אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שוק הספרים הדיגיטליים: המהפכה הבאה

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
6, יש כבר תקן כזה epub
זה תקן פתוח שנתמך ע״י האייפד. ל-1, צודק בהחלט. לאפל לא אכפת אם יקנו ספרים דווקא מ-iBooks ולא מחנות kindle או מחנות B&N. מה שכן אכפת להם זה שיעשו את זה מהאייפד. הרווחים של אפל מגיעים בעיקר ממכירת האייפד עצמו ולא מהתכנים המוצעים בו. לכן באייפד ניתן לרכוש ספרים מכל שלוש החנויות הגדולות (וגם מחנויות רבות אחרות).
יוסי | 09.08.10
6.
מבחינת צרכנים ורגולציה, הפתרון הברור הוא יצירת תקן אחיד ויחיד (!!) לספר דיגיטלי
התקן צריך להיות אחיד ויחיד שיוכל לרוץ על כל קורא (כמו קבצי MP3). התקן יכול להכיל אפשרויות להרחבה, כך שכל "יצרן" (חומרה או תוכן) יוכלו לתת תוספות והרחבות מיוחדות להם (לעומת המתחרים), כל עוד זה לא מונע הצגה של התוכן באופן קריא וברור על קוראים אחרים
 | 09.08.10
4.
השוק פונה לכיוונים שמעודדים פירטיות
אין לי בעיה לשלם עבור הספרים שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל למפיץ אחד או למספר מצומצם של הוצאות או אף לשפה אחת. גוגל מחייבים חיבור חי לרשת - אני רוצה לקרוא ספרים בטיסות, כשאני בחו"ל (ובלי הוצאות נדידה מרובות) או כשאני סתם בטיול בהרים בצפון הודו. אמזון מגבילים את המכשיר לפורמט שלהם ול PDF, אין תמיכה בפורמטים פתוחים שלא לומר כאלה של המתחרים. בקיצור, כדי לשמור על חופש מקסימאלי הלקוחות יפנו לפיראטיות!!! וחבל. תנו לנו פורמט פתוח חוצה פלטפורמות.
אלון | 08.08.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת