אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הבינתחומי לבג"ץ: רוצים להצטרף לתוכנית הבאת המוחות

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
מכללה אינה מוסד מחקרי. מוסד שבו
בקושי שי נוכחות של חברי סגל ומוסד שבו חברי סגל באים ללמד לשעתיים ובורחים ממנו אחר כך אינו מוסד מחקר. לכן מה שצריך הוא להפסיק לחלוטין את התמיגה במכללות הפרטיות - ירצו לגייס תלמידים שילשמלמו שכ"ל גבוה בבקשה. אבל לא תמיכה ממשלתיתי. מכללה אמיתי י היא מכללה בפריפריה ולא ברמת השרון!
דונגה | 05.08.10
8.
הם מ פ ח ד י ם !!
הרי זה לא סוד שעדיין קיים פער משמעותי בין האוניברסיטאות למכללות, אבל עיקר הפער נעוץ ברמת הסטודנטים (ואני לומד בבינתחומי, אין לי בעיה להודות בזה). ברמת המרצים והמחקר הפער נשחק בעקביות בין האוניברסיטאות לשתי המכללות המובילות (בינתחומי והמכללה למנהל). לכן מוזר שמצד אחד המל"ג מזלזל ברמת המחקר של הבינתחומי ומצד שני לא מאפשר לו להתמודד במכרז. הרי הם חוששים שהשחיקה דה פקטו במעמדם תקבל גושפנקה ציבורית. יש לאפשר לבינתחומי להתמודד.
סטודנט למשפטים | 05.08.10
4.
אני ואישתי כבר היינו בסרט הזה
אישתי עלתה מקנדה ונכנסה לתוכנית של 'מדען חוזר' באוניברסיטת חיפה. שנתיים סינג'רו אותה שם עם משכורת רעב, ובסוף אמרו לה ש... אין תקן... הקטע שגם להיא שהיתה שם לפניה עשו את אותו הקטע, וגם להיא שתבוא אחריה יעשו את אותו הקטע. למה? כי זה הטריק של האוניברסיטאות בארץ, הפרופסורים הוותיקים בונים את הקריירה שלהם על גבם של פוסט דוקטורנטים צעירים, שעוברים ימים כלילות בתמורה להבטחות לאיזשהו תקן עתידי שאולי יקבלו, ואחרי שנתיים זורקים אותם, ולוקחים פראייר אחר... והאוניברסיטאות כמובן לא רוצות להתחרות על המאגר הנפלא הזה של פראיירים חדשים מחו"ל. נ.ב. עכשיו אנחנו בקנדה עושים יופי של כסף
טל | 04.08.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת