24. רק בקליפורניה הקינוחים על הפנים חיפשתי, ועדיין מחפשת קינוח טעים אבל כמעט להכל יש טעם של פלסטיק והקינוח הכי פופולרי זה קאפקייק, ואני לא קוראת לזה בכלל קינוח! מחכה כבר לחזור לארץ לאכול קינוח אמיתי וטעים! ניצן | 05.03.11 (ל"ת)
23. להבדיל, הקינוחים במסעדות בישראל הדבר שהכי פחות כדאי לצפות לו! מדוע? כי בעלי המסעדות מתמקדים במנה הראשונה ועיקרית, ולא מוכנים לשלם עבור קונדיטור מהמעלה הראשונה. אבל לחייב "יד ורגל" עבור הקינוח הם יודעים. | 05.03.11 (ל"ת)
22. מציעה לכם להצפין ל"ארט דה קוקו" בכרמיאל... יצירו אומנות הן בתחום השוקולד והן בעוגות...המלצה חמה. הרמה הרבה מעל המצופה בשוק הארצי... אאאאאאאאאאאאאאאאאא | 05.03.11 (ל"ת)
21. כולם פה בהתלהבות כללית ורק אני חטפתי הרעלת סוכר באמצע הכתבה ופרשתי. בחיאת, יש גבול. שולמית | 05.03.11 (ל"ת)
20. מעניין מתי ראיינו אותם, בטח היה לפני "תקרית גליאנו" בכל אופן, אני רוצה לטעום את ה"אצבע פרלין חלב של ג'רום צ'וזס". מתכון???? דער קעניג | 05.03.11 (ל"ת)
18. כתבה נהדרת אבל ! לאחר ביקור בכמה מסעדות שצוינו בכתבה , בעיקר בעקבות המלצות מגזינים כאלה ואחרים , האוכל כולל הקינוחים שם פשוט זוועה שממש לא נעים לי להודות אבל בא להק..א אחרי שטעמים אותם , אל תתפתו במיוחד ל wd50, כל טרנד האוכל המולקולרי הוא הזוי לגמרי , במקרה שלהם אחת מהמנות בתפריט הטעימות שכללה בערך שש מנות הייתה גלידת בייגל, סלמון וקרים צ׳׳יז ( זו מנה שהם מתפארים בה בכל הזדמנות ) לא רק שזה נשמע דוחה , זה היה באמת באמת איום ונורא! לי זה נשמע שכתבי האוכל פשוט מתחנפים לשפים ומהללים אותם , בשורה תחתונה באמת אין הרבה בשורות וכל התחכמויות האלה עם האוכל רק גורעות מהטעם. לואיס גריפין | 05.03.11 (ל"ת)
16. יצירות אומנות - ממש עיצוב תעשייתי משובח! זה המקום שלהם להראות את היצירתיות גם בשילובים וגם באומנות...אני בטוחה שלא תמיד זה טעים כמו שזה נראה מיכל | 05.03.11 (ל"ת)
13. כתבה מעניינת מאוד מלאת תוכן, מקיפה ובכלליות - גורמת לתחושת רעב. כמו שכתבה צריכה להיות, תענוג. זך | 05.03.11 (ל"ת)
9. יש הרבה סיבות לעניין הכוכבות של קינוחים 1. אנחנו מתוכנתים לצפות לקינוח מתוק בסוף הארוחה. אלמנט הציפייה חשוב כאן. 2. בתיחלת הארוחה אנחנו רעבים, לכן "חוכמות" עם מנה ראשונה משפיעות פחות. קינוח לא אוכלים מתוך רעב אלא בשביל ההנאה הצרופה של חיך ועין. 3. עם קינוחים אפשר לעשות דברים יפהפים שאי אפשר לעשות עם שניצל. 4. בנפרד, הרעיונות עם זעתר וכיו"ב בגלידה מופרכים ויש להם טעם של הנעליים שלי (לא טעים, די מגעיל למען האמת, מנסיון, למי שלא בטוח...) אבל יש להם ערך בהסטוריה של הגסטרונומיה כמפלסי דרך ומחדירי דרכי מחשבה חדשות. וזה חשוב. נירה | 05.03.11 (ל"ת)
8. עד כמה שאני אוהב קינוחים, יש משהו דקאדנטי *מדי* בתרבות שמפתחת זביון ברגמוט... ... מקפא אפונה גרוס וטבק מקורמל עם קרם חומעה. חוששני שזה מעיד על אובדן דרך, על ניתוק קיצוני ממה שמעסיק את מרבית האוכלוסיה. אורן | 05.03.11 (ל"ת)
6. אני מוכנה להרוג כדי לטעום את קינוח הירח ואני בכלל פציפיסטית שמשחררת אפילו ג'וקים בחזרה לטבע. מתוקהולית | 04.03.11 (ל"ת)
אקסטרים דיזרט: המרדף אחרי הקינוח המושלם
24 תגובות לכתיבת תגובה