28. קוקה קולה זה רע הייתי מכורה כמו רבים מאיתנו למשקה הזה. כששמעתי יותר ויותר סיפורים עד כמה הוא "מלבין"- מלבין כביסה, מלבין כיורים ו... מלבין שיניים ועוד ועוד- הפסקתי בבת אחת להכניס אותו הביתה! המשקה טעים , ממכר , אבל... רע! הנוסחה לא מעניינת אותי ולכן עברתי למים. מומלץ גם לכם. דבה | 20.07.10 (ל"ת)
26. בעניין הכשרות והקולה מכשירים רק את המרכיבים ולא את הכמויות והתהליך מן הסתם... הסוד הוא בכמויות. את החומרים עצמם אפשר לגלות בבדיקת מעבדה פשוטה. גם אותו רב (אעפ"י שבוודאי גם חתם על מאות מסמכי שמירת סודיות), לא יכול לשחזר את המוצר. המשגיח | 19.07.10 (ל"ת)
25. כלכליסט - כבר אמרתי לכם שיש לכם פשוט את הכתבות הכי מעניינות ברשת? תודה לכם :) דני | 18.07.10 (ל"ת)
24. הייתי מכור שנתים לקולה זירו 1בקבוק ליום עכשיו נגמלתי שותה מים קרים הקולה הזאת ממכרת ומשמינה כן כן גם הזירו מנפחת את הבטן. עכשיו הבטן הרבה יותר שטוחה ולא נפוחה ואני מרגיש הרבה יותר קליל. זוהר 46 | 18.07.10 (ל"ת)
23. מי שותה בימינו קולה? זה מוצר ארכאי ולא טעים. אני שותה רק מיים. ולפעמים תה עם מרווה | 16.07.10 (ל"ת)
20. ל12 הכשר על קולה בכדי לא לגלות את המתכון לרב המכשיר ( גם בארץ גם בחול) הגישו לו את כל החומרים אך בתוספת של בקבוקים של חומרים אחרים שלא בשימוש במתכון כך בעצם הוא הכשיר את כל החומרים שהיו שם, ובניהם אלו המשמשים ליצירת המשקה. ציני יפני | 14.07.10 (ל"ת)
15. תגובה ל-6 את מתכוונת ללהקת ה"קיור"? יש להם באמת שירים יפים... למיטב ידיעתי כיור רושמים עם "כ"... הייתי ממליץ לך לקחת שיעורי עברית לפני שאת מתלהמת בטוקבקים ועושה מעצמך צחוק. אליעזר | 14.07.10 (ל"ת)
14. הרב טוביה גפן הרב טוביה גפן מאטלנטה נתן את ההכשר הראשון לקוקה קולה בראשית המאה שעברה. על מנת לתת את ההכשר הוא נחשף למתכון משה | 14.07.10 (ל"ת)
12. נוסחת קוקה-קולה ידועה לרבנים שנתנו הכשר! קשה להאמין, אבל בין הבודדים בעולם שמכירים את מרכיבי הקוקה-קולה (אולי לא את הכמויות המדוייקות) נמצא רב מכובד שביקר בחברה בארה"ב לפני שנים, כחלק מתהליך ההכשר של המשקה המוזר הזה. הנה ההוכחה שאוהבים אותנו בעולם....! כלומר אותם. אסף | 14.07.10 (ל"ת)
8. לכל המפגרים עם הבעיות אישיות עם הקוקה קולה לא צריך מנת משכל של גאון כדי להבין שגם לימון הוא חומצי וגם הקיבה שלכם סופר-חמוצה עד כדי כך שהיא ממיסה לנוזל את האוכל שלכם!! גם מיצי קיבה וגם לימון ינקו בדיוק כמו הקולה שלכם ולכן החומציות של הקולה לא פוגעת בשיט! חומציות היא לא משהו רע והגיע הזמן שתפנימו את זה כבר! בסה"כ יש לה תופעת לוואי כימית שממוססת חומרים! יש אותה בכל מאכל שתאכלו ברמות משתנות אך הריכוזים הכי גבוהים נמצאים בחמוציות, לימונים ובקיבה שלכם! ותראו איזה פלא - אף אחד לא מת מהצריכה שלהם! או מהקיבה של עצמו! ועוד משהו - גם הרוק בפה שלכם הוא חומצי כדי להגן מפתוגנים חיצוניים! נמאס מבורות באיצטלה של חוכמה! יובל כהן | 14.07.10 (ל"ת)
7. Page Rank לא סודי בכלל לפני יותר מעשר שנים פורסם בתור מאמר אקדמי. מה שסודי זה השינויים וההתאמות שנעשו באלגוריתם הבסיסי. תום | 13.07.10 (ל"ת)
6. רוקנתי 3 בקבוקי קולה לקיור בבית, ואני רוצה לספר לכם, שהו חומר ניקויי מדהים, הקיור יצא נקי. בצורה כזו שאף חומר ניקוי אחר לא הצליח לעשות כך !!!!. עכשיו תחשבו מה קורה אחרי ששותים אותו ! אני | 13.07.10 (ל"ת)
5. מתכון של קוקה קולה..... הקוקה קולה נוצרה כתרופה לכיבי בטן ע"י רוקח בערך בעשור 1880-1890 במתכונת המקורית אחד הרכיבים היה תמצית מיצוי של עלי קוקה שיכיל כמות קטנה של קוקין בנוסף תמצית של שורשים של עץ..... תמצית של עשב תיבול..... ועוד רכיבים שאיני רוצה לפרט מסיבות משפטיות. הרוקח השם שמור אצלי מכר את הנוסחה ב1$ לבעל פאב שהכין משקה מרנן. בשנה 1930 נקנה הנוסחה ע"י קוקה קולה והפכה אותו למשקה תוסס.... .בשנות 1970-1980 נאסר השימוש של הנוסחה המקורית ע"י ממשלת ארצות הברית והורכב מתכון חדש בו הוחלף הקוקין בקפאין הוסף קרמל,חומצה פוספוריק שמאכל את השניים, ומנקה חלודה,וניתן להשתמש לדברים אחרים ותוספים נוספים. לפני עלייתי לארץ היתי מכור למשקה שנתן טעם של עוד בגלל הריכוז של הקוקין ומשך להתמכרות. היום בגלל הנוסחה חדשה איני מתקרב למשקה. דרומי | 13.07.10 (ל"ת)
2. המתכון לקוקה קולה זה חומצות שטוחנות את השיניים לא שותה ואין חורים. מזמן הם היו צרכים להוציא מוצר חדש שלא הורס את השיניים כמו שהרבה חברות עשו אצלי הקולה לא ניכנס הביתה, נחשב כרעיל ביותר לשיניים.. לא רק הקולה יש עוד משקאות מוגזים שיש בהם חומצות קל מעוד לזהות אותם הם משאירים חספוס מוזר על השיניים, לאחר ששותים מהם. גיל | 13.07.10 (ל"ת)
1. והמתכון הסודי של שוקולד למריחה " השחר " ? אף אחד לא עליו !! מפעל קטן בחיפה שמקרקס ענקים כמו עלית ונסטלה ! עמרי | 13.07.10 (ל"ת)
מי מכיר את המתכון לקוקה קולה?
30 תגובות לכתיבת תגובה