2. הוצאת סיפרי בישול איננה רק עסק הוצאת ספרי בישול ו/או ספרי קולינריה אחרים היא עסק נטו בחלק מההוצאות (מודן לדוגמא) ועבור חלק אחר היא עניין שווקי/תדמיתי (כמו למשל ברסט), עבור אחרים זה יהיה משהו בשביל הנשמה (ההוצאה לאור של משרדי למשל) ויש כאלו עם תפקיד של ממש כמו ההוצאה של "על השולחן" שיש בה תמהיל ספרים שחלקו מסחרי וחלקו תרבותי ובשני המקרים הספרים עשויים היטב. אורלי סגל | 28.06.09 (ל"ת)
מהמטבח לספרייה
2 תגובות לכתיבת תגובה