44. למגיב 36 לי נראה שהפסקות השאיבה של מים מינרליים דווקא מעידות על כך שהמים המינרליים נמצאים בפיקוח מתמיד, מה שקצת קשה להגיד על המים שיוצאים אצלנו מהברז בבית | 17.02.11 (ל"ת)
43. הוא אבא של ילד מהגן של אחותי והבנות שלו לומדות אצלנו שחייה בבריחה שלנו!..! וואו הוא חבר של ההורים שלי.. ההורים שלי כמעת כל שישי מזמינים אותו עלינו לארוכת שישי! וואו זה יכול להיות? עידו | 17.02.11 (ל"ת)
42. דבר עם השף בדיקסי שילמד איך מכינים סטייק פילה נורמלי בכל זאת מדובר בסטייק שעולה 180 שקל. ראול | 17.02.11 (ל"ת)
40. מגיע לך להצליח חיים הוא איש ללא פוזות , היהירות רחוקה ממנו , אדם מקסים ונעים . ברמה המקצועית אין ספק שהוא מקצוען בן אדם + מקצוען = הצלחה כל הכבוד המשך קח . נועם פסוק | 17.02.11 (ל"ת)
38. גם אני אחד שטובל לחם בסיר וזו הסיבה שאני חושב שחיים כהן הוא אמיתי. גם בגישה לאנשים וגם בהצעות לבישול נכון. מסטר-שף הייתה נפילה בעיניי. שמן-זית זו התכנית. בהלצחה חיימון נברן | 17.02.11 (ל"ת)
37. לתגובה 23 מטעם מי עדן אם המים שלכם כל כך נקיים, מדוע משרד הבריאות הפסיק את הפצת המים שלכם כמה פעמים בשנים האחרונות עקב זיהום, ומדוע רוצים לאשר לכם לשווק "מים מסוננים"? כנראה שהמים שאתם (ושאר מוכרי המים בבקבוקים) שואבים הם לא כאלו נקיים, והם מתקשים לעמוד בתקנים של "מים מינרליים". אבל...פריירים לא מתים, הם רק מתחלפים. | 17.02.11 (ל"ת)
36. חיים אוהב אותך משתדל ללמוד ממך אבל בחיאת חיים לא קופצים מעל הפופיק !!! ראה מקרה אייל שני סמי | 16.02.11 (ל"ת)
35. דיקסי אנחנו קוראים את הכתבה ורוצים לציין בפנייך כי אתה המועדף עלינו מכל השפים שלהם תוכניות בטלויזיה. אנו תמיד נהנים מצניעותך ומהדרך בה אתה מגיש את התוכנית. כל מתכון שלך שהכנו יצא מנצח ואין עליך שאפו!! אבל.... צר לנו כי אינך חושב גם על אוכלי האוכל הכשר (ואין קשר לחילונים/דתיים) כאשר פניך לפתיחת מסעדות נוספות נשמח להתבדות ולשמוע כי המסעדה שאתה הולך לפתוח ביגאל אלון תהיה כשרה אוהבים אותך ענת ואבי | 16.02.11 (ל"ת)
33. חיים מקסים, בהצלחה אני יודעת על משפחה שבה משחקים עכשיו זיהוי מרכיבים באוכל בהשפעת מסטר שף- ומדובר על ילד שסירב לאכול המון דברים, את רוב הדברים אחת | 16.02.11 (ל"ת)
29. חיים כהן קוראים יקרים, לעולם לא אכלתי במסעדה של חיים כהן, אבל אומר לכם דבר אחד: אם האיש הזה שם באוכל את נשמתו, ואשיותו הכנה האותנטית והכ"כ מעודנת, אזי זהו האוכל הטעים בעולם. בהצלחה רבה מר כהן בהמשך דרכך. shimrit | 16.02.11 (ל"ת)
28. חיים כהן איש מתוק,מעבר לכך כל הפלצנות הקולינרית היא קישקוש. אוכל טעים כל אחד יכול לעשות. פעם קראו לזה טבח ,היום קוראים לזה שיף. בלהההההההההההההההה הכל פלצנות. חחחחחחחחחח | 16.02.11 (ל"ת)
24. תגובה למבולבל מים מינרלים הם מים שמחלחלים במשך שנים למאגרים תת קרקעים דרך אבני בזלת מהם הם מקבלים את המינרלים הם עולים לקרקע דרך נביעות(_מעינות) ומשם מוכנסים לבקבוקים ללא מגע יד אדם אפשר לראות פירוט מלא באתר מי עדן שם גם אפשר לקבל הזמנות למפעל שכולל סיור ופעילות לכל המשפחה המים נבדקים כל שעה באיכות ובכמות המינרלים שבהם ורק לאחר 48 שעות משווקים . נדב | 16.02.11 (ל"ת)
23. חיים כהן תותח ואני אוהב אותו מכל הלב אם יש דבר אהבה כזאת! אבל יש לי שתי השגות: תכנית מסטר שף היא בולשיט, אם להתנסח בעדינות. והתכנית של רישיון להיות (לנהוג) עם אילדיס עיצית ומשעממת...ולא יעזרו כינוי החיבה של השניים זה לזה..חיימון ומה השני...? שום, פלפל ושמן זית נשארה האומים והתומים של תכניות הבישול. כל השאר זה וואנט טובי עם פרסומות. | 16.02.11 (ל"ת)
22. כמו רבים אחרים הוא "חצה" את הגבול אני אוהב אתתוכניתהבישול ה"צנועה " שום פילפל ושמן זית אך משם הוא מתחיל בנפילה. ברגע שעבר לערוץ מסחרי הכל נעשה שונה וכעת הפיסומת השטותית. אין קשר בין האדה אליו צניעותו [לפחות כך היא נראית] אך הוא "חצה" את הגבול וחבל. אילן | 16.02.11 (ל"ת)
17. אולי אני היחיד שקיבל שירות לא טוב בדיקסי מאחד המלצרים... הייתי פעם אחת ולא חזרתי. יובל | 16.02.11 (ל"ת)
16. פלצנות קולינרית אין טוב יותר מהאוכל המזרחי/חלאבי הראשון שיפתח מסעדה חלאבית/סורית כמו אמא אני נדבק לשם כל החיים חלאבי אסלי | 16.02.11 (ל"ת)
15. האם מים מינרליים עוברים תהליך או טיפול כל שהוא לפני המילויי לבקבוק? רוצה לדעת אחת ולתמיד איך מגדירים מים מינרליים.מים שנשאבו ממעיין והוכנסו ישירות לבקבוקים או האם המים המינרליים עוברים תהליך או טיפול כל שהוא לפני שממלאים את הבקבוק. בברכה המבולבל. | 16.02.11 (ל"ת)
13. חיים כהן הוא אמיתי, מקצוען, ולמרות הכל נשאר צנוע. אם למישהו מגיע להצליח, אז זה לחיים כהן! דוד | 16.02.11 (ל"ת)
12. אין מסעדן בארץ שהיה מגיע לפיינל של מסטר שף באנגליה!!! תפתחו BBC תראו את ההבדל... יאיר | 16.02.11 (ל"ת)
11. ביתי בת הכמעט 6 וחברתה הטובה הופכות כל ארוחה לחגיגה של "מאסטר שף" אחותה הגדולה של החברה חושפת אותן ברשת לפרקים של התכנית והקטנות נדלקו, החלו לבקש שהארוחה תגיע קעריות נפרדות לכל מרכיב, אפילו הסלט, והן מכינות אחת לשנייה מעדנים. אני חייבת לציין שזה מגדיל לאין שיעור את המגוון הבא אל קירבן, וגם את משך הארוחה.... ובאחד החופשים נתנו להן להכין תפריט, לקחנו אותן לסופר לקנות את המצרכים והו ועוד 4 ילדים הכינו בעצמם ארוחה בת 4 מנות, טעימה ושמחה. כל הכבוד לאיש! חבל שבתכנית לא מקדישים יותר זמן לשיעורים! יאירס קמר | 16.02.11 (ל"ת)
10. חיים- עלה והצלח תמשיך להצליח ולהנעים את זמנם של הצופים פשוט כיף לראות אותך בטלויזיה אמיר | 16.02.11 (ל"ת)
9. פשוט, אמיתי, אופטימי ועם המון חוש הומור. מה שיפה בו זה שהוא מצליח להדביק את האנשים מסביבו עם האופטימיות שלו ועם חוש ההומור שלו. שיהיה בהצלחה. מרקו | 16.02.11 (ל"ת)
7. אחלה סטייק והומפרייז בדיקסי פצצה של מסעדה אני אוכל שם הרבה ותמיד האוכל מגיע טעים בטירוף יאללה עשיתם לי חשק אני נוסע עכשיו אייל | 16.02.11 (ל"ת)
6. בהצלחה סחטיין,לבריאות וים של הצלחה. תענוג לראות חיים מבשל,ממליץ ,ואפילו אוכל!!!!! נפתלי | 16.02.11 (ל"ת)
5. דיקסי זו מסעדת הבית שלנו. פשוט אי אפשר לטעות שם: הביף בורגר פרנץ טוסט העולמי, השרימפסים הנהדרים, קרפציו משובח, ואפילו סלט קיסר מהטובים שאכלתי. פעם-פעמיים בשבוע, לא.בוקר, לילה, ופשוט בלי הפסקה. נהדר! אחת שיודעת | 16.02.11 (ל"ת)
3. מגיע לו!! מגיע לו להצליח, הרוויח ביושר את השם ההולך לפניו. ללמוד ממנו. אני מקווה שההצלחה לא יאבד לו את הראש, לצניעות ולמקצועיות שלו, מקווה לראות ולשמוע עליו רק דברים טובים. גם בעקבות הצלחות, אנא השאר שף . בהצלחה חיים בוהן.:) או הדבר האמיתי :) מאיה מאיה | 16.02.11 (ל"ת)
חיים כהן, השף שהפך לסלב ל"כלכליסט": "אני פתוח להצעות"
45 תגובות לכתיבת תגובה