אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הפסקה לעסקית: איפה החומוס

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
המחירים לא מצחיקים, מהשירות אפשר לבכות
המקום כבר ממש לא זול..השירות במקום הוא אחד הגרועים בו נתקלתי - בשעות הצהריים אפשר להמתין דקות ארוכות מאוד למנת חומוס. והרי כל העניין בחומוס זה אוכל מהיר, פשוט, זול וטעים. ופה חומוס הבימה נופלים בגדול. החומוס סתמי עם טעמי לוואי (אני מניחה שזה קשור למים או לגרגירים - אכלתי שם יותר מפעם אחת).
מירב | 16.08.11
3.
ל 1 אוסיף רק שחשוב להשתמש בגרגרי חומוס קטנים בלבד
ואת המלח להוסיף בסוף הבישול. הוספת מלח בעת הבישול מונעת את ריכוך גרגרי החומוס. פעם ראשונה שאני שומע על הוספת פלפל שחור; רוצים חריפות? קוצצים דק מעט פלפל ירוק חריף עם פטרוזיליה או כוסברה ומוסיפים בעת ההגשה. מומלץ גם לקלות זרעי כמון במחבת יבשה, לטחון ולבזוק מלמעלה.
 | 15.06.10
1.
מתכון לחומוס אמיתי ומנצח !
חומרים 1 ק"ג גרגירי חומוס 1/2 ק"ג טחינה גולמית 4 שיני שום טרי 1 לימון פלפל שחור מלח אופן ההכנה: להשרות החומוס ללילה במים קרים לבשל שעתיים , עד שהחומוס רך ומוכן לאכילה לסנן ולשטוף במיים קרים להכניס למעבד מזון טוב (לא בלנדר !) תוך כדי פעולת מעבד המזון להוסיף את יתר החומרים להשלים טעמים לקרר מעט בתיאבון !
מיכאל | 15.06.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת