אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רעידת אדמה

19 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

18.
השופטת שגתה גוזלים את קרקעות המדינה שהנם בבעלות המדינה
כב' השופטת שגתה בפסיקתה אין לפגוע בזכויות קניין לכוליעלמא הקרקעות הנן בבעלות המדינה וככל אזרחיה ותושביה. הקרקע בבצרה ובמקומות אחרים נמסרה להם בחכירה ולא ברכישת בעלות על ידם אין זכות שימוש אחרת מלבד ע"פ הנקוב בהסכם בין הצדדים לחקלאות בלבד ועם כך הם פני הדברים באיזו זכות השופטת קובעת כי ניתן לבנות על קרקעות שיעודן חקלאי ולשנות סטטוס חוזי מוסכם זו פשוט שערוריה ויש להגיש ערעור על כך מידית אחרת כלל הקרקעות החקלאיות במדינה תהפוכנה לאיש הישר בעיניו יעשה ואז שלטון החוק יתרסק לעפר לא לוותר השופטת שגתה בענק ויש להשיב המצב לקדמותו
רחל צינמן | 21.10.10
17.
מעבר לכך שהקשת המזרחית הדמוקרטית (הקומניסטית) לשינוי עשתה רק נזק ליוצאי עדות המזרח
המעניין ביותר הוא כמה מהם עזבו את הפעילות בה מאז הקמתה בגלל שאינם מסכימים עם דרכה ולא פחות מעניין זה מי מנהל אותה ועומד בראשה כיום. בדיקה די קצרה מראה שאלה אנשים מאד חריגים עם הרבה מאד בעיות שמובילות אותן לבצע מה שהם מבצעים.
יוסי | 21.10.10
15.
הער למסחר ותעשיה - הכפר לחקלאות
הציבור הכפרי/מושבי/קיבוצי קיבל מהמדינה קרקע (רוב הקרקע) בחכירה והסכם, הוא משלם ארנונה זהומה ביחס לתשלום העירוני ויש לכך סיבה, רצונה של המדינה בתוצרת חקלאית ואחיזה בקרקע, במיסגרת זו גם התשלום עבור מים נמוך מהתשלום העירוני, בעיר משלמים יותר. אימוץ החלטת השופטת יביא לנדידה תעשיתית לאזור החקלאי כדי לשלם פחות ארנונה, האם באזור תעשיה ניתן לגדל ירקות או להקים רפת ?
שחם | 20.10.10
12.
שופםתת לעינין
הרבה שופטים אינם אמיצים לשפוט בנושא המיהל כגד המדינה! גם שהחקלאים שילמו עבור הקרקעות הם מוצאים יחד עם המינהל כל מיני עילות כדאי לא לפצותם כראוי היות והמינהל והמדינה יצתרכו לשלם הרבה כסף לבעלי הקרקעות המופשרות .אולי בית המשפט יהיה מספיק אמיץ ויסים קץ לקיפוח של החקלאים ששילמו עבור הקרקע שנרשמה בתום לב על שם הקרן הקימת והמינהל מתוך אידאליזים. והיוםכאשר המינהל רוצה להפשיר את הקרקעות ומוכר אותם. ישישלם לחקלאים בהתאם לזכותם לפי התשלום שהם שילמו על הקרקע נשותפים שווים !! מי ששילם מגיע לו את החלק עלפי התשלום !בית המשפט העליון ודאי יבין זאת!!!!!!!!
דן | 20.10.10
7.
שופטת אמיצה
השופטת הזו ידועה בפסיקותיה האמיצות מחוץ לקופסא ושאינה חוששת לשחות נגד הזרם. האווירה בדיונים אצלה עניינית, פחות פורמליסטית - והעיקר היא מתייחסת למופיעים בפניה כאל בני אדם. ברור לכל שהמינהל יגיש ערר על הפסיקה והשופט הפורמליסט במחוזי שהתיק יובא בפניו יהפוך את ההחלטה. ואם במקרה הוא יגיע לשופט אמיץ שיאשר את הפסיקה - הרי כאשר הוא יגיע ל"חונטה" בעליון שם ההחלטה תתהפך. שהרי התפישה שם שהחקלאים הם שודדי הקרקעות. מוצע לחקלאים לשקול הליכה לבתי הדין שמחוץ גבולות המדינה כדי לדרוש זכויות באדמותיהם - כמו בכל מדינה מתוקנת בעולם. ולהפסיק את מדיניות הפיאודליזם פעם אחת ולתמיד
עו"ד | 19.10.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת