9. מיה בר בירושלים מקום מצוין למי שרוצה לטעום בירות בוטיק ישראליות מצוינות במחירים שפויים. בירות של מבשלות ישראליות כמו: * הנגב * מלכה * אביר האלה * השחר ועוד וינסנט וגה | 14.11.10 (ל"ת)
8. מחירים מופרזים לא יתכן שבירה תעלה כ"כ יקר! בירה בגרמניה, אוסטריה או שוויץ עולה 2.5 יורו (1/2 ליטר)... לא חוויתי מעולם הורדות מחירים כשהביקוש גבוהה.. (התייחסות למספר 2). תנסו לשווק את הבירות במקומות שהמכפילים בהם נמוכים יותר (לא כתית או VIOLA). יכול להיות נחמד, שבארץ תתפתח תעשיית בירה טובה, כמו היין.. אלי | 14.11.10 (ל"ת)
7. אחלה בירות! כמובן חוץ מהבירות המצויינות רציתי לענות למגיבים על המחירים. אם אתם משווים למחיר של לף למשל שזולה יותר - אז מדובר בבירת סופרמרקטים ברמה נמוכה. לגבי הבלגיות האיכותיות באמת, הן כולן עולות יותר מהישראליות (דובל שימיי, לה טראפ וכו'). וחוצמזה כאשר פותחים מבשלות בוטיק, נראה לי שהכוונה היא לתת אלטרנטיבה איכותית, ומיוצרת בארץ לבירות הזולות, והן לא אמורות להחליף את גולדסטאר. ולגבי ההשוואה לחבית, לצערי חברים החביות בארץ לא ברמה של אירופה, לא מבחינת הטיפול במבשלות ובטח לא מבחינת הטיפול במסעדות, אז למה לא להתפנק על בקבוק איכותי? יאללה בהצלחה לכל החבורה! אורן | 13.11.10 (ל"ת)
6. תפסיקו עם בלבולי המוח ופשוט תורידו מחירים . אותי למדו שכדי להחדיר מוצר לשוק הוא צריך להיות במחירים אטרקטיבים מהמתחרים מה עוד שהן קיימים רק 200 שנה אז אל תז... את השכל על מוניטין עצבנתם אותי לילי | 13.11.10 (ל"ת)
5. המודל של בירות בוטיק לא נכון במקום לבוא ולנסות לעשות בירות פשוטות, שמתאימות לאקלים בארץ, ושיתנו בראש לטמפו וקוקה קולה, הולכים על בירות שמיועדות לכמה פלצנים בת"א. בכל מקום בעולם ניתן למצוא מלא בירות מקומיות וזולות מאוד בכל מקום, שנותנות אלטרנטיבה לבירות היקרות. בהולנד לפני מספר שנים הבירות הרגילות עלו והמחירים שלהן הגיעו למחירים מטורפים, מה עשו ההולנדים הפסיקו לשתות הייניקן ועברו לשתות בירות ממבשלות קטנות אבל זולות יותר והכריחו את הייניקן וגינס להוריד מחירים. שרון | 12.11.10 (ל"ת)
4. הערות על התצלומים יופי של רעיון. התצלום הפותח של מסעדת כתית יפה במיוחד, קוליני חביב, הבסטה מעורר תיאבון ורק התצלום מחדר אוכל נראה משיפודיה (אפילו משיפודיה טובה כמו איציק הגדול אלא מסתם שיפודיה). אורי | 12.11.10 (ל"ת)
3. אין עוד בירה טובה או אפילו בינונית בארץ כשתהיה, אני אקנה גם ב-20 שקל (אבל לא יותר). אבל לא לשכוח שהבירה הטובה זה בכלל מחבית. אני מציע למבשלות ללכת יותר בכיוון הזה. איגור | 12.11.10 (ל"ת)
2. מחירים מטורפים? הוצאות ההובלה קיימות. דלק עולה כסף. ייבוא חומרי גלם מחו"ל גם הוא עולה כסף. בבלגיה לא חסרים סוגי שמרים/לתת/כשות...בישראל צריך להזמין את כל זה. וכן, משלמים על זה גם מכס. מיסים הם משלמים כמו כל אחד אחר. שכחת גם את עלות האישורים לרישיונות לייצור אלכוהול, את התשלום למשגיחי כשרות שלא עושים חצי דבר בפועל, הרבה מאותם יצרנים לא עושים מספיק רוח פר בקבוק כדי לייצר את הבאטצ' הבא, ורק מכסים את עלויות הייצור+הובלה+מכס על חומרי גלם+רישיונות+כשרות (במידה ויש) + הוצאות שוטפות של העסק. במקום להתרעם, נסה להבין שככל שיותר אנשים יקנו את המוצרים האלה ככה המחיר שלהם יוכל לרדת פר יחידה. עבור 1 | 11.11.10 (ל"ת)
1. מאיפה הבאתם את המחירים המטורפים האלה ... יש בארץ בירות בוטיק מבלגיה, שאלף שנים כבר מייצרים אותן והן עוד לא הגיעו למחירים האלה. כל מיני חבר'ה פה חושבים שהם יתפסו פראיירים ! מי יקנה בירות במחירים כאלה ? הרי אם אני עשירון עליון אני קונה אייזה בלגית יקרה ויוצא לי עוד פחות מזה ? מה ההגיון בזה, הרי ההוצאות של ההובלה שלהם הן 0 בניגוד להוצאות הובלה יקרות מאוד מאירופה, הם לא משלמים מכס,ואין להם כמעט מיסים לשלם, היות והם לא מוכרים כמעט כלום, והבירות מיוצרות ברובן בפריפריה, המוצר שלהם עדיין בחיתוליו, ואינו מבוסס או ידוע לא בארץ ולא בעולם - אז מניין החוצפה לדרוש כאלה מחירים על בירה ? לא מסתדר לי המחירים פה | 11.11.10 (ל"ת)
איך מתאימים בירת בוטיק ישראלית למנה
9 תגובות לכתיבת תגובה