13. תנובה נמכרה לסינים, לקנות רק שטראוס בכל מקרה תנובה נמכרה לסינים, חקנות רק שטראוס בכל מקרה. תנובנ נמכרה לסינים לקנות רק שטראוס בכל מקרה | 27.10.19 (ל"ת)
9. אולי אתם מעצבים אצל אותו מעצב כבר שנים וקל לצפות את הבאות. חומר למחשבה!!! ואתו דבר גם תנובה וגם שטראוס או ברך או פיליפ מה אין מעצבים אחרים !!! ת ת ק ד מ ו ! ! ! | 16.07.10 (ל"ת)
8. יוגורט תנובה 4.5 % זה הדבר היחיד שמתקרב בכלל ליוגורט אמיתי וגם הדלי של בית יצחק נחמד. | 15.07.10 (ל"ת)
7. לפחות בדבר אחד ברור של שטראוס מאוד טעים , של תנובה באמת נראה ומרגיש כמו לבן. יווני | 15.07.10 (ל"ת)
6. לי זה טעים אין לי מושג איך מכינים את היוגורט אני מעדיפה לקנות אותו בסופר...:) אבל בסופשבוע קניתי את הדנונה היווני של שטראוס לבעלי, כי הוא מת על היוגורטים כשאנחנו אוכלים בחו"ל, ותקשיבו -היוגורט זה פשוט מעולה!! אין לי מושג מה יש בו, אבל זה טעים.את תנובה לא טעמתי, אז אין לי מה לומר עליהם טולי | 14.07.10 (ל"ת)
4. ל2 ,,, מגיב 1 צודק , לפחות את זה של תנובה אכלתי - ממליץ לך לבחון את הרכיבים.... חוצמזה שזה לא בדיוק יוגורט נקי כל מה שהרגשתי הוא: 1. אריזה קטנה יותר (כלומר יותר יקר) 2. תוספת מלח מורגשת. בקיצור, לפחות מבחינתי - לקחו יוגורט הוסיפו מלח שמו באריזה חדשה (וקטנה) קראו לו "בלקני" ... פעם אחת אפשר לעבוד עלי ... לא טעמי את של שטראוס אז עליהם (כרגע) אין לי מה לומר. בכל מקרה, בגדול המחירים של כל הפינוקים הללו הפכו לכ"כ יקרים - שממש שיניתי את תרבות הצריכה שלי. פעם הייתי מעמיס שישיות ורביעיות .. היום אני קונה אחד אולי שניים... מ | 14.07.10 (ל"ת)
3. לא מבין על שטראוס מוחה. זה סתם יוגורט שהגדילו לו את אחוזי השומן. יווני זה לא אפילו לא קרוב | 14.07.10 (ל"ת)
2. ל 1- על כל אריזה כתוב אילו חיידקים הוספו ליוגורט הוכחת שהם לא מצויים ביוגורט? הוכחת שהרשום על המארז אינו נכון? הן לכל יוגורט מוסיפים חיידקים שהופכים את החלב ליוגורט, גם בתעשיה, כי אין דרך אחרת להפיכת חלב ליוגורט. | 14.07.10 (ל"ת)
1. הבעיה היא שזה לא יוגורט וגם ההוא לא יוגורט יוגורט אמיתי מיוצר ע"י החיידקים שמוספים לחלב ונותנים להם לעבוד. הבעיה שלו היא חיי מדף קצרים. במקרה התעשייתי של מעדני החלב שאנו צורכים, זה הולך ככה: החקלאים מביאים לתנובה/שטראוס/טרה את החלב ומקבלים תשלום לפי אחוז שומן ואולי עוד פרמטרים. היצרנים מפרידים את רכיבי החלב-שומן, חלבוני חלב ומים- בצנטריפוגה ואח"כ מרכיבים מחדש לפי הנדרש 0% 1% 3% 5% וכו'. רק בסיום מוסיפים לקישוט אילושהם חיידקים פרוביוטיים שיש האומרים שרוב הסיכויים שלא ישרדו עד לדרכי העיכול שלנו. אולי יש לכך איזשהו ערך תזונתי אבל לקרוא לזה 'יוגורט' זו פשוט חוצפה. במובן הבלקני של המילה | 14.07.10 (ל"ת)
לשטראוס יש בטן מלאה על היוגורט היווני של תנובה
13 תגובות לכתיבת תגובה