אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": מחסור במוצרלה במסעדות ובבתי הקפה

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

19.
חב'רה,יש "מחלבה" ביבנה שמייצרת תחליפי גבינה,גם מוצרלה.50% זה שמן סויה!!!
מי שלא מאמין שיחפש את "הגבינות" הללו בסופר, רמז: חפשו את הגבינות שהן "ללא כולסטרול" וחפשו מחירים נמוכים. שימו על הפיצה שלכם בבית, אבל תדאגו לאכול את זה כשזה חם - אחרת - תקבלו מסטיק/גומי - במקום גבינה. לא מאמינים?!: תסתכלו במרכיבים של ה"גבינה"...
וזה מה שיש בפיצות! | 28.10.10
4.
התחיל באורז, המשיך לדלק, עגבניות ועכשיו חמאה? מעניין.. כל פעם
שאחד הספקים מחליט להעלות מחיר במאות אחוזיםהוא יוצר מחסור.... ביקוש... וכמובן היצע נמוך.... עגבניות היה חסר בדיוק שבוע... למה הן נמכרות עדיין בין 5 ל-10 ש"ח? דלק היה בשיא 147$ ולצרכן 7 ש"ח.. למה עכשיו חבית עולה 80$ אבל לצרכן 6 וחצי? חומר למחשבה..
ירמי | 28.10.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת