57. הגלידה האיטלקית החדשה הגלידה האיטלקית החדשה שנמצאת במגה של ג'לאטו פשוט מעולה !!! שלומי | 15.08.10 (ל"ת)
56. תבדקו אם יש חותמת כשרות של הבד"ץ!!! מילא אם אתם דתיים-חרדים מבני ברק. אחרת - מדוע לתמוך, כלכלית, באלה שיורקים עלינו???!!! אלי | 15.08.10 (ל"ת)
54. מה לא עושים בשביל כסף מה לא עוים בשביל כסף!מרמים אשים ומשקרים להם גם אם זה יעלה לקונים בבריאות לא אכפת להם!רק כסף... אוהבת גלידה | 15.08.10 (ל"ת)
53. רק גלידות נסטלה תגובה ל - 16 רק לידיעתך איינשטין אם אתה מעדיף בן & ג'רי בגלל שהם מיוצרים בארץ אז תדע שגם גלידות נסטלה מיוצרים בארץ, ולנסטלה מבחר גדול יותר וטעים יותר של גלידות אז תפסיק לבלבל ואם אתה לא רוצה אל תקנה יש מספיק אנשים שכן קונים ונהנים ממנה. שירה | 15.08.10 (ל"ת)
52. יש גלידה איכותית מחלב עיזים בשם מחלבות אדיר Adir Dairy, מיוצר בדלתון. המון סוגי טעמים והמחיר כמו JOYA ... הלוואי היה זול יותר. ראיתי שבמגה בעיר מוכרים אותו. ירון | 15.08.10 (ל"ת)
51. עבודה עיתונאית מעולה! בשיא הרצינות: האוכל שאנו צורכים מדי יום בכמויות גדולות מהנדרש אינו עובר שום פיקוח. טוב שיש מי שמספר לנו מה יש בפנים ומאיפה זה הגיע. כן ירבו כתבות כאלה, ותספרו לנו גם מי כתב אותן. אני כבר לא אקנה את הגלידה הזו (וגם לא אף גלידה אחרת בקופסה בסופר) | 15.08.10 (ל"ת)
50. רוצים באמת להנות מגלידה? גלידריית סורנטו !! פתחו עכשו סניף ברעננה (אחוזה), הבנתי שיש להם עוד כמה סניפים בארץ, גלידה מדהימה! מיוצרת במקום, מרגישים חומרי גלם משובחים, הזכיר לי את הגלידריות האוטנטיות באיטליה... מומלץ יאיר, חובב גלידה מושבע!! | 15.08.10 (ל"ת)
49. הבעיה שבן&ג'ריס והאגן דאז התיקרו פלאים לאחרונה ללא כל הצדקה למרות הדולר החלש אני מחרים עד שיורידו המחיר! | 15.08.10 (ל"ת)
48. ה"הברקה" הגדולה של ג'ויה - גלידת שמנת אמיתית בטעם וניל עם פקאן ומייפל פיספסתם את ההברקה הגדולה מכולן של גלידות ג'ויה – גלידת שמנת אמיתית בטעם וניל עם פקאן ומייפל – בלי שמנת, בלי וניל ובלי מייפל. מזל שהפקאן לא עשוי מפלסטיק... איך כתב חיים חפר - שן זהב מנחושת. חובבת הגלידה | 15.08.10 (ל"ת)
46. אי אפשר להשוות אותה בכלל לבן אנד ג'ריס: הקרם בכל הגלידות שטעמתי עד עכשיו (3 סוגים) היה מאוד תפל ובטעם של הגלידות מהאיכות הירודה שקונות באריזה של ליטר+, כאן ציפיתי למשהו יותר דומה לקרם שמנת של בן אנד ג'ריס, במיוחד בגלל המחיר היחסית גבוה- והתאכזבתי. ציפיתי לאלטרנטיבה זולה יותר לבן אנד ג'ריס, שעל אף האיכות המעולה היא מאוד יקרה (20 שקל+ לאריזה של 300 ומשהו גרם?) ויצאה סתם גלידה, קצת מעל לגלידות הרגילות באריזות הגדולות שאולי עולות 15 ש"ח אבל יש להן גם טעם של 15 ש"ח אבל הרבה מתחת לבן אנד ג'ריס (בהאגן דאגז אני לא נוגע כי היא מאוד דומה לבן אנד ג'ריס אבל לא מיוצרת בארץ- אז כבר עדיף תוצרת הארץ). מישהו | 15.08.10 (ל"ת)
45. למעשה המחיר זול יותר וקרוב לזה של גלידה משומן צמחי הגלידות האלה נמכרו בכמויות גדולות במבצע של שניים במחיר 32 שקלים - רחוק מאוד ממחיר של גלידות איכותיות (שעשויות מחלב טרי ושמנת כמובן). המחיר הממותג הוא טריק שיווקי בלבד. פנחס | 14.08.10 (ל"ת)
43. "גלידה" שהמרכיב הראשון בכמותו הוא מים -לא יכולה להיקרא גלידה ואת זה לא אמרו לכם פה בכתבה... הרכיב המרכזי של כל הגלידות הגרועות האלו הוא מים.. תקראו בעצמכם רק בן אנד ג'ריס - רכיב מרכזי --חלב טרי !!!! רק בן & ג'ריס !!!! צ'אנקי מאנקי !!!! | 15.08.10 (ל"ת)
41. אתם ממש לא יודעים מה היא גלידה טובה תלכו לטיב טעם, ותקנו גלידה רוסית שנקראת "פלומביר" זו גלידה יחידה בארץ ששוה משהו. הגן דאז, בן אנד ג'ריס - רק התוספות עושות את הטעם. הגלידה עצמה לא משהו. ומה מתלהבים מקרמיסימו... מה אני אגיד - עם המחיר זה מה שעושה לכם את זה, וזה הדבר היחיד שמשפיע - תקנו. אלי | 15.08.10 (ל"ת)
40. למה לשלם כול כך הרבה ? לקרמיסימו יש טעמים משובחים חדשים כול שנה. למשל הוניל דובדבן עם ריפל דובדבן מעולה!! פונץ בננה בטעם של פעם ןעןד טעמים בחצי מחיר מגויה ובן גריס. אוהב גלידות | 15.08.10 (ל"ת)
39. אהבתי מאוד את טעם השוקולד המשובח, לדעתי אנשים מחמירים עם הגלידה, טעמתי לא מעט גלידות שונות בארץ בחיים שלי במיוחד בזמן האחרון, בעיקר בטעם שוקולד, אף אחת לא משתווה לזו. לא מבינה מאיפה כל הכעס המזויף הזה. (חוץ מהמחיר שהוא אכן יקר). נ | 15.08.10 (ל"ת)
38. תכינו גלידה בבית זה כל כך קל קצת שמנת סוכר ופירות (תות, בננה) הגלידה יוצאת מעולה ללא חומרים משמרים ויותר בריאה, יש המון מתכונים ברשת לבריאות יוני | 15.08.10 (ל"ת)
37. ישראלים סתומים! חמאה=שמנת! וכל הגלידות משמינות ולא בריאות! גם הרכיבים שלהן וגם החומרים המוספים להן כדי להגדיל את הנפח של המוצר. עובדים עליכם בעיניים ואתם בולעים הכל - תרתי משמע. | 15.08.10 (ל"ת)
36. 32 ש"ח, מנופח שליש באוויר- שלא כמו האגן דאז ובן אנד ג'רי'ס אותו מחיר כמו גלידת האגן דאז: 32 ש"ח. אותו משקל כמו גלידת האגן דאז: 450 גרם. אבל "כמות" מנופחת יותר מגלידת האגן דאז: 700 או 750 מ"ל (כי הזרימו אוויר פנימה...). טעם בינוני וטעים הרבה פחות מבן אנד ג'רי'ס ובטח הרבה פחות מהאגן דאז. בקיצור: עשו מתיחת פנים לגלידה הישנה שלהם עם אריזה יפהפיה ומנופחת, מחיר מופקע ומסע יחסי ציבור מושקע. אז מסתבר שאפשר לעבוד על אנשים רק פעם אחת. כי מי שטעם פעם אחת-לא יקנה שוב. לפחות לא במחיר המטורף הזה (אולי עד 18-17 ש"ח). ג'ויה ג'ויה-פויה פויה! גיל | 15.08.10 (ל"ת)
35. מי גבינה, מרגרינה, סוכר, אוויר בכל מדינה מתוקנת "קרמיסימו" והגלידה של נסטלה (גם הרגילה וגם העלאק שמנת) לא היו מורשות להקרא Ice cream. אגב - רחד המדדים לגלידה טובה (מעבר כמובן לחומרי הגלם) הוא היחס בין המשקל והנפח. תראו כמה שהגלידות הישראליות דלילות - 400 גרם על שני ליטר (משווקים במיכל ענק - הרי הישראלי רוצה גדול!). לעומת זאת בבן אנד ג'ריס הנפח הרבה יותר קטן. א. | 15.08.10 (ל"ת)
34. אם תטעמו את גלידת הוניל, ממש ניתן להבחין בכמויות חמאה, סוכר וטעם וניל. גועל נפש הגר | 15.08.10 (ל"ת)
33. התקשרתי לשירות לקוחות שלהם לפני שבועיים קניתי את הגלידה הזו שמתיימרת להיות גלידת שמנת "גורמה". אחרי הכמה לקים הראשונים הבנתי שמדובר בפלופ. הסתכלתי על הרכיבים, ומה הרכיב שכתוב ראשון? מים!! וכמובן כמו שכתוב בכתבה אבקת חלב ולא חלב טרי ושמנת טרייה כמו בבן אנד ג'ריס (שיותר זולה מהג'ויה העלובה!). התקשרתי לשירות לקוחות, חשבתי שאולי מדובר בטעות שהרכיב העיקרי הוא מים. לא טעות ולא נעליים. ומה ענו לי שם? "אנחנו לא מתחרים בבן אנד ג'ריס, שכל צרכן יעשה את הבחירה שלו". אני עשיתי, ועוד איך. נסטלה חושבים שהצרכנים פראיירים, אבל הם ייפלו בגדול עם הגישה הזו. אלון | 15.08.10 (ל"ת)
32. ג'ויה זה הצלחה מסחררת ג'ויה היא הצלחה מסחררת למי שעוד לא שם לב, הגלידה מותאמת היטב לטעם הישראלי, כחול לבן, משלנו ומאוד טעים בייחוד מייפל, ובננה אגוזים- הרצון הזה להכפיש כל דבר שמיוצר בארץ בכוחות שלכם, לא ברור לי- ולנסות להתחקות אחר האמריקאים- כאשר הטעם של בבן אנד ג'ריס ממש לא מתאים לחיך שלכם!!! נו באמת תמיד כחול לבן- וגו'יה זה המוצר בתחום הגלידות!!!! גלידות נסטלה שולטות | 15.08.10 (ל"ת)
31. זיכרון ילדות: איפה הגלידה של פעם?? לפני כ- 10 שנים ויותר, אני זוכר שהורי היו קונים בסופר גלידה באריזת קרטון מלבנית של משהו כמו 2 קילו. כל קרטון חולק ל-2 (או 3 -לא כ"כ זוכר) טעמים. אהבתי בסמיוחד את פיסטוק (אך... ממש היה שם שפע שבבי אגוזי פיסטוק) והטעם הנוסף היה שוקו/שוקולד. מרקם הגלידה היה כבד/דחוס. נראה לי זה היה של טרה. למי שיש פרטים בנידון, כמו מי ייצר אותה והאם יש להשיגה בהווה /בעתיד , אשמח אם תגיבו. שמוליק | 15.08.10 (ל"ת)
29. קרוא והפנימו הגלידות הכי טובות מבחינת איכות טובה באמת של גלידות אז ככה גלידת שמנת ידועה כהכי איכותית מבחינת סוגי הגלידות בגלידריות שהם באמת איכותיות יש את הגלידת שמנת הכי טובה כי בהם מייצרים שם את הגלידה על המקום ולכן היא מאד טרייה . וגם לרוב יש בהם טעמיים מיוחדים משלהם ושיטות יצור של כמו פעם ולא שיטות תעשיתיות מחוזרויות וזה גורם לכל מחזור ייצור להיות בעל טעם מיוחד משלו . ומומלץ לקנות אצלהם גם גלידות וסורבה לבית . אחר כך יש את הגלידות שקונים בסופר הכי אכותיים בתחום זה האגן דאס ובן אנד וג'רי כמובן, וגם המחיר בהתאם המרקם של הגלידה עצמה של האגן דאז נחשב יותר איכותי ועם יותר חלבוני ביצה. אבל הגלידה של בן וג'רי הרבה יותר מעניינת בגלל המגוון העשיר של התוספות השונות שלהם. דרך אגב בארץ בן וג'רי מיוצרים ביבנה לעומת האגן דאס שמיובא מצרפת ולכן רוב הסיכוים שבן אנד גר'י בארץ תהיה גלידה יותר טרייה לעומת המתחרה שלה . וקצת על מותגים בן וג'רי כבר ממזמן לא מנהלים את בן וג'רי והאגן דאס למרות שמה היא בכלל חברה אמריקאית שרצתה להישמע אירופאית אז היא המציאה את השם הזה "האגן דאס" שהכתיבה שלו לא נכון תחברית בכלל בכל שפה אירופית שהיא. ולא רק בן וג'רי הם יהודים גם הבחור ואישתו שהקימו את האגן דאס הם יהודים. ובנוסף כמובן שגלידה שהופשרה לנוזל והוקפא שנית נחשבת למאד לא איכותית וכדאי לשים לזה לב בתאבון! הזר המיסתורי | 14.08.10 (ל"ת)
28. הגזמתם הגלידה לא גרועה אבל הכי מוצלחת זה בן אנד ג'ריס אפשר גם לטייל ולאכול באלדו חן | 14.08.10 (ל"ת)
26. מחיר מופקע אני חובבת גלידות. היות שבגלידריות המחיק מטורף, אני קונה קרמיסימו, הרבה גלידה (הטעם שאני אוהבת הוא סביר+) בקצת כסף. ראיתי שיצאה הגלידה ג'ויה וכמעט נפלתי וקניתי, עד שקלטתי את המחיר. אבל...אמרתי לעצמי:"וואללה, אם הגלידה איכותית כמו שאומרים, אני אספוג את המחיר". סובבתי את המיכל, הסתכלתי על התכולה, החזרתי את הגלידה, ולקחתי 2 חבילות קרמיסימו ב-34 ש"ח. נסטלה מגזימים, גם הגלידות לא כאלה טעימות וגם מחירים בשמים. ט | 14.08.10 (ל"ת)
24. גלידה מעולה!!! לכל עניני הטעם - מה אתם מבינים בכלל. גלידה מעולה, האגן דאז ובן וג'רי הרבה מאחור. רק הפרסומת שלה פחות מוצלחת ולכן כל הקשקשנים מקשקשים. יאיר | 14.08.10 (ל"ת)
23. שימו לב! בן אנד ג'ריס עולה פחות והאגן דאז רק טיפה יותר! שימו לב שבהשוואה לפי משקל בן אנד ג'ריס זולים יותר. תסתכלו על הרכיבים שם, הם מפורטים בדיוק ולא יגרמו לכם להרגיש רע (והיא מכילה שמנת ולא אבקת חלב) חבל, במחיר הזה מוכרים גלידות טובות יותר. עומר | 14.08.10 (ל"ת)
22. השאלה האמיתית היא מדוע לא מייצרים בארץ גלידה ראויה כחול-לבן, שתוכל להתחרות במותגי החוץ. המתכון לא מסובך, בכל זאת לא מדובר בפצצת אטום. מעניין למה אף אחד עוד לא הרים את הכפפה. אסף | 14.08.10 (ל"ת)
21. הגלידות הישראליות מצויינות טרם טעמתי את גלידת ג'ויה - המחיר הרתיע אותי. לדבי הגלידות הישראליות - צריך לומר את זה - יש שיפור אדיר בשנים האחרונות באיכות ובטעם - ובעיקר מדובר ב"קרמיסימו" של שטראוס וב"בליסימו" של פלדמן. כל הזמן יוצאים לשוק טעמים חדשים ומצוינים במחיר זול בהרבה מזה של המתחרות היקרות בהרבה מחו"ל (בן וג'רי והאגן דאז). כדאי לתת לטעמים החדשים הזדמנות. ערן | 14.08.10 (ל"ת)
20. בתיאבון! גם שאר הגלידות בעולם הן לא בריאות. רק יותר טעימות הרבה סוכר, ביצים ושומן | 14.08.10 (ל"ת)
19. גלידה מצויינת רצוי להפסיק את ההשמצות. גלידה ממש טעימה בעיקר בטעם שוקו אגוזים וזו בטעם בננ רונית | 14.08.10 (ל"ת)
18. נסטלה קונצרן של מזון ירוד פשוט בכל דבר שהם עושים. לראות את הלוגו הכחול אדום ולא לגעת שלמה | 14.08.10 (ל"ת)
16. לא רק מזוייף, גם הרבה יותר יקר מבן אנד ג'ריס/האגן דז הקופסה נראית גדולה אבל המשקל אותו משקל כמו הקופסאות של הגלידות הטובות. אני אגב תומך בבן אנד ג'ריס כי הם מייצרים בארץ. כמו כן הרבה פעמים המפיצים של הגלידות הנחותות מחבלים להם במקררים ולכן מקבלים גלידה שהפשירה - עוד סיבה לתמוך בהם. רן | 14.08.10 (ל"ת)
13. לפחות לא משתשמשים במרגרינה וגליצרין! לא טעמתי וגם לא נראה לי שאטעם את הגלידה הזו אבל אולי היא תנער את היצרנים המוקמיים שמאכילים אותנו שנים בגלידות זולות וגרועות באופן מחפיר: מרגרינה, סוכר צבע. דני | 14.08.10 (ל"ת)
12. גם חומרי טעם וריח !!! לא מתקרב לבן אנד ג'ריז או האגנדאס !!! חשבתי גם שמנת !? elie | 14.08.10 (ל"ת)
11. שמים חומרים זולים ומעובדים, ודופקים מחיר יותר יקר מגלידת שמנת אמיתית הפעם זה ממש מוגזם, מילא שהמחיר היה יותר נמוך הייתי עוד מקבל את זה אורן | 14.08.10 (ל"ת)
7. תכולת בן & גריס לשם השוואה - גלידת שמנת אמיתית גלידת "שמנת משובחת בטעם שוקולד" רכיבים: חלב טרי, שמנת, סוכר קנה, קקאו, מוצקי חלב, חלמון ביצה, מייצבים e407 e412. ארז | 13.08.10 (ל"ת)
5. דווקא כאן הערך המוסף של היה נמוך כי מספקי לקרוא את המרכיבים, ולראות. לא צריך פירוש. מספיק לקרוא את מרכיבי הרשימות של הגלידות הפופולריות בישראל כדי להבין שאתם מקבלים הרבה מים וסוכר מוקצפים ומנופחים כדי לתת תחושה אוורירית. זה פשוט שקר, לקרוא לזה "גלידת שמנת אמיתית". אבל מי שקונה את הכותרת של מוצרי מזון בלי לקרוא את רשימת וסדר המרכיבים, שיבושם לו, ושיהנה. יוני | 13.08.10 (ל"ת)
4. אני לא מבינה, מותר להם לשווק את עצמם כגלידת שמנת? זו ממש הטעייה בוטה ורמאות כל הפרסומות שלהם מדגישים שזאת גלידת שמנת אמיתית. אין איזה רגולטור שיכול לעצור את זה? זה ממש שקר מוחלט במצח נחושה והטעיית הצרכן. רונית | 13.08.10 (ל"ת)
3. זבל של גלידה - רק עטיפה יפה! תת רמה של גלידה שמנסה להשוות את עצמה לגדולים ונכשלת בגדול! בשבילי רק בן & גיריס גם האגן דאז טובה כל השאר ה-"גלידות" ללא שמנת אמיתית לא יכולות להיקרא גלידה. אני לא מדבר על קרחונים כמובן. ישראל | 12.08.10 (ל"ת)
1. לבקש סליחה מהר מהאגן דאז ומהעניים. מדובר בגלידה ירודה, את המרכיבים הזולים מרגישים מקילומטרים, למעט אגוזים בכמות ראוייה, זו גלידה ברמת גלידריה של לפני עשרות שנים. לא שוקולד - ולא נעליים. פשוט עבודה בעיניים במחיר מטורף: 30-35 ש"ח. חג | 12.08.10 (ל"ת)
מה יש בפנים: ג'ויה - גלידת שמנת אמיתית בטעם שוקולד אגוז של נסטלה
57 תגובות לכתיבת תגובה