אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

היה טאפאס

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
נשמע/נקרא לא מפתה
התמורה לכסף עושה רושם לא מספק. במחירי העסקיות המדובללות האלה, ניתן למצוא מנעד טעמים מפתה הרבה יותר. אבל...זו כנראה לא אמורה להיות חוויית אכילה, אלא מיזם. מ-י-ז-ם. מיזם עסקי של בעלי הון שתפקידו לייצר...נכון.הון. זה לא בית אוכל שמוקדש לחוויית האנוש הפשוטה. זה מיזם עסקי שבא לנפח תזרימים ולייצר קופה נאה..עד לפרוייקט הבא. תהנו לכם. אני לא "נופל" ממקומות כאלה.
האדם הסביר | 30.12.09
3.
הבנת הנקרא, חבר'ה
המבקרת לא המליצה על המסעדה, נהפוך הוא. היא טענה שבמקרה הזה, השלם עולה על סך חלקיו = חוויית הסעודה חשובה מהאוכל עצמו. לא טענה שהיא מתה על הטרנד הזה, לא אמרה שהמרצפות הצבעוניות חשובות מהמרק, בסה"כ תיארה את הלך הרוח של הסועד הישראלי שנת 2009. חוץ מזה, די עם הטינופים הלא מבוססים, לא מדובר כאן במנהלת פורום המעריצים של יונתן רושפלד ואין שום סיבה להטיל ספק במקצועיותה, זה לא שגיא כהן שהולך למסעדות וכולם מזהים אותו ונותנים לו יחס מועדף. כיום טוקבקיסטים יכולים במחי אצבע להשחיר את שמו של כל עיתונאי, אבל חברים, לפעמים - לפני שכותבים, אפשר לעצור ולחשוב אם זו ביקורת עניינית ובונה או סתם שלשול מילולי חסר תכלית.
ניקי | 29.12.09
1.
לא מבין. פשוט לא מבין את זה...
הסנגריה היתה מתוקה מדי. הלחם עם העגבניות היה רטוב מדי. הסלט היה סתם סלט חסה. כמות המרק לא היתה מספקת. והרוסטביף היה סטנדרטי. ואחרי כל זה המבקרת עוד ממליצה על המסעדה!!! מה עוד צריך כדי שמבקרי מסעדות יתחילו לבקר מסעדות על אמת?!? ממתי ממליצים על מסעדה בזכות המרצפות הצבעוניות שלה וכלי הגשה "מרהיב" לסלט???
דורון | 28.12.09
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת