10. המחירים לא מצחיקים, מהשירות אפשר לבכות המקום כבר ממש לא זול..השירות במקום הוא אחד הגרועים בו נתקלתי - בשעות הצהריים אפשר להמתין דקות ארוכות מאוד למנת חומוס. והרי כל העניין בחומוס זה אוכל מהיר, פשוט, זול וטעים. ופה חומוס הבימה נופלים בגדול. החומוס סתמי עם טעמי לוואי (אני מניחה שזה קשור למים או לגרגירים - אכלתי שם יותר מפעם אחת). מירב | 16.08.11 (ל"ת)
9. אחלה חומוס חובה לטעום שם את הכרובית החמצמצה את המלבי המצוין. מאוד מומלץ לחובבי המטבח המזרח תכוני יוסף | 31.07.10 (ל"ת)
8. אני כבר עברתי לאכול שם חומוס. הסינייה חציל - מעולה. לקח זמן להבין שהמקום הזה, הבריזה בכל שעה מהכיכר והאנשים שמסתובבים שם הם סיבה טובה לנטוש את החומוסיה הקודמת ולהתמקם שם. פשוט מעולה. רני | 21.07.10 (ל"ת)
7. טעים טעים טעים ומי שטוען שלא פשוט לא מבין בחומוס , לא טעמתי הרבה זמן מסבחה כזאת! מני | 18.06.10 (ל"ת)
6. אחת החומוסיות הטובות בעיר הפתיעו אותי החברה כי חשבתי לעצמי שמה לחבורה הזו ולחומוס, במיוחד אחרי אורקה.... אבל החומוס מצויין, הסיניה חציל מעולה והאווירה היא משהו להתייחס אליו (שלא כמו בחומוסיות אחרות) סחטיין רחלי | 15.06.10 (ל"ת)
5. בהמשך למתכון של מגיב 1 למי שאין זמן/סבלנות להתעסק עם בישול החומוס - השתמשו בקופסאות שימורים. זה הרבה יותר בריא מהחומוס שנמצא על המדפים בסופר, וגם זול יותר. עצלן בן עצלן | 15.06.10 (ל"ת)
3. ל 1 אוסיף רק שחשוב להשתמש בגרגרי חומוס קטנים בלבד ואת המלח להוסיף בסוף הבישול. הוספת מלח בעת הבישול מונעת את ריכוך גרגרי החומוס. פעם ראשונה שאני שומע על הוספת פלפל שחור; רוצים חריפות? קוצצים דק מעט פלפל ירוק חריף עם פטרוזיליה או כוסברה ומוסיפים בעת ההגשה. מומלץ גם לקלות זרעי כמון במחבת יבשה, לטחון ולבזוק מלמעלה. | 15.06.10 (ל"ת)
1. מתכון לחומוס אמיתי ומנצח ! חומרים 1 ק"ג גרגירי חומוס 1/2 ק"ג טחינה גולמית 4 שיני שום טרי 1 לימון פלפל שחור מלח אופן ההכנה: להשרות החומוס ללילה במים קרים לבשל שעתיים , עד שהחומוס רך ומוכן לאכילה לסנן ולשטוף במיים קרים להכניס למעבד מזון טוב (לא בלנדר !) תוך כדי פעולת מעבד המזון להוסיף את יתר החומרים להשלים טעמים לקרר מעט בתיאבון ! מיכאל | 15.06.10 (ל"ת)
הפסקה לעסקית: איפה החומוס
10 תגובות לכתיבת תגובה