אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דו"ח טכנולוגי: כשאי אפשר להשתחרר מהעבר

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
4- בא לא נגזים, זה לא שגייטס רצח ילדים קטנים ושתה את דמם
אני לא ממעריצי מיקרוסופט, אבל עם כל הביקורת המובנת, הפעולות שלה יצרו סטנדרט בשוק התוכנה, שעם כל הבעיות שבו, הוא זה שאיפשר את התפוצה המאוד גדולה של המחשבים האישיים ולמעשה את ההתפתחויות הטכנולוגיות שאותם אנו רואים היום. אם משווים את ביל גייטס לשאר המיליארדים בעולם ולדרך שזה הם עשו את הונם, קשה להגיד שדווקא הוא זה שיצא הרשע מכולם או אפילו זה שבעשירייה הראשונה - החברה שלו לא זיהמה מדינות, לא כרתה יערות גשם ולא העבידה ילדים בעולם השלישי.
שי ש | 07.11.10
4.
ביל גייטס וצדקה
הנ"ל עשה את הונו במעשים שנעו מהבלתי מוסרי ועד הבלתי חוקי בעליל, על הגב של כולנו. אנחנו אגב עדיין משלמים, ונשלם גם בעתיד, למונופול שהורשע לא פעם ולא פעמיים בשלל 'התנהגויות לא תחרותיות' (שם קוד משפטי לשוחד, איומים, כפייה ועוד מעשים טובים). אבל הוא תורם לצדקה, אז הכל בסדר מבחינתך. אגב גם כשהוא תורם לצדקה הוא משתדל להנציח את המונופול שהוא יצר.
דמיון ומציאות | 07.11.10
2.
לגבי תמונות מביכות של פוליטיקאים וסתם אנשים
היום יש בזה "עניין" לציבור, אבל בעוד עשור או שניים זה סתם יהיה רעש לבן מכיוון שלכל אחד יהיו תמונות מביכות מעברו ולכן העיסוק בהן יעלם ויהפוך להיות ללא רלוונטי. אני אכן מודאג מאובדן הפרטיות, אבל צריך לזכור שלפני 30 ו- 40 שנה תמונות של פוליטיקאיות בבגדי ים מעברן הצעיר יותר פגע בקידומן הפוליטי, היום זה כבר לא משנה. מה שאותי מדאיג יותר הוא שלשלטונות (ולחברות פרטיות) יש גישה לחומר שאמור וצריך להשאר פרטי. לא תמונה מביכה פה ושם. חומר כזה יכול להוות אמצעי לחץ בידיו של שלטון לא סימפטי...
אלון | 07.11.10
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת