4. ל-2-3: האבה יותר מסוכן לפתוח עסק במרכז, העלוית גבוהות, פשוט יזמים פה עצלנים. ולכן סוגרים תוך שנה. מכוונים רק לשוק רווי במרכז | 12.05.09 (ל"ת)
3. ל-1 מדוע להתלונן? תפוס יוזמה, קנה זיכיון מאחת הרשתות, סכן את כספך ופתח סניף בכרמיאל, או בית שמש, או באר שבע או חיפה. יש עוד מקומות בארץ שמחכים ליזם חרוץ שכמוך. יתכן שתעשה הון תוך כדי הפרחת השממה הקולינארית בפריפריה. אף פעם לא שבע | 12.05.09 (ל"ת)
2. תגובה ראויה ל-1 בערים שציינת (חוץ מחיפה) לא נפתחות מסעדות כגון אלו המצוינות בכתבה מפני שהתושבים בגישה זהה לשלך - אתם מאוד פסימיים ומדירים רגליכם ממסעדות כאלה, למה שמישהו ישקיע כסף לפתוח מסעדה במקום שה"אנטי" חוגג ויקטלו אותו מראש בגלל הגישה הדפוקה בהם אתם נמצאים ?!? לכן ההתמקדות היא במרכז (ת"א, רמת גן, ראשון לציון, רחובות) כי כאן יש אנשים עם תרבות אכילה ובילוי ראויים ולא כמו הערים שציינת שהסיכוי להצליח בהם שואף לאפס! תתחילו לקדם תרבות בילוי ובעקבות כך יגיעו אליכם גם המסעדנים האיכותיים. יריב | 12.05.09 (ל"ת)
1. ומה נפתח בכרמיאל, בית שמש, באר שבע וחיפה, או שמדינת תל אביב מדווחת רק לעצמה על עצמה מדינת ישראל או מדינת ת"א? | 12.05.09 (ל"ת)
פתיחה מהירה: המיתון עושה טוב למסעדות האוכל המהיר
4 תגובות לכתיבת תגובה