אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לשטראוס יש בטן מלאה על היוגורט היווני של תנובה

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
לי זה טעים
אין לי מושג איך מכינים את היוגורט אני מעדיפה לקנות אותו בסופר...:) אבל בסופשבוע קניתי את הדנונה היווני של שטראוס לבעלי, כי הוא מת על היוגורטים כשאנחנו אוכלים בחו"ל, ותקשיבו -היוגורט זה פשוט מעולה!! אין לי מושג מה יש בו, אבל זה טעים.את תנובה לא טעמתי, אז אין לי מה לומר עליהם
טולי | 14.07.10
4.
ל2 ,,, מגיב 1 צודק , לפחות את זה של תנובה אכלתי - ממליץ לך לבחון את הרכיבים....
חוצמזה שזה לא בדיוק יוגורט נקי כל מה שהרגשתי הוא: 1. אריזה קטנה יותר (כלומר יותר יקר) 2. תוספת מלח מורגשת. בקיצור, לפחות מבחינתי - לקחו יוגורט הוסיפו מלח שמו באריזה חדשה (וקטנה) קראו לו "בלקני" ... פעם אחת אפשר לעבוד עלי ... לא טעמי את של שטראוס אז עליהם (כרגע) אין לי מה לומר. בכל מקרה, בגדול המחירים של כל הפינוקים הללו הפכו לכ"כ יקרים - שממש שיניתי את תרבות הצריכה שלי. פעם הייתי מעמיס שישיות ורביעיות .. היום אני קונה אחד אולי שניים...
מ | 14.07.10
1.
הבעיה היא שזה לא יוגורט וגם ההוא לא יוגורט
יוגורט אמיתי מיוצר ע"י החיידקים שמוספים לחלב ונותנים להם לעבוד. הבעיה שלו היא חיי מדף קצרים. במקרה התעשייתי של מעדני החלב שאנו צורכים, זה הולך ככה: החקלאים מביאים לתנובה/שטראוס/טרה את החלב ומקבלים תשלום לפי אחוז שומן ואולי עוד פרמטרים. היצרנים מפרידים את רכיבי החלב-שומן, חלבוני חלב ומים- בצנטריפוגה ואח"כ מרכיבים מחדש לפי הנדרש 0% 1% 3% 5% וכו'. רק בסיום מוסיפים לקישוט אילושהם חיידקים פרוביוטיים שיש האומרים שרוב הסיכויים שלא ישרדו עד לדרכי העיכול שלנו. אולי יש לכך איזשהו ערך תזונתי אבל לקרוא לזה 'יוגורט' זו פשוט חוצפה.
במובן הבלקני של המילה | 14.07.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת