אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מה יש בפנים: ג'ויה - גלידת שמנת אמיתית בטעם שוקולד אגוז של נסטלה

57 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

51.
עבודה עיתונאית מעולה!
בשיא הרצינות: האוכל שאנו צורכים מדי יום בכמויות גדולות מהנדרש אינו עובר שום פיקוח. טוב שיש מי שמספר לנו מה יש בפנים ומאיפה זה הגיע. כן ירבו כתבות כאלה, ותספרו לנו גם מי כתב אותן. אני כבר לא אקנה את הגלידה הזו (וגם לא אף גלידה אחרת בקופסה בסופר)
 | 15.08.10
48.
ה"הברקה" הגדולה של ג'ויה - גלידת שמנת אמיתית בטעם וניל עם פקאן ומייפל
פיספסתם את ההברקה הגדולה מכולן של גלידות ג'ויה – גלידת שמנת אמיתית בטעם וניל עם פקאן ומייפל – בלי שמנת, בלי וניל ובלי מייפל. מזל שהפקאן לא עשוי מפלסטיק... איך כתב חיים חפר - שן זהב מנחושת.
חובבת הגלידה | 15.08.10
46.
אי אפשר להשוות אותה בכלל לבן אנד ג'ריס:
הקרם בכל הגלידות שטעמתי עד עכשיו (3 סוגים) היה מאוד תפל ובטעם של הגלידות מהאיכות הירודה שקונות באריזה של ליטר+, כאן ציפיתי למשהו יותר דומה לקרם שמנת של בן אנד ג'ריס, במיוחד בגלל המחיר היחסית גבוה- והתאכזבתי. ציפיתי לאלטרנטיבה זולה יותר לבן אנד ג'ריס, שעל אף האיכות המעולה היא מאוד יקרה (20 שקל+ לאריזה של 300 ומשהו גרם?) ויצאה סתם גלידה, קצת מעל לגלידות הרגילות באריזות הגדולות שאולי עולות 15 ש"ח אבל יש להן גם טעם של 15 ש"ח אבל הרבה מתחת לבן אנד ג'ריס (בהאגן דאגז אני לא נוגע כי היא מאוד דומה לבן אנד ג'ריס אבל לא מיוצרת בארץ- אז כבר עדיף תוצרת הארץ).
מישהו | 15.08.10
41.
אתם ממש לא יודעים מה היא גלידה טובה
תלכו לטיב טעם, ותקנו גלידה רוסית שנקראת "פלומביר" זו גלידה יחידה בארץ ששוה משהו. הגן דאז, בן אנד ג'ריס - רק התוספות עושות את הטעם. הגלידה עצמה לא משהו. ומה מתלהבים מקרמיסימו... מה אני אגיד - עם המחיר זה מה שעושה לכם את זה, וזה הדבר היחיד שמשפיע - תקנו.
אלי | 15.08.10
36.
32 ש"ח, מנופח שליש באוויר- שלא כמו האגן דאז ובן אנד ג'רי'ס
אותו מחיר כמו גלידת האגן דאז: 32 ש"ח. אותו משקל כמו גלידת האגן דאז: 450 גרם. אבל "כמות" מנופחת יותר מגלידת האגן דאז: 700 או 750 מ"ל (כי הזרימו אוויר פנימה...). טעם בינוני וטעים הרבה פחות מבן אנד ג'רי'ס ובטח הרבה פחות מהאגן דאז. בקיצור: עשו מתיחת פנים לגלידה הישנה שלהם עם אריזה יפהפיה ומנופחת, מחיר מופקע ומסע יחסי ציבור מושקע. אז מסתבר שאפשר לעבוד על אנשים רק פעם אחת. כי מי שטעם פעם אחת-לא יקנה שוב. לפחות לא במחיר המטורף הזה (אולי עד 18-17 ש"ח). ג'ויה ג'ויה-פויה פויה!
גיל | 15.08.10
35.
מי גבינה, מרגרינה, סוכר, אוויר
בכל מדינה מתוקנת "קרמיסימו" והגלידה של נסטלה (גם הרגילה וגם העלאק שמנת) לא היו מורשות להקרא Ice cream. אגב - רחד המדדים לגלידה טובה (מעבר כמובן לחומרי הגלם) הוא היחס בין המשקל והנפח. תראו כמה שהגלידות הישראליות דלילות - 400 גרם על שני ליטר (משווקים במיכל ענק - הרי הישראלי רוצה גדול!). לעומת זאת בבן אנד ג'ריס הנפח הרבה יותר קטן.
א. | 15.08.10
33.
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם לפני שבועיים
קניתי את הגלידה הזו שמתיימרת להיות גלידת שמנת "גורמה". אחרי הכמה לקים הראשונים הבנתי שמדובר בפלופ. הסתכלתי על הרכיבים, ומה הרכיב שכתוב ראשון? מים!! וכמובן כמו שכתוב בכתבה אבקת חלב ולא חלב טרי ושמנת טרייה כמו בבן אנד ג'ריס (שיותר זולה מהג'ויה העלובה!). התקשרתי לשירות לקוחות, חשבתי שאולי מדובר בטעות שהרכיב העיקרי הוא מים. לא טעות ולא נעליים. ומה ענו לי שם? "אנחנו לא מתחרים בבן אנד ג'ריס, שכל צרכן יעשה את הבחירה שלו". אני עשיתי, ועוד איך. נסטלה חושבים שהצרכנים פראיירים, אבל הם ייפלו בגדול עם הגישה הזו.
אלון | 15.08.10
32.
ג'ויה זה הצלחה מסחררת
ג'ויה היא הצלחה מסחררת למי שעוד לא שם לב, הגלידה מותאמת היטב לטעם הישראלי, כחול לבן, משלנו ומאוד טעים בייחוד מייפל, ובננה אגוזים- הרצון הזה להכפיש כל דבר שמיוצר בארץ בכוחות שלכם, לא ברור לי- ולנסות להתחקות אחר האמריקאים- כאשר הטעם של בבן אנד ג'ריס ממש לא מתאים לחיך שלכם!!! נו באמת תמיד כחול לבן- וגו'יה זה המוצר בתחום הגלידות!!!!
גלידות נסטלה שולטות | 15.08.10
31.
זיכרון ילדות: איפה הגלידה של פעם??
לפני כ- 10 שנים ויותר, אני זוכר שהורי היו קונים בסופר גלידה באריזת קרטון מלבנית של משהו כמו 2 קילו. כל קרטון חולק ל-2 (או 3 -לא כ"כ זוכר) טעמים. אהבתי בסמיוחד את פיסטוק (אך... ממש היה שם שפע שבבי אגוזי פיסטוק) והטעם הנוסף היה שוקו/שוקולד. מרקם הגלידה היה כבד/דחוס. נראה לי זה היה של טרה. למי שיש פרטים בנידון, כמו מי ייצר אותה והאם יש להשיגה בהווה /בעתיד , אשמח אם תגיבו.
שמוליק | 15.08.10
29.
קרוא והפנימו הגלידות הכי טובות
מבחינת איכות טובה באמת של גלידות אז ככה גלידת שמנת ידועה כהכי איכותית מבחינת סוגי הגלידות בגלידריות שהם באמת איכותיות יש את הגלידת שמנת הכי טובה כי בהם מייצרים שם את הגלידה על המקום ולכן היא מאד טרייה . וגם לרוב יש בהם טעמיים מיוחדים משלהם ושיטות יצור של כמו פעם ולא שיטות תעשיתיות מחוזרויות וזה גורם לכל מחזור ייצור להיות בעל טעם מיוחד משלו . ומומלץ לקנות אצלהם גם גלידות וסורבה לבית . אחר כך יש את הגלידות שקונים בסופר הכי אכותיים בתחום זה האגן דאס ובן אנד וג'רי כמובן, וגם המחיר בהתאם המרקם של הגלידה עצמה של האגן דאז נחשב יותר איכותי ועם יותר חלבוני ביצה. אבל הגלידה של בן וג'רי הרבה יותר מעניינת בגלל המגוון העשיר של התוספות השונות שלהם. דרך אגב בארץ בן וג'רי מיוצרים ביבנה לעומת האגן דאס שמיובא מצרפת ולכן רוב הסיכוים שבן אנד גר'י בארץ תהיה גלידה יותר טרייה לעומת המתחרה שלה . וקצת על מותגים בן וג'רי כבר ממזמן לא מנהלים את בן וג'רי והאגן דאס למרות שמה היא בכלל חברה אמריקאית שרצתה להישמע אירופאית אז היא המציאה את השם הזה "האגן דאס" שהכתיבה שלו לא נכון תחברית בכלל בכל שפה אירופית שהיא. ולא רק בן וג'רי הם יהודים גם הבחור ואישתו שהקימו את האגן דאס הם יהודים. ובנוסף כמובן שגלידה שהופשרה לנוזל והוקפא שנית נחשבת למאד לא איכותית וכדאי לשים לזה לב בתאבון!
הזר המיסתורי | 14.08.10
26.
מחיר מופקע
אני חובבת גלידות. היות שבגלידריות המחיק מטורף, אני קונה קרמיסימו, הרבה גלידה (הטעם שאני אוהבת הוא סביר+) בקצת כסף. ראיתי שיצאה הגלידה ג'ויה וכמעט נפלתי וקניתי, עד שקלטתי את המחיר. אבל...אמרתי לעצמי:"וואללה, אם הגלידה איכותית כמו שאומרים, אני אספוג את המחיר". סובבתי את המיכל, הסתכלתי על התכולה, החזרתי את הגלידה, ולקחתי 2 חבילות קרמיסימו ב-34 ש"ח. נסטלה מגזימים, גם הגלידות לא כאלה טעימות וגם מחירים בשמים.
ט | 14.08.10
21.
הגלידות הישראליות מצויינות
טרם טעמתי את גלידת ג'ויה - המחיר הרתיע אותי. לדבי הגלידות הישראליות - צריך לומר את זה - יש שיפור אדיר בשנים האחרונות באיכות ובטעם - ובעיקר מדובר ב"קרמיסימו" של שטראוס וב"בליסימו" של פלדמן. כל הזמן יוצאים לשוק טעמים חדשים ומצוינים במחיר זול בהרבה מזה של המתחרות היקרות בהרבה מחו"ל (בן וג'רי והאגן דאז). כדאי לתת לטעמים החדשים הזדמנות.
ערן | 14.08.10
16.
לא רק מזוייף, גם הרבה יותר יקר מבן אנד ג'ריס/האגן דז
הקופסה נראית גדולה אבל המשקל אותו משקל כמו הקופסאות של הגלידות הטובות. אני אגב תומך בבן אנד ג'ריס כי הם מייצרים בארץ. כמו כן הרבה פעמים המפיצים של הגלידות הנחותות מחבלים להם במקררים ולכן מקבלים גלידה שהפשירה - עוד סיבה לתמוך בהם.
רן | 14.08.10
5.
דווקא כאן הערך המוסף של היה נמוך
כי מספקי לקרוא את המרכיבים, ולראות. לא צריך פירוש. מספיק לקרוא את מרכיבי הרשימות של הגלידות הפופולריות בישראל כדי להבין שאתם מקבלים הרבה מים וסוכר מוקצפים ומנופחים כדי לתת תחושה אוורירית. זה פשוט שקר, לקרוא לזה "גלידת שמנת אמיתית". אבל מי שקונה את הכותרת של מוצרי מזון בלי לקרוא את רשימת וסדר המרכיבים, שיבושם לו, ושיהנה.
יוני | 13.08.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת