12. אז ככה 4 ביצים 1 בצל בינוני 1 עגבניה גדולה 1 קופסת רסק עגבניות כף שמן כף מרק עוף פפריקה מלח פלפל שן שום כוס מים אופן ההכנה: מחממים מחבת גדול על אש גדולה. חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומיד שמים במחבת ועל זה מוסיפים את השמן (בכוונה לא שמים שמן לפני כדי שהבצל לא ישפריץ). חותכים את העגבניה בצורה דומה ואחרי שהבצל מזהיב מוסיפים גם אותה. בקערה קטנה מערבבים את הרסק, מים, מרק עוף, פפריקה, מלח, פלפל ושן שום כתושה. אחרי שהעגבניות נהיות רכות ואף נוזליות מוסיפים את התערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הביצים ישר למחבת, מנמיכים לאש קטנה ומכסים את המחבת. השקשוקה תהיה מוכנה כשרואים שהחלק הלבן של הביצה נהיה צמיגי אבל קשיח. חשוב לא להוציא מהאש כל עוד החלבון נוזלי, שלא תחטפו סלמונלה. כּוּלה שקשוּקה. יודע | 28.10.09 (ל"ת)
11. נסון יפה לשכתב את העובדות......או כמו שדן בן אמוץ היה אומר "אל תהרוסו לי סיפור טוב עם עובדות" אקרובט | 27.10.09 (ל"ת)
10. בכתבה אין התייחסות כלל לתקופתן החכירה/התחייבות בהשוואה לאלטרנטיבות הנתון הינו מהותי שכן זוהי התחייבות לזמן לא קצר בסכומי עתק. האם כל הנתונים הינם עבור אותה תקופת התחיייבות . יש משמעות כספית במחיר לפני חתימה . וקיבלנו הוכחה ס | 27.10.09 (ל"ת)
8. תביאו גם תגובות של הטוענים כנגד- זה נראה כאילו שמשפחת עופר כתבה את זה משהו מסריח כאן | 27.10.09 (ל"ת)
2. כתבה מטעה, עשו החלטה נכונה מבחינתם ולא מבחינת צים חבל שנוצר הרושם שעוד כתבת עובדת במשרד היחצנות של משפחת עופר שקשוקה | 27.10.09 (ל"ת)
1. אבל הם גם השתלמו לעופר בקיצור צים, היתה כלי להעברת כסף מחברה שהיא בחצי בעלות(צים) לחברה שהיא בבעלות מלאה (חברה לישראל) ע | 27.10.09 (ל"ת)
הקשרים עם סמי עופר דווקא השתלמו לצים
12 תגובות לכתיבת תגובה