Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
תגית
אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
קראו עוד
סגור
Nespresso
11 כתבות אודות Nespresso
כרמן לב: "המוצר שלנו משתלם לחברות ולעובד, שהופך כל כישלון להישג"
24.07.18
|
ספי קרופסקי
אסף אשכנזי: "אנו מפתחים טכנולוגיה שמאפשרת לאנשים ולמכונות לעבוד ביחד"
24.07.18
|
אדריאן פילוט
גל רימון: "הגישה צריכה להיות היום 'העובד במרכז' ולא הלקוח"
24.07.18
|
אדריאן פילוט
מנכ"ל WOO: הליכי הגיוס לא יעילים - צריך לשנות את כללי המשחק
24.07.18
|
הגר רבט
מנכ"לית פפאיה גלובל: "הדבר הגרוע ביותר לארגון - עובדים שתבעו אותו במדינות שונות"
24.07.18
|
תומר הדר
אבי גולן: "בתוך עשור, מי שלא יהיו לו יכולות טכנולוגיות לא יוכל להשתלב בעבודה"
24.07.18
|
ספי קרופסקי
"פעם עובדים שאלו אם אפשר לבחור את צבע המכונית, היום מדברים על ערכים"
24.07.18
|
ספי קרופסקי
ליאור פרנקל: "העובד החדש רוצה שמקום העבודה לא ימכור לו בולשיט"
24.07.18
|
אמיתי גזית
רוני זהבי: "דור ה-Y מחפש פידבקים, מקום עבודה גמיש וקידום"
24.07.18
|
ספי קרופסקי
מנכ"ל נספרסו ישראל: "עובד מאושר הוא עובד שמייצר ארגון צומח"
24.07.18
|
תומר הדר
מלחמות הקפה עוזרות לווימבלדון
20.06.11
|
סוכנויות הידיעות
התגיית לא קיימת ,אנא נסה בשנית.