אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אחרי שדמי הניהול התייקרו בינואר ב-20% טוענים דיירי אקירוב: חברת הניהול מעלה בכספנו

22 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

22.
אני סקרן לדעת - זה חוקי לכפות על הדיירים חב' ניהול?
ואם רוב הדיירים מצביעים על הפסקת עבודת חב' הניהול? מותר להם? אם הדיירים רוצים להקים חברה משלהם, שתנהל את הבניין? לפי המשתמע מהכתבה, כל מגמת המגדלים היוקרתיים בישראל היא בעצם קומבינה ועוקץ על הדיירים. מה שעצוב הוא שמי שעוקץ את הדיירים העשירים זה החברים העשירים שלהם. גם למעלה, אחרי שהרווחת כסף "ואין דאגות", כולם נשארים זאבים. אין אנשים עם לב טוב.
 | 15.03.09
19.
אחד שחשב קודם את התוצאות,לכן שומר נפשו (ובעיקר ממונו) ירחק מהם
כעיקרון בישראל יש יותר מבעייה לקנות דירות במגדלים או בבתים כשהקנייה מלווה בתנאים מגבילים של חברת ניהול "מטעם" בוני הבניין ו-או המוכר,על אחת כמה וכמה אם הבונה והמוכר הוא מסוגו של אקירוב או דומים לו, הפתגם שמי שהולך לישון עם בעלי חיים קם עם קרציות תופס כאן ובגדול, זכרו את ספור אקירוב עם שכן כולל בניית המעלית וההליכים המשפטיים שהיו בעקבות זה וכן ספורים אחרים ובשפע
רונן | 14.03.09
8.
חב' הניהול - גונבות את היזמים ו/או הדיירים.
חשבתם שחב' ניהול זה דבר חיובי, משתלם וכדאי. רצוי שתשקלו את זה שוב. חב' הניהול משתדלת בימים תחרותיים אלו, להפחית את דמי הניהול אך צריך גם להתפרנס. אז ככה, חב' הניהול הגדולות, מכריחות את מנהלי הבתים שלהן להתקשר בהסכמים מול ספקים ספציפיים. לכאורה הכל תקין ואולי אף רצוי ליזם/דייר אך זהו שלא. בעוד שהתקשרות מרוכזת מול ספק עשויה להועיל ליזם/דייר (ספק אמין, מנוסה וגם מחירים נמוכים-כח קניה) אך בפועל מי שנהנה מכך הן חב' הניהול אשר מעבירות לספק נפחים גדולים ומצד שני מקבלות לכיסן שלמונים רבים. אם לא נקרא לזה שוחד אז נאמר רק שחב' הניהול "יונקות דבש" וגם הספקים הללו לא מפסידים. כך גם נדרשים מנהלי הבתים (בקשר של שתיקה) להעביר לעתים כספים לטובת סעיפי תקציב עלומים, שונים ומשונים ומשותפים לכלל החברה, אשר בסופו של יום עושים דרכם אל כיסיהם של בעלי /מנהלי חב' הניהול. אינני בטוח אם מעשים אלו אינם כשרים אבל בטוחני שהם מסריחים. יזמים - אל תהיו נאיבים.
מקור ראשון | 12.03.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת