11. 90% מהגלידריות בארץ מייצרים גלידה עם המוןןן סוכר . 90% מהגלידריות בארץ מייצרים גלידה עם מלאאאא סוכר .וחוסכים בטעם האמיתי של הגלידה .אם הרשת תייצר תייצר גלידה עם מעט סוכר ועם טעמים דומיננטים ואיכותיים אז בטח שהוא יצליח .בהצלחה אבי מרק אטלי מר קייק | 19.04.19 (ל"ת)
10. באייסברג הם שוקלים כל מנה באונקיות ממש מוציא את החוויה של אכילת גלידה. מעולם לא פגשתי מוכרי גלידה כל כך חמוצים . הגלידה מעולה והמקום מעוצב אבל יהרוג אותם לחייך ולשים גלידה בצורה סבירה ? לקקן חצי מקצועי | 21.04.10 (ל"ת)
8. בהמשך למגיב 1 גם אני קיבלתי מ"אייסברג" מנה שהמוכר דאג שלא תעבור את השוליים של הכוס,שאלתי אותו אם זו בדיחה...הוא אמר שזו המנה. גלידה צריך לשים כמו שצריך, אולי הוא חסך כמה אגורות בזה שהוא לא שם כמות מכובדת אבל הנה ההזדמנות שלי לעורר אותם קצת. כל החברות שמתקמצנות בכמות-הציבור לא פרייאר פשוט לא תראו אותנו במקום שלכם יותר! מיכאל | 20.04.10 (ל"ת)
7. אבי הכריש אבי בהצלחה , יהיה לך קשה בשוק אבל אני בטוח שתתן בראש . אין סיכוי שאני יהיה זכיין שלך אבל אתה כבר יודע את זה !!! עלה והצלח . שחר | 19.04.10 (ל"ת)
5. אין ספק שיש מה ללמוד מהמקצוענים.. ובטח שלא להסתפק בגלידות ובקינוחים הפשוטים שפזורים ברחבי ת"א.. אין ספק שאבי יביא איתו משהו חדש מיוחד שעוד לא טעמנו...בהצלחה ! א.מ | 19.04.10 (ל"ת)
4. מחיר כדור גלידה צפוי לעלות 50 שקלים חדשים מחיר לקרטון של קילו כנראה יעמוד על 2000 ש"ח. ןהפראיירים יעמדו בתור. דנאל | 19.04.10 (ל"ת)
2. לאבי היקר - שיהיה בהצלחה כפי שאבי המוכשר הפך את רולדין לעסק משגשג ומצליח - אני בטוח שאבי בעל מגע הקסם יצליח גם בתחום הגלידריות. יישר כך והמון המון בהצלחה. boaz | 19.04.10 (ל"ת)
1. חבל על ההשקעה השוק רווי ואין מקום ללקק פרימיום נוסף אגב, אכלתי לראשונה ב "אייסברג" השבוע 24 שקל לגביע (גדול) שהוא בעצם בינוני למדי (אולי כמו שני כדורים בד"ר לק) שוד לאור היום, כמובן שזה היה הליקוק האחרון שלי באייסברג. לא עוד!!!! ירון | 19.04.10 (ל"ת)
בלעדי ל"כלכליסט": בעלי רולדין פותח רשת גלידריות
11 תגובות לכתיבת תגובה