20. לה קוסטניה במקסיקו הוא המותג הפשוט והעממי ביותר. גורמה? הצחקתם את חואן ופרננדו. הם אוכלים את זה כל בוקר בתוך הטקוס, ומשלמים על זה 12 פזו (דולר אחד) מהמשכורת החצי חודשית כפועלי גינון וגיזום של הדלגסיון. רוני | 07.03.11 (ל"ת)
19. חלק מאוד נכבד מהדברים נמכרים בחנויות כמו "ספייסיס" וב"לגעת באוכל" -וגם וגם יש דוכן של פסטות מצויינות והארטישוקים בנמל ת"אבשוק האיכרים. אתי | 28.02.11 (ל"ת)
17. מדינה הזויה ולחשוב על זה ש 3 שנים בצבא קיבלתי אוכל גורמה....ועכשיו קניתי בככר המדינה מתלה מיוחד לחגורה לחבר אליו פותחן קופסאות , אולי במקרה מישהי תזמין אותי אליה לחפוז אצלה במטבח. היהודי הנודד | 28.02.11 (ל"ת)
16. איפה וכמה עולה הקופסא? האמת שאני יודע, שימורים איכותיים אפשר לקנות בחלק מהסופרמרקטים או בחנויות כמו ספייסס ולגעת באוכל. דברים מהסוג הזה אני מעדיף להכין בבית. במסעדה אני מעדיף להזמין דברים שדורשים חומרי גלם או כלים שאין לי גישה אליהם. י. | 28.02.11 (ל"ת)
15. תפסו שכל כמבקר קבוע בתעשיית השימורים בישראל (בתוקף עבודתי) אני אומר לכם חד וחלק כי התעשייה הזו נקיה, איכותית, עומדת בתקני iso ואחרים מחמירים ומוציאה מוצרים "סוף הדרך". אני יודע על מסעדות שאומרות כבר שנים (אם כי לא בקול רם) כי אין טוב וטעים יותר מאשר לעבוד עם מוצרים בקופסאות שימורים. זכרו רבותי!!! בקופסאות שימורים אין כלל חומר משמר מזה עשרות שנים וזאת עקב התהליך אותו עוברות הקופסאות במפעלי המזון. אני מזמין כל אחד ואחתץ מכם לראות כיצד קולטים חומר גלם במפעלי השימורים בישראל ואיזה דגש נותנים על איכות ועמידה בתקנים בינלאומיים. omri | 28.02.11 (ל"ת)
14. בושה וחרפה אני חושב שאנשים השתגעו אם מוכנים לשלם עבור קופסאות שימורים (לא משנה איזה איכות מעולה) רק בארץ זה יכול להיות. ניראה שף ניו יורקי שיעיז להגיש קופסאות שימורים במחיר מופקע יעיפו אותו מכל המדרגות. לא יבואו אליו יותר.בארץ מוכרים לאנשים קופסת שימורים במסעדה הוא אומר תודה איפה אפשר לקנות עוד. השף | 28.02.11 (ל"ת)
13. במקום לכתוב מה מחיר הקופסאות נתנו את מחירי המנות תפרסמו איפה הצרכן יוכל לקנות וכמה זה יעלה לו רון | 27.02.11 (ל"ת)
11. לא יאמן שבמסעדות משתמשים בקופסאות שימורים,פשוט בושה בשביל מה אני הולך למסעדה ? שהשף יפתח לי קופסת שימורים? כשאני שואל את המלצרית מהיכן הפטריות והיא עונה מהקופסא אני פשוט קם והולך עמי | 27.02.11 (ל"ת)
10. אם אייל שני ממליץ אני אחשוב כמה פעמים היא הזוי לגמרי והקשר שלו עם כדור הארץ נותק מזמן לא מזמן ראו אותו הקוסמונאוטים בתחנת החלל מיר חולף על פניהם ארי | 27.02.11 (ל"ת)
9. האבסורד הוא שבתקופת הלחץ שעגבניה לבישול עלתה 14 שקלים לקילו, ותאמינו לי, לא היו יכולים להוציא ממנה רבע גרם של תבשיל, האלטרנטיבה של עגבניות משומרות איכותיות היתה זולה בכמעט 50% מאותה עגבניה נחותה שהספקים נתנו. להזכירכם, עגבניות משומרות מאיטליה מצויינות בטעם כי הן יחסית מובחרות ונקטפות בזמן אידיאלי כשהן אדומות ובשלות שראל | 27.02.11 (ל"ת)
6. ל 5...מלח ...חומצה ציטרית, קלציום....ועוד בקופסת סרדינים או טונה יש נתרן (מלח) בכמות של 1000 מ"ג ומעלה. במרבית שימורי העגבניות יש סידן כדי שהן ישמרו על שלמותן. זה בסדר אולי לבית אבל לא למסעדה שמחייבת הון עתק עבור המנות! | 27.02.11 (ל"ת)
5. בשימורים דווקא אין חומרים משמרים. לכן חייבים לצרוך אותם מייד אחרי הפתיחה. ראית פעם קופסת תירס פתוחה אחרי 3 ימים במקרר ? snowman | 27.02.11 (ל"ת)
3. מ-ע-ו-ל-ה! קניתי אצל " ריסטרטו" ארטישוק ועגבניות בשימורים, לא להאמין כמה שזה איכותי עוז חן | 27.02.11 (ל"ת)
הותרו לשימוש: קופסאות השימורים כובשות את מסעדות הגורמה
20 תגובות לכתיבת תגובה