אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

איך לבחור פירות וירקות

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
לגבי העגבניות
מסכים לחלוטין לגבי העגבניות שלא צריכות מקרר, הקור מקלקל את טעמן של העגבניות. לגבי הצבע יש המון זני עגבניות טעימות מאוד שהן לא אדומות. בארץ הקטנה שלנו מפתחים לכל העולם (וגם לנו) זני עגבניות במגוון צבעים שמקורן בעגבנייה. צהוב, כתום, חום, שחור,מנומר וכמובן אדום יותר עז ואדום פחות עז... כולם טעימות, מה יותר ומה פחות...
מבין | 17.04.10
7.
מתי מישהו יעיז לגלות את הסוד השמור ביותר?! מתי עונות השנה של כל פרי/ירק?!
כן, בקרינה רדיואקטיבית כדי שיחזיק שנה שלמה. עכשיו ממש אפשר להתחיל להשיג בשווקים את השום הסגול הטרי אבל עד החורף הבא מה שיישאר ישמין והמרכז שלו יהפוך לגבעול ירוק והשום עצמו במצב הזה עושה צרבת ומי יודע מה עוד.. כנ"ל לגבי בצל!!!! הטריים באמת רק בסביבות עוד חודש (אחרי השום) עדיין לא ניתן להשיג בינתיים מה שנשאר משנה שעברה במצב נורא - האם גם אותם הקרינו? כנראה שכן. (לגבי השום קיבלתי אישור מטכנולוג מזון רוסי... שעובד פה בארץ) אז שלא יעבדו עליכם כל מי שעושה קניות שנים ויש לו זיכרון וניסיון יודע שמה שאני אומרת נכון.
כי השום טרי רק באפריל ונשאר עד | 17.04.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת