אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כמה יקבל השף רפי כהן על השת"פ עם סלטי צבר?

26 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
רפי כהן - התמסחרת ואתה מוכל אותנו בזול - תתבייש לך
איך אתה השף המהולל הבקיא באיכויות מזון מרשה לעצמך לנצל את מעמדך שקנית ביושר (אך לא ממכירת מזון תעשייתי) על מנת למכור לנו - הציבור התמים בישראל - סלטים מלאים בחומרים משמרים, שמני סויה מעוררי דלקתיות, תוספי מזון טעם וריח החשודים כתורמים להיווצרות מחלות סרטניות ויתרה מכך שימוש במרכיבים זולים. אף אחד מחבריך השפים הגדולים בישראל לא ירד לרמה נמוכה שכזו - מה קרה? חסר לך פרסום? אז לך תעשה איזה ריאליטי.
שקד | 10.02.10
17.
אבל טעים...
החומוס עם טחינה - ממש מעדן. מה הפלא? מכינים אותו, סוף סוף, כמו שצריך. שימו לב לסדר של רשימת המרכיבים: חומוס מבושל, ולאחריו טחינה. שזה אומר שהטחינה היא המרכיב השני בגודלו בסלט הזה. תבדוק תמיד את סדר המרכיבים! חפרני החפרן מומחה חומוס בין-לאומי וטחן טחינות ידוע.
חומוס מטמטם | 02.02.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת