אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

העומס גדל, אבל בתי המשפט שוב בפגרה

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
לשופטים יותר ימי חופש וכייף מימי עבודה, לא?נחשבן:
פגרת קיץ - חודש וחצי - 45 ימים פגרת חורף - 45 ימים - יש כזו? סוכות - 8 (פלום מינוס) חנוכה 8 פסח 22 יום (פלוס מינוס) 30 ימי שבתון 10 ימי השתלמות 21 ימי חופשה רגילה 14 ימי חופשה ארעית (מה זה?? גם אני רוצה) קצת ימי מחלה סך הכל - מותק - אנחנו חייבים להם!!!!!! 45+7+30+10+21+14+ כל השונות = 130 בערך ובנוסף - שישי שבת - 52 שבועות X 2= 100 ובנוסף = שונות - והנה הציבור חייב לכל שופט ושופטת שבועיים ימי עבודה בשנה!!!!!
חופשית | 28.09.09
5.
כמה שעות עבודה עובדת העיתונאית הנכבדה ביום וכמה ימי חופשה יש לה, מה גודל
האחריות המוטל עליה. כמה נעים וקל להציג את מערכת בתי המשפט, שהיא אחת המערכות שבה עובדים אנשים מסורים בתנאים לא תנאים, פקידים, פקידי עזר, עובדי תחוזקה, שופטים, קלדנים וקלדניות, עובדים באינטיסיביות , שעות מרובות, ברמת דיוק ואחריות מהמעלה הראושנה..וכן הם יוצאים לחופשה בסוכות ובפסח. לא כולם משום שתמיד יש תורנים בכל התחומים. האם לשם השוואה הכתבת הנכבדה בדקה מה קורה בסקטור הפרטי בחגים.? מה קורה עם נבחרי הצבור בכנסת? מה עם עובדי מדינה לרבות שרי ממשלה? אבל הטרנד הוא עליהום על בתי המשפט והשופטים. האם הכתבת מודעת לכך שהשופטים, תוך הפרה של זכויותיהם הסוציאליות והאחרות, אינם יכולים לנצל את ימי השבתון והחופשה אם הם בפיגור של כתיבה? היש עוד סקטורים שזכויות השבתון והחופשה נשללות מעובדיו כך? על כך יאמר- "מה זה השטויות האילו?" גמר חתימה טובה
בהעדר זמיר גם הזרזיר ציפור שיר | 25.09.09
2.
פופוליזם זול
כעו"ד, אני יודע שימי הפגרה מנוצלים ע"י עורכי הדין ובתי המשפט להשלמות משנה של עבודה שגררה איחורים, עיכובים, ודחיות. אין בפגרות כדי להקל על השופטים, אלא רק לשנות את המוקד, על מנת לאפשר להם לתת החלטות ופסקי דין, ולעשות סדר בתיקים רבים שנגררו. חבל שהאתר נגרר לאותם נתונים יבשים שכאילו מישהו שנמצא בחופש, אני מכיר שופטת שאמרה לי כי בפגרת סוכות היא תכתוב 6 פסקי דין של משרדי (בלי קשר לפסקי דין אחרים) - אחלה פגרה.
עו"ד | 24.09.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת