אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הקשרים עם סמי עופר דווקא השתלמו לצים

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
אז ככה
4 ביצים 1 בצל בינוני 1 עגבניה גדולה 1 קופסת רסק עגבניות כף שמן כף מרק עוף פפריקה מלח פלפל שן שום כוס מים אופן ההכנה: מחממים מחבת גדול על אש גדולה. חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומיד שמים במחבת ועל זה מוסיפים את השמן (בכוונה לא שמים שמן לפני כדי שהבצל לא ישפריץ). חותכים את העגבניה בצורה דומה ואחרי שהבצל מזהיב מוסיפים גם אותה. בקערה קטנה מערבבים את הרסק, מים, מרק עוף, פפריקה, מלח, פלפל ושן שום כתושה. אחרי שהעגבניות נהיות רכות ואף נוזליות מוסיפים את התערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הביצים ישר למחבת, מנמיכים לאש קטנה ומכסים את המחבת. השקשוקה תהיה מוכנה כשרואים שהחלק הלבן של הביצה נהיה צמיגי אבל קשיח. חשוב לא להוציא מהאש כל עוד החלבון נוזלי, שלא תחטפו סלמונלה. כּוּלה שקשוּקה.
יודע | 28.10.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת