אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הותרו לשימוש: קופסאות השימורים כובשות את מסעדות הגורמה

20 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

15.
תפסו שכל
כמבקר קבוע בתעשיית השימורים בישראל (בתוקף עבודתי) אני אומר לכם חד וחלק כי התעשייה הזו נקיה, איכותית, עומדת בתקני iso ואחרים מחמירים ומוציאה מוצרים "סוף הדרך". אני יודע על מסעדות שאומרות כבר שנים (אם כי לא בקול רם) כי אין טוב וטעים יותר מאשר לעבוד עם מוצרים בקופסאות שימורים. זכרו רבותי!!! בקופסאות שימורים אין כלל חומר משמר מזה עשרות שנים וזאת עקב התהליך אותו עוברות הקופסאות במפעלי המזון. אני מזמין כל אחד ואחתץ מכם לראות כיצד קולטים חומר גלם במפעלי השימורים בישראל ואיזה דגש נותנים על איכות ועמידה בתקנים בינלאומיים.
omri | 28.02.11
14.
בושה וחרפה
אני חושב שאנשים השתגעו אם מוכנים לשלם עבור קופסאות שימורים (לא משנה איזה איכות מעולה) רק בארץ זה יכול להיות. ניראה שף ניו יורקי שיעיז להגיש קופסאות שימורים במחיר מופקע יעיפו אותו מכל המדרגות. לא יבואו אליו יותר.בארץ מוכרים לאנשים קופסת שימורים במסעדה הוא אומר תודה איפה אפשר לקנות עוד.
השף | 28.02.11
9.
האבסורד הוא
שבתקופת הלחץ שעגבניה לבישול עלתה 14 שקלים לקילו, ותאמינו לי, לא היו יכולים להוציא ממנה רבע גרם של תבשיל, האלטרנטיבה של עגבניות משומרות איכותיות היתה זולה בכמעט 50% מאותה עגבניה נחותה שהספקים נתנו. להזכירכם, עגבניות משומרות מאיטליה מצויינות בטעם כי הן יחסית מובחרות ונקטפות בזמן אידיאלי כשהן אדומות ובשלות
שראל | 27.02.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת