירה, ותתמקדו במה שהכי חשוב- באנשים שאתם אוהבים. עדיין מרגישים לא בטוחים? יש בפייסבוק קהילה פעילה ששמחה לשתף רעיונות, טיפים ומתכונים. כמו כן, יש מאות מתכונים באתר טרייגר. אז למה אתם מחכים?

אנחנו בטרייגר גריל, מאמינים בחיים מלאים בטעם, בריאות, כיף ויצירה - החופש ליהנות ממגוון שיטות בישול. אם גם אתם מעוניינים להתחדש ולרכוש מעשנה איכותית אתם מוזמנים ליצור עימנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84 או לבקר באתר האינטרנט שלנו .

תגיות

זהו ערוץ פרסומי והידיעות הינן באחריות המפרסמים בלבד. לכלכליסט אין אחריות על תוכן הידיעות המפורסמות