אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בדיקת "כלכליסט": מי עומד מאחורי חוק המדבקה

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
זה רעיון מצויין שיחסוך לצרכן הרבה כסף וכאב ראש מדוע כנסו
דוגצא קטנה הלכת לסופר קנית חלב אתה לוקח חלב רק אם המדבקה מראה שהוא טרי אין צורך לחפש תאריך ולנבור במקררים עד למציאת תאריך הרחוק ביותר איך חוסך כסף לצרכן כאשר החלב במקרר אצלך בבית אם התאריך עבר אתה זורק את החלב (או כל מוצר אחר) אבל כאשר יש מדבקה והמוצר עמד בתנאי קירור טובים אתה זורק את החלב רק כאשר המדבקה מראה כי הוא כבר לא טרי ללא תלות בתאריך מדינות רבות כבר משתמשות במדבקות גרמניה ארה"ב מקסיקו ועוד אז מדוע זה לא טוב ליהודים? כי זה מפריע לייצרנים ולמשווקים לדפוק אותנו הצרכנים !!!
אחד שיודע | 10.11.09
5.
מי עומד מאחורי המדבקה
כמו שהכתבים של כלכליסט שאלו שאלה זאת אני יכול לשאול מי עומד מאחורי הכתבה ? שאלה בהחלט רליונטית האם לא עומדים מאחורי הכותבים חברות המזון לדוגמא. לא מצאתי כל היחסות בכתבה באם המדבקה טובה או רעה מה היתרונות של המדבקה כל מה שחיפשו הכתבים "מי עומג מאחורי המדבקה" . מאחורי כל חוק יש מי שנהנה . כמו לדוגמא בכדי לקנות אפודים זוהרים מישהו יבא אותם לארף וכמובן מישהו גם הרוויח דוגמא שנייה השקיות הרב פעמיות אשר יחליפ את השקיות הפלסטיק החד פעמיות גם במקרה זה מפעל אחד או לבטח רבים יהיהנו ואילו המפעלים המיצרים כיום שקיות יפגעו האם לא ברורו שמאחורי כל חוק יהיה חברה אשר תהנה השאלה האם המוצר קרי החוק יטיב האם האזרח או לא ולצערי הכותבים נפלו לפח אשר שדולת חברות המזון הפילו אותם לתוכם
אחד העם | 04.11.09
1.
זה רעיון מציון שימנע מחברות הבשר ומהמרכולים להפשיר ולהקפיא שוב
הם רוצים להמשיך להשאיר בחום בשר קפוא שיופשר ואז שוב להקפיא כמו שהן אוהבות לעשות. כך עשתה זוגלובג ונחשפה בתוכניות תחקירים כך עושים גם בסופרים רבים וגם חברת עוף טוב - עכשיו תהיה מדבקה שאם הבשר יופשר והטמפ שלו תעלה - היא תשנה את צבעה לנצח לאחר ההפשרה וכך אם יקפיאו אותו שוב הצבע כבר לא יחזור לקדמותו ויצטרכו לזרוק את הבשר במקום למכור לנו אותו כי אנו נדע שהוא עבר פעם הפשרה לפני ההקפאה החוזרת. זה רעיון מצוין ולא משנה מי החברה שתייצר את המדבקות - העיקר שחברות הבשר יהיו חיבות לשים אותן על הבשר לפי חוק. זה טוב מאוד לצרכנים. וידפוק את המרכולים וחברות הבשר שלא יוכלו למכור לנו יותר בשר מקולקל.
מוקי | 04.11.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת