אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מה יש בפנים: יוגורט דנונה תות 1.5%

18 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
טפיוקה, סידן זרחתי ועוד
הכתבה היא מצויינת, ואני מברכת על המדור! אחרת מי היה טורח לבדוק בדיוק מה יש במוצרים שאנחנו אוכלים ומגישים לילדינו. לגבי הטפיוקה. כן הילידים מפיקים בתהליך טבעי אבל ליצור היוגורט אכן התהליך הוא תעשייתי. אבל התוצאה די טובה. לגבי הסידן: כן - הוא דווקא מחזק את העצמות. ממוצרי חלב, וגם מהסידן המוסף להם הגוף סופג סידן וזרחן ואחר כך מווסת את ספיגת הסידן לעצמות אלא שצריך גם אשלגן ואותו הגוף מפיק מירקות שונים. מי שלא צורך מוצרי חלב חייב לקבל סידן ממקורות אחרים. למשל מירקות ירוקים, או מטחינה, או מכרובית. אבל לצרוך אותן בכמויות גדולות. לפי הכתבה היוגורט הזה הוא דווקא לא רע. ללא צבע מאכל מלאכותי ועוד רעלים שונים בדמות E...
תזונאית טבעונית | 21.02.10
14.
חלב פרה הוא מזון לעגל לא לאדם
במיוחד החלב אינו מזון לאדם הבוגר, שמעבר לגיל הגמילה הוא מאבד את היכולת לפרק חלבוני חלב. אז החלב מתקלקל במערכת העיכול האנושית ומרעיל אותה. יוגורט הוא חלב שעבר עיבוד שעוד יותר קלקל אותו והפך אותו לעוד יותר לא מתאים למאכל אדם. אוי לעגלים שהיו אוכלים את החלב המפוסטר (פיסטור הורס חלק גדול מהערך התזונתי של החלב) או את היוגורט הנמכר לנו. הם היו מתים מתת תזונה ומחלות. וכן, כבר ידוע שחלב ומוצריו גוזלים את הסידן מהגוף האנושי בגלל חומציותם והאיזון התזונתי הלא מתאים שבהם. הוספת סידן בלתי אורגני שאינו זמין לגוף החי לא תשנה עובדה זאת. חומצת השתן שמחדיר החלב לגוף האנושי גורמת למחלות כליות, פרקים ועוד. סוכרת נעורים, אלרגיות, מחלות נשימה, עור וסרטן הם, בין השאר, תוצאה של אכילת הרעל הלבן הזה. והנה לכם עוד סיבה טובה להימנע מאכילת ה"מזון" הזה. בקיצור, הרוצה להיות בריא, טוב יעשה אם יעיף את ה"מזון" המחליא הזה מתפריטו.
hal767 | 21.02.10
13.
חלב ונסוטלגיה
בתקופה שגרתי בקיבוץ והיינו שותים את החלב היישר כמעט מהרפת אחרי שפיסטרו אותו, הטעם היה שומני מעט והיה לו ריח אחר וטעם אחר לגמרי מהחלב של תנובה ושאר החברות. שהייתי מגיעה לביקור הורים פשוט לא הייתי מסוגלת לשתות אפילו את החלב של הסופר זה היה מגעיל כמעטו.
 | 21.02.10
10.
תגובה ל 5
אתה מבלבל בין הרבה מושגים ובעיקר מוציא שם רע. אין לך את הקרום שאתה זוכר מכיוון שהחלב שאתה שותה היום הוא מהומגן (אחיד), כלומר גורמים לשומן להישאר יותר זמן בתוך החלב בעזרת תהליך ההימגון (תהליך שמקטין את מולקולות השומן-חפש בגוגל). וליוטבתה יש סילו ליד המחלב כי לשם הם מקבלים את החלב לפני שעבר פסטור... הפג תוקף הארוך שיש לך היום לחלב זה בזכות כך שכל תהליכי האריזה והטיפול בחלב כיום בניגוד לפעם יותר סטריליים, ותהליך הפסטור יותר טוב. אם יש לך עוד שאלות, בכיף-תשאל!, תחפש בגוגל, אל תשמיץ מתוך בורות!!!
יויו | 21.02.10
9.
לכו על הפטריה היוגית - חיידקים טובים אמיתיים, מתאים לכל סוג חלב
אני אישית לא נוגעת בחלב פרה-עושה לי רע. אלרגיות וכו'. חלב עיזים כבר יותר מתאים. מאז שהתחלתי להשתמש בפטריה - אני מרגישה הרבה יותר טוב ואנרגטית. והכי מדליק - זה עובר מאחד לשני בחינם!!! כי זה מתרבה וצורך יותר ויותר חלב, אז מעבירים חלק הלאה לאחר. לצערי אין לזה פרסום כי לאף אחד אין אינטרס לקדם משהו שניתן חינם. חפשו באינטרנט פטריה יוגית או KEFIR באנגלית.
 | 21.02.10
6.
כאבי בטן אחרי יוגורט
לא יודעת למה אבל כל הפירסומת הזאת של דנונה שמורידה נפיחות ומסייעת לאיכוך הכל בולשיט!! אצלי אישית אחרי היוגורט של דנונה וכד' דווקה נוצרת נפיחות וכאביהם יותר טבעים. יגורטים הכי טובים זה אשל וגיל ומי שרוצה להוסיף לעצמו פרוביוטיק אפשר גם לקנות אותו כתוסף תזונה מסולגר או מאלטמן. וזה באמת עובד
איילה | 21.02.10
5.
שאלה בענין החלב
מישהו יכול לכתוב לי איך במדינה של 7 מליון אנשים מייצרים כל יום את :חלב רגיל,חלב עמיד,חלב שמנת,חלב עם 5 אחוז,3אחוז,חמאה,שמנת לקצפת,אשל לבן,קוטג',גבינות בכל מיני אחוזים,יוגורטים למינהם,גבינות צהובות(הן צריכות להיות על בסיס חלב..כמו שראינו בטיול בהולנד..בכפר מארקן או וולנדאם)..ועד ועוד..וכל זה אחרי שחלבו את הפרה בבוקר ובערב העבירו את זה למיכל של המחלבה..שם עמד החלב ונוצר קרום שמנת למעלה..שלא מגיע אלינו והוא הכי טעים שיש..אחר כך מעבירים את זה לתנובה..למיכלי ענק שבהם הוא עובר פיסטור..ומורידים לו את הטעם ומכל השומן שיש מסלקים ממנו את הטעם והוא רק נשאר מים לבנים ואם לא לא היו מוספים להם אבקת חלב מגרמניה או מהולנד.מקבלים את החלב "הבריא"עלאק..והכי מצחיק שהם אומרים:"זה טרי"...אמא שלכם טריה..שאני גדלתי בתל אביב החלבן היה מביא חלב טרי בבוקר בבקבוק זכוכית..ואז היו מריבות ..מי יאכל את קרום השמנת שנוצר בבקבוק כתוצאה מזה שהוא עמד קצת בחוץ..תאמינו לי החלב הכי טוב בלי כל התוספות הוא אצל בן ארויה משק 17 בבית חנן,של כבשים או במשק טל בבאר יעקב ..תנסו לשים לכוס קפה את החלב הנהדר הזה,שטוב רק ל7 ימים...חוזר 7 ימים..ולא חודש כמו המלאגותי של תנובה יוטבתה וטרה אתם לא מאמינים לי ??למה בקיבוץ יוטבתה יש "סילו" ליד המחלבה??..כי שם הם שומרים את כל האבקות למוצרים שלהם
ערן | 20.02.10
4.
טפיוקה - סאגו
רעל? אלפי שנים משתמשים תושבי מזרח אסיה והאיים בחומר המופלא הזה, ו"מנקים אותו מרעלים" לא ב"הליך תעשייתי", אלא באחד מאד פרימיטיבי, שגורם לעמילן להפוך לפנינים של ממש. יופי של מוצר. הטפיוקה, אני מתכוונת. כי לא נוגעת ביוגורטים צבעונים, ולא יודעת להגיד עליהם כלום, אבל זה כבר סיפור אחר.
 | 20.02.10
3.
1 ו-2, האמת שניכם צודקים, ואין סתירה...יש רק סטירה לפנים (=סליחה,לקיבה)....החלב
ומוצריו שאנו שותים ומלקלקים,אף פרה לא היתה נותנת לעגל שלה!...באחריות!. אבל אין מה לעשות מול הכח של האילוזיה שבפירסום....ולמי יש כח לחתוך חתיכות של תות או תפוח עץ, ולהכניס בעצמו לתוך הלבן?....צריכים לרוץ מהר לטולויזה לראות את "האח עם הגדול", או משהו כזה...
שמנמניסטאן | 20.02.10
1.
האמת: בניגוד לאמור, תוספת של סידן זרחני מחלישה את העצמות.
גגלו על "שוטי החלב", ותופתעו, ולא לטובה. כתבה זו הינה ככל הנראה כתבה מוזמנת, ואני מזמין את הטוקבקיסטים להציף את האמת - חלב הורס עצמות בגלל שהזרחן שבו מפרק אותן, במידה גדולה יותר מהתרומה של הסידן (זו אגב הסיבה שמוסיפים סידן לחלב אם תהיתם), וכמו כן - החלב מסרטן. יום טוב לכולנו, וללא חלב!
כלכליסטן | 18.02.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת