אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כלכליסט טועם: מבחן פיצות במשלוח

45 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

45.
חגי שלום מוכשר מאין כמוהו
חגי שלום היה המפקד הישיר שלי בשנות השיבעים בחור מוכשר מאין כמוהו ישר אמין יודע מה הוא רוצה כושר ניהול פנמונלי ידע להכשיר את צהל לאחר מילחמת יום הכיפורים פיו וליבו שווים הוא לא טייקון תנו לו את הכבוד המגיע לו בהצלחה רבה חגי מגדי נוסל חייל שלך לשעבר
גדי ניסל | 28.07.11
44.
פיצה דומינו סניף יורדי הסירה-הירקון
שלום לכולם,אני דווקא מזמין פעם בשבוע פיצה לי ולמשפחתי,בדרך כלל מפיצה דומינו ולעיתים מפיצה פרגו סניף דיזנגוףואני מוכרך לציין שפיצה דומינו טעימה להפליא,וכיצד 4 אנשים יכולים לערוך מבחן טעימה,זה פשוט לא רציני,אם עושים מדגם על מנת שיהייה מיצג ואמיתי צריך לפחות 60-50 איש מינימום,פשוט 4 איש לא מייצגים את הטעם הכללי. בכל אופן תמשחכו לאכול פיצה והרבה ...
דניאל וליזה | 12.08.09
37.
ה- "בלה" בבאר שבע מנצח בענק! טעמים של דרום איטליה
במקרה נזדמנתי למקום הקסום הזה. פיצה עשוייה בצק איטלקי דק וקריספי בתוספות של בזיליקום חצילים לפי בחירה . ליד הפיצה אתה זוכה לצלוחית רוטב שגורם לך להתעלף מהטעם שלו. לפי החוק הישן והקבוע בדרום אתה מקבל את הדברים הכי אמתיים ככה בנאפולי וככה ב"בלה" בבאר שבע.
אורן אמית | 05.08.09
35.
תנו לי לגלות לכם משהו ... טעם של פיצה זה עיניין של מזל .. ואני אסביר...
עבדתי בהרבה פיצריות - בינהם פיצה האט ... כשנגמר הרוטב ... פשוט מכינים רוטב ביתי פשוט מרסק מלח פילפל וכו... במקום רוטב האמיתי של הפיצריה ... וכשנגמרים השמרים לבצק ... אז קונים שמרים בסופר במקום הבצק האיכותי והמיוחד של כל פיצריה .... תלוי גם מי מכין אותה ... ואיך ... כמה זמן לקח לה להגיע (אולי היא כבר קרה?)... בקיצור ... מזל .. והרבה. בתיאבון.
שלומי | 05.08.09
26.
אחד שמבין מאוד בפיצה
רוב הפיצות בכתבה על הפנים כי הם לא משתמשים בכלל בגבינה אלה בתחליפי גבינה {פשוט מזעזע } לא כולם...מטר ודומינוס ..... אני חובב פיצות ברמות קשות {יותר מצבי הנניגה }וחייב לשתף את כולם הפיצה הכי טובה בעולם שאכלתי {ואכלתי הרבה כולל באיטליה }שבטי פיצה פיצה שנעשת בתוך תנור עצים בעבודת יד עם 2 סוגי גבינות ורוטב עגבניות טרי מעגבניות {לא קופסה או רסק } פיצה גמו שפיצה צריכה להיות דק דק ואפוי היטב
פיצה מן | 05.08.09
21.
כל הטועמים כל המדרגים וכל המגיבים כאן בחיים אבל בחיים תקשיבו טוב....
לא אכלו פיצה אמיתית אחת בחייהם, אם הם לא אכלו ב.......פיצה תאי במעלה אדומים בהנהלת אלי בן חמו הגדול...........איזה בצק... איזה ריח... איזה טעם.... איזו נדיבות.... כמה גבינה.... כמה כל טוב.....איזו השקעה ואיזו יצירה... שאפילו שווה בשבילה להגיע מכל מקום בארץ.... והמחיר?כל כך מתאים וצנוע ש... אפילו האנשובי מת מצחוק... מה אני אגיד לכם? שווה כל ביס !!! להיזכר ולרייייייייייייירררררררררר...........אלי תעשה לי.......פיצההההההההההההההההההההההההההההההה @@@
איטלקיה אמיתית... האמא של הפיצה... | 05.08.09
9.
לדעתי, הפיצות הכי טובות הן של פיצה מטר ושל פיצה האט (הדקה).
את הפיצה של פיצה פינו לא טעמתי כי אני לא גר בתל אביב. אבל אף אחד מהן לא מתקרבת לרמה של הפיצות באיטליה שכוללות בצק דקיק, רוטב מעולה והמון גבינה טעימה ולא הרוטב המוגזם של רוב הפיצות בארץ, הגבינה שבדרך כלל אין לה טעם והבצק שבפיצה רגילה בא בעובי של חצי מטר שרובו הוא שמן.
אבי | 04.08.09
8.
מאוד לא מקצועי: "לא טעים" ו"לא איכותי" בלי הסבר נוסף
אז תסבירו לנו לכל מי שהוא לא שף מה זה גבינה "לא איכותית" ומה זה גבינה איכותית? מה זה בדיוק רוטב "לא טעים" ומה זה רוטב טעים? כמה גבינה זה בכמות מספקת? מה הופך בצק מפריך לקשה מידי? סתם לקחו משפחה, עשו טעימות (אפילו לא על עיוור) ועשו מזה כתבה את זה אני יכול לעשות גם אצלי בבית
שחר2 | 04.08.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת