45. חגי שלום מוכשר מאין כמוהו חגי שלום היה המפקד הישיר שלי בשנות השיבעים בחור מוכשר מאין כמוהו ישר אמין יודע מה הוא רוצה כושר ניהול פנמונלי ידע להכשיר את צהל לאחר מילחמת יום הכיפורים פיו וליבו שווים הוא לא טייקון תנו לו את הכבוד המגיע לו בהצלחה רבה חגי מגדי נוסל חייל שלך לשעבר גדי ניסל | 28.07.11 (ל"ת)
44. פיצה דומינו סניף יורדי הסירה-הירקון שלום לכולם,אני דווקא מזמין פעם בשבוע פיצה לי ולמשפחתי,בדרך כלל מפיצה דומינו ולעיתים מפיצה פרגו סניף דיזנגוףואני מוכרך לציין שפיצה דומינו טעימה להפליא,וכיצד 4 אנשים יכולים לערוך מבחן טעימה,זה פשוט לא רציני,אם עושים מדגם על מנת שיהייה מיצג ואמיתי צריך לפחות 60-50 איש מינימום,פשוט 4 איש לא מייצגים את הטעם הכללי. בכל אופן תמשחכו לאכול פיצה והרבה ... דניאל וליזה | 12.08.09 (ל"ת)
43. כנסו כנסו! תרשום תרשום.......רושם רושם........ טעמתי דיי הרבה פיצות....אישית אני אוהב את הפיצות הדקות כמו שיש באיטליה ובקטגוריה הזו ביתא פיצה הכי טעימה שיצא לי לאכול. מתן | 06.08.09 (ל"ת)
41. המבחן לא אמיתי ברור שפיצה פינו יזכו במקום הראשון הרי הם פשוט מטר מהמסעדה ואיך אפשר לרשום שיש פחות גבינה יותר גבינה פחות רוטב יותר רוטב רוטב דומיננטי אבל לא מספיק אנשים היום מחפשים פיצה לכל כיס ושתיהיה טעימה זה הכי חשוב בתאבון לכל חובבי הפיצות אייל | 05.08.09 (ל"ת)
40. בטא-פיצה אין על הפיצה הזו, בצק דק ופריך, הרוטב ממש טעים ואפילו הגבינה- היא מוצרלה- ממש טעימה.. גם הפסטות שם ממש טובות...יש פסטה לחולי צליאק-היא מעולה!!! שיהיה בתיאבון... שקד | 05.08.09 (ל"ת)
37. ה- "בלה" בבאר שבע מנצח בענק! טעמים של דרום איטליה במקרה נזדמנתי למקום הקסום הזה. פיצה עשוייה בצק איטלקי דק וקריספי בתוספות של בזיליקום חצילים לפי בחירה . ליד הפיצה אתה זוכה לצלוחית רוטב שגורם לך להתעלף מהטעם שלו. לפי החוק הישן והקבוע בדרום אתה מקבל את הדברים הכי אמתיים ככה בנאפולי וככה ב"בלה" בבאר שבע. אורן אמית | 05.08.09 (ל"ת)
35. תנו לי לגלות לכם משהו ... טעם של פיצה זה עיניין של מזל .. ואני אסביר... עבדתי בהרבה פיצריות - בינהם פיצה האט ... כשנגמר הרוטב ... פשוט מכינים רוטב ביתי פשוט מרסק מלח פילפל וכו... במקום רוטב האמיתי של הפיצריה ... וכשנגמרים השמרים לבצק ... אז קונים שמרים בסופר במקום הבצק האיכותי והמיוחד של כל פיצריה .... תלוי גם מי מכין אותה ... ואיך ... כמה זמן לקח לה להגיע (אולי היא כבר קרה?)... בקיצור ... מזל .. והרבה. בתיאבון. שלומי | 05.08.09 (ל"ת)
34. פיצה פינו כל הכבוד לכתבה. באמת פיצה פינו הכי טעימה , פעם בשבוע (יותר מ 5 שנים )אני מזמין T.A מהסניף ברמת אביב ועד היום לא התאכזבתי.מידי פעם אני מנסה פיצריות אחרות אך בסוף אני חוזר אליהם. שווה לטעום. יוסי טל | 05.08.09 (ל"ת)
33. פיצה לויסתר מי שלא טעם את פיצה לויסתר לא מבין על מה הוא מדבר הפיצה הכי טעימה בעיר זאת הפיצה שבאה מירושלים ממש אבל ממש טעימה מלי | 05.08.09 (ל"ת)
29. הפיצה הטובה ביותר "פיצה ועוד" שנמצאת באזור בשכונת בן גוריון מס' 1 בארץ. 100 אחוז מוצרלה והרוטב והבצק הכי טעימים שיש.הפיצות של הרשתות מתועשות ומכוונות להשגת רווח במינמום השקעה. שלומי | 05.08.09 (ל"ת)
28. Pizza Piano ,You guys don't have a clue regarding Pizza this is by far the best one, and second is Dallal........ Patrick | 05.08.09 (ל"ת)
26. אחד שמבין מאוד בפיצה רוב הפיצות בכתבה על הפנים כי הם לא משתמשים בכלל בגבינה אלה בתחליפי גבינה {פשוט מזעזע } לא כולם...מטר ודומינוס ..... אני חובב פיצות ברמות קשות {יותר מצבי הנניגה }וחייב לשתף את כולם הפיצה הכי טובה בעולם שאכלתי {ואכלתי הרבה כולל באיטליה }שבטי פיצה פיצה שנעשת בתוך תנור עצים בעבודת יד עם 2 סוגי גבינות ורוטב עגבניות טרי מעגבניות {לא קופסה או רסק } פיצה גמו שפיצה צריכה להיות דק דק ואפוי היטב פיצה מן | 05.08.09 (ל"ת)
25. פיצה יקרה אך שווה אין על פיצה אפל בירושלים הבצק מושלם הרוטב אגדי ו הגבינה מ ד ה י מ ה!!! אוכלים ורק רוצים עוד .יאמי רק יקר אך שווה מיכל | 05.08.09 (ל"ת)
23. ל-11 אולי במקום לקפוץ ולבוא בטענות פשוט תקרא? כי לא נראה שבאמת עשית את זה... מצאת? אם לא, אז שוב, הפעם יותר לאט.. | 05.08.09 (ל"ת)
21. כל הטועמים כל המדרגים וכל המגיבים כאן בחיים אבל בחיים תקשיבו טוב.... לא אכלו פיצה אמיתית אחת בחייהם, אם הם לא אכלו ב.......פיצה תאי במעלה אדומים בהנהלת אלי בן חמו הגדול...........איזה בצק... איזה ריח... איזה טעם.... איזו נדיבות.... כמה גבינה.... כמה כל טוב.....איזו השקעה ואיזו יצירה... שאפילו שווה בשבילה להגיע מכל מקום בארץ.... והמחיר?כל כך מתאים וצנוע ש... אפילו האנשובי מת מצחוק... מה אני אגיד לכם? שווה כל ביס !!! להיזכר ולרייייייייייייירררררררררר...........אלי תעשה לי.......פיצההההההההההההההההההההההההההההההה @@@ איטלקיה אמיתית... האמא של הפיצה... | 05.08.09 (ל"ת)
20. בלה פיצה &פסטה בבאר שבע בONE מנצח את כולם!!! כרגיל כל הדברים הטובים-כמו גם הפיצה-נמצאים מחוץ למרכז ובמקומות הרחוקים. פיצה מדהימה בטעם של כפר איטלקי אמיתי. לכו תדרימו ותטעמו ממש תינוגג לאוהבי פיצות לא תעשיתיות ואוהבי עבודת יד אלינור שרון | 05.08.09 (ל"ת)
18. מאיפה המחירים האלה??? בארצות הברית פיצה משפחתית עולה 8 עד 10 דולר. למה בישראל זה בסביבות 15? הגבינה יותר יקרה? עלות העובדים גבוהה יותר? השכירות של המקום? מה בישראל הופך את הפיצה ליקרה יותר? אולי זה סתם הטימטום של הלקוחות שמוכנים לשלם סכומים בלתי הגיוניים על פיצה. א | 05.08.09 (ל"ת)
17. פיצה דומינו THE BEST PIZZA EVER אני חולת פיצות. מסוגלת לאכול פיצה בכל שעה בכל שניה. פיצה מדהימה. דקה ורוטב מטריף. אבל לא כולם אוהבים פיצה דקה. אין מה לעשות. על טעם וריח אין מה להתווכח. מה שכן, יקר בטירוף! טולי | 05.08.09 (ל"ת)
16. מאיפה השטות הזאת אסף? למה לא יכול להיות שתטעם פיצה בינונית, והשניה תהיה יותר טעימה? | 04.08.09 (ל"ת)
15. יש ויש פיצה דון פרדו בפתח תיקוה מעולה..... ועוד פיצריה פתחתיקואית וותיקה ושטעמה המצוין פיצה USA איציק אופק | 04.08.09 (ל"ת)
13. פיצריה באזור הקריות אני חייבת לציין שאני לקוחה קבועה של "פיצרית טוסקנה" במוצקין,והמחיר למשפחתית בהחלט סביר והפיצה היא מעולה, 39 למשפחתית ואני גם מקבלת מתנה שתיה. אמנם לא טעמתי את כל הפיצות המופיעות ברשימה אך לדעתי הפיצה שאני אוכלת-סוף הדרך! ציפי | 04.08.09 (ל"ת)
11. איפה דומינוס פיצה? הם הכי טובים. איזה חוסר אמינות משווע בבחירת הפיצריות את פיצה האט הכנסתם ופיצה דומינוס לא הכנסתם? מביך ומביש לורי | 04.08.09 (ל"ת)
9. לדעתי, הפיצות הכי טובות הן של פיצה מטר ושל פיצה האט (הדקה). את הפיצה של פיצה פינו לא טעמתי כי אני לא גר בתל אביב. אבל אף אחד מהן לא מתקרבת לרמה של הפיצות באיטליה שכוללות בצק דקיק, רוטב מעולה והמון גבינה טעימה ולא הרוטב המוגזם של רוב הפיצות בארץ, הגבינה שבדרך כלל אין לה טעם והבצק שבפיצה רגילה בא בעובי של חצי מטר שרובו הוא שמן. אבי | 04.08.09 (ל"ת)
8. מאוד לא מקצועי: "לא טעים" ו"לא איכותי" בלי הסבר נוסף אז תסבירו לנו לכל מי שהוא לא שף מה זה גבינה "לא איכותית" ומה זה גבינה איכותית? מה זה בדיוק רוטב "לא טעים" ומה זה רוטב טעים? כמה גבינה זה בכמות מספקת? מה הופך בצק מפריך לקשה מידי? סתם לקחו משפחה, עשו טעימות (אפילו לא על עיוור) ועשו מזה כתבה את זה אני יכול לעשות גם אצלי בבית שחר2 | 04.08.09 (ל"ת)
7. קאם און...זה לא מבחן רציני...חוצמזה יש חיים מחוץ לתל אביב... נסו את דון ויטו למשל...נסו את פאפא ג'ינוס. מה נתקעתם לי על פיציות תעשייתיות חסרות אופי? פיצולוג | 04.08.09 (ל"ת)
6. יותר טוב תפעלו להגדרת הגודל הס"מ של גדלי הפיצה. S אצל אחד זה XL אצל אחר והמחיר? כמו בארה"ב, באינצ'ים | 04.08.09 (ל"ת)
5. all american pizas חבל שלא טעמתם (כשרה למהדרין) שמכין רפי ... נסו 04 8668181 מנדל | 04.08.09 (ל"ת)
4. ומה עם הירושלמים? תבדקו את פיצה אפל . הכי טובה בארץ , באחריות! לכותב יש רק קשרים קולינריים עם הפיצה הנ"ל.. ירושלמי | 04.08.09 (ל"ת)
כלכליסט טועם: מבחן פיצות במשלוח
45 תגובות לכתיבת תגובה