אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אקסטרים דיזרט: המרדף אחרי הקינוח המושלם

24 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

18.
כתבה נהדרת אבל !
לאחר ביקור בכמה מסעדות שצוינו בכתבה , בעיקר בעקבות המלצות מגזינים כאלה ואחרים , האוכל כולל הקינוחים שם פשוט זוועה שממש לא נעים לי להודות אבל בא להק..א אחרי שטעמים אותם , אל תתפתו במיוחד ל wd50, כל טרנד האוכל המולקולרי הוא הזוי לגמרי , במקרה שלהם אחת מהמנות בתפריט הטעימות שכללה בערך שש מנות הייתה גלידת בייגל, סלמון וקרים צ׳׳יז ( זו מנה שהם מתפארים בה בכל הזדמנות ) לא רק שזה נשמע דוחה , זה היה באמת באמת איום ונורא! לי זה נשמע שכתבי האוכל פשוט מתחנפים לשפים ומהללים אותם , בשורה תחתונה באמת אין הרבה בשורות וכל התחכמויות האלה עם האוכל רק גורעות מהטעם.
לואיס גריפין | 05.03.11
9.
יש הרבה סיבות לעניין הכוכבות של קינוחים
1. אנחנו מתוכנתים לצפות לקינוח מתוק בסוף הארוחה. אלמנט הציפייה חשוב כאן. 2. בתיחלת הארוחה אנחנו רעבים, לכן "חוכמות" עם מנה ראשונה משפיעות פחות. קינוח לא אוכלים מתוך רעב אלא בשביל ההנאה הצרופה של חיך ועין. 3. עם קינוחים אפשר לעשות דברים יפהפים שאי אפשר לעשות עם שניצל. 4. בנפרד, הרעיונות עם זעתר וכיו"ב בגלידה מופרכים ויש להם טעם של הנעליים שלי (לא טעים, די מגעיל למען האמת, מנסיון, למי שלא בטוח...) אבל יש להם ערך בהסטוריה של הגסטרונומיה כמפלסי דרך ומחדירי דרכי מחשבה חדשות. וזה חשוב.
נירה | 05.03.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת