24. צריך לדעת כל מה שמעובד לרוב לא בריא לגוף וזה מוכח על ידי איסוף מחקרים אז אל תתנו לפרימיטיבים להגיד לכם שזה שטויות. לצערנו חברות גדולות מממנות מחקרים סותרים כדי לבלבל את הציבור. לא סתם יש את כל המחלות המוזרות הרבות שצצות לאחרונה, תדאגו לעצמכם ולילדים שלכם!!! תוכלו בריא!!! אביעד | 22.08.10 (ל"ת)
20. רוצים להרוג אותנו לפי כותב הכתבה רוצים לחסל את התושבים על פני כדור הארץ. ככלל אסור לצרוך הרבה משום דבר. | 22.08.10 (ל"ת)
15. מה עם ממרח השוקולד"השחר העולה"? מתי תפצחו את הממרח הישראלי האולטימטיבי ...? נאס"א עובדים שנים לפתח מוצר שלא משנה מה התנאים ולכמה זמן הוא תמיד טעים חחחח .... יאללה, בבקשה ... העם מאחוריי((: תודה | 22.08.10 (ל"ת)
14. למיטב ידיעתי, ישנה טעות בכתבה בנוגע לבטא קרוטן זה נכון שבצריכת עודף ויטמין A ייתכנו סיכונים בריאותיים כאלה ואחרים, אך אזהרה זו נוגעת לצריכה עודפת של ויטמין A מסוג רטינויד (retinoid) ולא מסוג בטא-קרוטן. צריכה מוגזמת של בטא-קרוטן יכולה לגרום בעיקר לצביעת העור בצבע כתום (carotenodermia) דבר שבד"כ קורה לאנשים שמגזימים באכילת גזרים, שעשירים כאמור, בבטא-קרוטן. דבר זה אינו מסוכן כמו צריכה מוגזמת של רטינויד. למידע נוסף: http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_A#Toxicity תוספתן | 21.08.10 (ל"ת)
13. לא מפתיע, עפ"י סקר בארה"ב חברות המזון שמרעילות אותנו גרועות יותר מחברות הטבק.... מזון מעובד שמלא בחומרים לא בריאים בנוסף להמון סוכר גורם להשמנת יתר של הציבור....אוביסיטי.....שהוא הגורם מספר אחד לתמותה.....ותודה בין השאר לקבוצת שטראוס....יצרני צ'יטוס גד | 22.08.10 (ל"ת)
12. ל-1: אתה מתכוון אוכלים את הדבר הזה מול הטלוויזיה אמנם גלוטמט קיים במזונות שונים, אבל מונוסודיום גלוטמט, שזה לא אותו החומר, עלול לגרום לנזקים בריאותיים והוא לא קיים בשום מזון טבעי. בתאבון וד"ש לילדים. גיל | 22.08.10 (ל"ת)
11. רק לא מעובד כנראה שאתם יכןלים להיות רגועים לגבי תכולה החומרים הללו רק אם ילדכם סובלים מפיגור שיכלי מכיוון שאז אולי פחות יעניין אותכם איכות המזון אותו הם אוכלים וחבל שכך. מכיוון שאת רוב המזונות הללו ילדים אולי הגיע הזמן שגם הורים יעלו דרישות לגבי תכולתם של אותם מוצרים (חטיפים) על מנת שיהיו יותר בריאים ולא רק טעימים? ? ? עד כה נראה שמחלקות השיווק לא ממש מעריכות את יכולתם של ההורים לקבוע והגיע הזמן שכך יקרה. שלום | 22.08.10 (ל"ת)
10. ל - 1 יא מגיב מטעם.... לא מאכל לך או לילדיך עשירת מהמחלות שיכולות להגרם ממזון תעשייתי. אנחנו מבינים שאתה רוצ הלחהתפרנס וכותב שטויות בשביל כסף, אבל תחשוב על האנשים שהילדים שלהם אוכלים מזון תעשייתי ועל ההשפעות.... | 22.08.10 (ל"ת)
4. "בפה תאי חישה שמזהים ארבעה טעמים: מלוח, חמוץ, מתוק ומר, " אדוני לא מעודכן! קוזמו קריימר | 22.08.10 (ל"ת)
3. הבעיה בחטיפים האלו זה בעיקר אחוז השומן הגבוה (20-35%), האם הייתם אוכלים גבינת קוטג' 30% שומן?! מילא המרכיבים הדלים והזולים, אבל אחוזי השומן.. שקית כזאת זה כמו לאכול איזה 5 פיתות טל | 22.08.10 (ל"ת)
2. ככה בדיוק עשו למניית גבעות. הוציאו נתונים מהקשרם הוסיפו נתונים לא קשורים ושקריים מי שאוכל תירס בלבד צפוי למחלות? בגלל זה תירס לא בריא? עודף של בטא קרוטן מזיק (ויטאמין A) - חשבתי שהוא טוב לראייה , מה אנחנו שפנים שיהיה לנו ממנו עודף? מישהו אוכל 2 קילו ציטוס ביום? כל יום? אנאטו מסוכן? אז רוב הגבינות הקשות מסוכנות? המדור בדר"כ טוב חבל שלא מוצאים משהו רע אז מוסיפים רע בכוונה מושון | 22.08.10 (ל"ת)
1. החטיף מכיל גם מים החטיף מכיל גם מים - מים כידוע יכולים להטביע, מדי שנה טובעים אלפי בני אדם במים ולכן אכילת חטיפים יכולה לגרום לטביעה. מדענים גילו שצריכת מים מוגברת יכולה לגרום לרצון מוגבר לפינוי. לכן רצוי שיצרני החטיפים יציינו באותיות גדולות זהירות מכיל מים. תודה - אחרי שקראתי את הכתבה אני רגוע יותר שילדיי אוכלים את הדבר הזה. רעל | 19.08.10 (ל"ת)
מה יש בפנים: צ'יטוס - לא כל הצהוב גבינה
25 תגובות לכתיבת תגובה