4. אני רואה שתי בעיות: בעית חניה וישיבה בחוץ בחום הישראלי ובכל זאת נשמע מבטיח...בהצלחה. | 20.06.10 (ל"ת)
3. ביקרתי שם לפני קצת יותר משבוע היה מוצלח וטעים. מזג האוויר הנהדר הוסיף להרגשה המעולה. אפשר לקרוא (וגם לראות תמונות) בבלוג שלי : http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1724967 bob68 | 20.06.10 (ל"ת)
2. מאיר אדוני..מופת לכל העוסקים במסעדנות כל הכבוד למאיר אדוני שנשאר נאמן לקו המקצועי שלו וממשיך לשמור על "כתית" ברמה בינלאומית של כוכבי מישלין. "ביסטרו כתית" הוא רעיון גדול שמיישר קו עם מה שעושים שפים גדולים בעולם כולו ובינתיים אני רץ להנות מהחצר. נראה ממש מעניין. תומר | 20.06.10 (ל"ת)
1. וואו.. נשמע נהדר הכל נשמע מבטיח - המנות החדשות, המקום שאדוני מתכנן..... מבטיחה לקפוץ בקרוב. שאפו על הכתבה דיקלה | 20.06.10 (ל"ת)
אדוני להמונים
4 תגובות לכתיבת תגובה