12. משמשים יש הרבה משמשים טובים בארץ ותעשיית השימורים מגלענת טונות, למה אף אחד לא מרים הכפפה ועושה מפעל לליקר הזה? יחזקאל, חקלאי | 04.02.10 (ל"ת)
11. מר? הכתבה יפה ורומנטית אבל אני לא מבין למה צריך לשתות משהו שמראש יודעים שזה מר? טליק | 03.02.10 (ל"ת)
9. כסטודנט לשעבר באיטליה המלצה שלי, קצת אמרטו אל תוך אספרסו קצר ואתם בשמיים. הבטחה חגי נולר | 03.02.10 (ל"ת)
6. לא מוצא כחובב גדול של אמרטו כבר הרבה זמן מיד חיפשתי את הגוזיו ששמעתי עליו מחברים, אבל אני לא מוצא אותו בחנויות או בסופר אביגדור | 02.02.10 (ל"ת)
4. מר זה השיא להנות מטעמים מרים זה השיא של הטעם. כולם אוהבים מתוק אבל מי שמלמד את עצמו להנות מהמר הופך למתוחכם יותר ונהנה מיותר דברים. עשיר יותר יוסף | 01.02.10 (ל"ת)
2. בטוח משמש אני ממשפחה איטלקית, מילאנו, ואני זוכרת איך היו עושים את האמרטו מהגרעינים המרים של משמשים, ועם הרבה סוכר וקצת סירופ של שקדים. אצלנו היו משתמשים באמרטו בעיקר לעוגות ולעוגיות, וגם שותים קצת חמדה | 31.01.10 (ל"ת)
משמש, לא שקד
12 תגובות לכתיבת תגובה