אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מנכ"ל ארומה: "המטרה שלנו היא להתרחב בעולם"

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
ארבל 1 קצרין
היום 29/7/2016 ביקרתי בסניף שלכם בעיר כרמיאל (ביג) .הזמנו שני מאפי גבינה ואחד שוקולד ,שתיה קרה וחמה גם החשון היה 96₪ נתתי למוכר 100 ₪ והמוכרת פנתה אלי ואמרה שאני לא חייב לקחת את העודף ויכול להשאיר אותו כטיפ .בהמשך קיבלנו את ההזמנה כדלהלן : הפוך קטן שהוא פחות מחצי קפה הרוב קצף , מאפי הגבינה והשוקולד קרים ולא אפוים כלל לציין שגם לא טריים ספוגים בשמן .זו לא פעם ראשנה שאני מבקר בסניף ביג כרמיאל המקום לא נקי השירות לא אדיב .אני חשבתי כי זה יכול לקרות מדי פעם אבל בסניף הזה זה חוזר על עצמו לטיפולכם
מריו לובלין | 29.07.17
6.
משהו פה לא נראה לי
כל הרשתות מדברות על איך הם פותחים עוד ועוד סניפים כאשר כבר כיום כל רשת מונה עשרות סניפים מעבר לזה ישנם בתי קפה שהם לא ממותגים אוכלוסית ישראל לא גדלה בצורה כזאת גדולה בשנים האחרונות עכשיו אם תורידו חרדים ואוכלוסיות שלא מבקרות בבתי קפה נשארנו עם פוטנציאל קטן של לקוחות שכולם נלחמים עליו כל סניף של בית קפה הוא בור של הוצאות מעבר להשקעה הראשונית כך שנשארים עם מרווח קטן של רווח נקי והם מדברים על לפתוח עוד ועוד סניפים?
N | 10.05.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת