11. זה יפה שערן בחר להצתלם במטבח עם החולצה הלבנה והנקיה שלו אבל מי שמכיר יודע שהוא מהשפים שרק נותנים הוראות ובאים בטענות, אבל אף פעם לא מבשלים אוכל. | 03.12.09 (ל"ת)
10. נזכרת, מאוחר מידי, מר המל. היה עדיף לולא הייתה ממשיך לשתוק. או שמה יש משהו המעיק עליך | 09.11.09 (ל"ת)
8. אם יש לכם 4000 בקבוקי יין בחדר היין עוד לא למדת שלא ממלאים את הכוס כמעט עד למעלה? זבוב על הקיר | 08.11.09 (ל"ת)
5. משהו מסריח מצד אחד לא מעניין אותו כסף אלא ריגוש ומצד שני הוא אומר שמצידו שהכל ישרף ? עובד בתחום | 08.11.09 (ל"ת)
4. למה רק 10% ישראלים? היינות הישראלים טובים ובהחלט יכולים לתפוס יותר מקום שותה רק יין ישראלי | 08.11.09 (ל"ת)
2. המל צודק. ואני מקווה שבאמת כך יהיה כדי שהמקום הזה יצליח באיזור הזה, כדאי שזה לא יהיה הקהל של מסה. האיזור יותר שכונתי, ולמרות שהרבה יאפים גרים באיזור, ומבלים במסעדות מסביב, שהן בעצמן טובות (פרונטו, הוטל מונטיפיורי), ההרגשה היא הרבה יותר רגועה ושכונתית. כשכן, אני מקווה שאוכל להוסיף את אמיצ'י למסעדות שכיף לבלות בהן, ולא להתקל ביותר מדי ערסים ו/או נובורישים. (וכמובן שקודם כל אני מקווה שיהיה טעים ובמחירים שפויים) אודי | 08.11.09 (ל"ת)
הלכת לי, חבר
11 תגובות לכתיבת תגובה