10. במקום להתרכז בזה תתרכזו במוצרים ללא גלוטן,שם העתיד המודעות לצליאק והרגישות לגלוטן רק עולה באוכלוסיה מדי שנה. הגיע הזמן שהרשתות הגדולות יקצו יותר מרבע מדף למוצרים ללא גלוטן, זה רק יעלה להם את הרווחיות מכיוון שלאנשים שרגישים לגלוטן אין ברירה. כמו כן, יש כל כך הרבה מותגים לייבא בתחום כמו של SCHARE מארה"ב ועוד... נירית | 30.01.11 (ל"ת)
8. האם המשוואה אורגני = סביבתי היא אקסיומה? גידול אורגני יעיל פחות, חיי מדף קצרים יותר, נוסע לפיכך יותר ותופס יותר שטחים פתוחים (וכן, מותר גם להעמיד בסימן שאלה את הטהרנות האורגנית ולבחון באופן אובייקטיבי את הבדלים). שואלת | 24.01.11 (ל"ת)
4. אני גם מקווה שיתחילו למכור ביצי חופש במחירים שפויים. במגה ושופרסל ביצי חופש עולות מינימום 20 ש"ח ובעדן הטבע אני קונה אותן בקביעות בסביבות 15 ש"ח שזה יותר הגיוני... ענבל | 23.01.11 (ל"ת)
3. פראיירים לא מתים!!! אין שום הבדל בין אוכל אורגני לבין אוכל רגיל (חוץ מההרגשה ש"זה אורגני"). לכן מה שאני מציע, בואו ונקרא לכל אוכל אורגני, ונחסוך מעצמנו את פערי המחיר! ד"ר עוף-מן | 23.01.11 (ל"ת)
2. מצטרף: קנו רק ביצי חופש. ביצים רגילות=התעללות בתרנגולות חזרתי השבוע משבדיה. יש שם ר ק ביצי חופש. אסור לכלוא תרנגולות בכלובי רשת. והמחיר? חצי שקל לביצה. חצי שקל! עופר, כלכלן ואיש ימין. לא יפה נפש. | 23.01.11 (ל"ת)
קולה, במבה וביצי חופש
10 תגובות לכתיבת תגובה