אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": בעלי רולדין פותח רשת גלידריות

11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
בהמשך למגיב 1
גם אני קיבלתי מ"אייסברג" מנה שהמוכר דאג שלא תעבור את השוליים של הכוס,שאלתי אותו אם זו בדיחה...הוא אמר שזו המנה. גלידה צריך לשים כמו שצריך, אולי הוא חסך כמה אגורות בזה שהוא לא שם כמות מכובדת אבל הנה ההזדמנות שלי לעורר אותם קצת. כל החברות שמתקמצנות בכמות-הציבור לא פרייאר פשוט לא תראו אותנו במקום שלכם יותר!
מיכאל | 20.04.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת