אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רוצים להוריד תוכניות מהאינטרנט? הגרו ליפן

18 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

15.
יש משהו שישראל לא מפגרת בו? זו מדינה נחשלת שהולכת ומידרדרת
הפערים ביננו לבין העולם המודרני , המערבי רק הולכים וגדלים בכל התחומים. מישהו מכיר מדינה מערבית עם תשתיות תחבורה ציבורית שאינה קיימת כמו שקורה בישראל? מלבד זאת אנו מפגרים בכל שאר התחומים : חינוך , שרות בכלל ושירות לציבור בפרט, שכר נמוך,חוסר במקומות תעסוקה, אפליה כנגד נשים ומיעוטים, חוסר בזכויות אדם, חוסר טיפול בסביבה , הזנחה של שנים בדבר בסיסי כמו מקורות מים, וכמובן גם תשתית תקשורת. כשרוב התקציבים במדינה הולכים לחרדים מושחתים ולצבא ופעילות בטחון ואחזקת המוני פרזיטים בשני התחומים הללו , לכל שאר הדברים והנושאים החשובים לא נשאר. לכן ישראל תמשיך לצבור פיגור ופערים שרק ילכו ויגדלו ביננו למדינות מפותחות
אין פה עתיד | 07.12.09
12.
היום כל חברה שמספקת אינטרנט יכולה לשמור ולנתח את היסטוריית הגלישה שלך
אבל הן לא שומרות את הנתונים האלה כי זה לא חוקי ואין להן מה לעשות איתם. מה שיקרה אם התשתית תהיה בידי המדינה, זה שמהר מאוד כל עובד ציבור זוטר וכל שוטר פשוט יוכלו להיכנס לכם לוורידים. לראות את אתר הבנק שלכם, לראות איזה כתבות אתם קוראים על הבוקר וכמובן גם לאן אתם גולשים בלילה. רק עניין של זמן עד שהמשטרה והשירותיים החשאיים ינצלו זאת (מקרה הפחות גרוע) וכמובן שזה רק עניין של זמן עד שהמידע יזלוג החוצה ויאפשר סחיטה של אנשים רבים, הונאות, גניבת סיסמאות, התחזויות לאחר וכו'. אני מצטער אבל לאור האירועים האחרונים במדינה אני לא סומך יותר על הממשלה שלי ולא על המדינה שלי שתדע לנהוג בכפיים נקיות.
 | 07.12.09
10.
המדינה וויתרה על הזכות לקבל את התשתית
של הכבלים. ברשיון הראשון שניתן לחברות הכבלים בתום תקופת הזיכיון התשתית הייתה אמורה לעבור למדינה (ואז ניתן היה לחלק אותה ביןכמה ספקיות תוכן). אבל בגלל שההון והשלטון הולכים ביחד ובכנס יושבים חבורה של אה.. המדינה וויתרה על התשתית וחידשה את הרשיון לחברות הכבלים בחינם וכך גם וויתרה על נכסים במאות מיליונים וגם דפקה את האזרחים ביזה שאין תחרות והשימוש בתשתית הוא יקר ותקוע בימי הבניים. ד"א - גם את התשתית של בזק המדינה יכלה לקחת לפני ההפרטה ויכלה להפריט את בזק כספקית תוכן (גם שיחות טלפון זה לוכן על תשתית) ואז גם יכולנו ליתור תחרות אמיתית על תשתית נייחת.
לוקו22 | 07.12.09
8.
כשהאינטרנט הוא מונופול של חברה אחת רבת זרועות וקומבינות על הציבור (בזק ובזק בינלאומי) אז זה המצב
במקום שהמדינה תקח את הנושא כפרויקט לאומי שבו יש פיקוח על מחירי גלישה, שבו יש חובת חיבור כל אזרח במדינה שברשותו מחשב לאינטרנט גם אם אין ביכולתו הכלכלית לעמוד באלפי ש"ח בשנה לתקשורת טלפון ואינטרנט - במקום זה יש מונופול דורסני עם שירות גרוע וכולם יודעים ושותקים. כמו בלויין ובכבלים שם יש דואופול גרוע (גם של חברת בת בבעלות בזק, הפלא ופלא) ושוב כולם שותקים.
אנחנו רק נלך אחורה לא קדימה במצב הזה | 07.12.09
4.
בינתיים הוט יקרה מבזק, ולמרות עדיפות טכנולוגית לא מנסה לשבור את השוק
חבילה של ASP+תשתית + קו קל 4 Mb/s עולה 125 ש"ח בבזק, שזה 5 שקלים פחות מחבילה של 3 מגה בהוט, למרות שהוט יכולים היו מזמן להציע מהירויות שבזק אינה יכולה להציע וכך לשבור למעשה את השוק ולהכריח את בזק לפרוס רשת מתקדמת כבר לפני 3 שנים-הם לא עשו את זה, וזה מאוד חשוד בעיני.
אשר | 07.12.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת