אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

גוגל הסירה מהמרקט 21 אפליקציות אנדרואיד שגנבו פרטי לקוחות

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
לכל החכמים - קראו והשכילו
IOS פריצה לא פחות ממערכת אחרת, אפשר להשתיל לכם קוד זדוני בזמן גלישה בספארי באתר בעייתי. ולכל מי שעושה JAILBREAKING - שתדעו לכם שססמת הROOT שלכם ידועה לכולם בזכות זה, ורוב המשתמשים הפשוטים לא יודעים איך להחליף אותה. אי-לכך אין שום בעיה לתקוף ולהדביק אייפון פרוץ בקוד זדוני. אגב, באנדרואיד וג'אווה המצב הרבה יותר גרוע.
רפי | 03.03.11
6.
יופי. נשארו עוד 9979 אפליקציות להוריד:
צריך למהר - בחודש הבא יהיו יותר. למשתמשים לא אכפת אם מערכת ההפעלה "פתוחה" או "סגורה". אבל כן מתחיל להיות להם אכפת אם מערכת ההפעלה פעורה - וזו של גוגל מסתמנת כפעורה לרווחה יותר ויותר. למה משתמשים - לא קוראי המדור הזה, אלא אשכרה משתמשים רגילים - קנו 90 מיליון אי-פונים ו-15 מיליון אי-פאדים? כי מתחיל להמאס להם מכל מיני וירוסים, תולעים, סוסים טרויאניים, רוגלות, גונבות וחברות תוכנה שסתם ככה גונבות אתפרטיהם האישיים. מתחיל להמאס להם לקרוא כל שני וחמישי לטכנאי, ולשלם בכל שנה עבור "חבילת הגנה" שכלל לא מגינה עליהם במקרה הטוב, ושגונבת את פרטיהם במקרה הרע. עם iOS זה לא קורה, ואנשים מתחילים להבין את זה.
דרום לבנון | 03.03.11
5.
ואני אחזור על ההצעה שלי - לפתח גרסת MOCK
באנדרואיד, כל אפליקציה שמותקנת מצהירה לאיזה הרשאות היא זקוקה, ובתהליך ההתקנה המשתמש מאשר לאפליקציה לקבל את ההרשאות האלו. אין למשתמש אפשרות לשלול מאפליקציה הרשאה מסויימת, כי אז היא פשוט לא תותקן. אני מציע - לאפשר למשתמשים "הגדרות מתקדמות" בתהליך ההתקנה - במידה והמשתמש מחליט שאפליקציה מסויימת לא ראוייה לקבל הרשאה מסויימת - המערכת תתן לאפליקציה הרשאה מדומה - כלומר - כשהאפליקציה מנסה לבצע פעולה שהמשתמש החליט לחסום - האפליקציה תקבל אישור כאילו הפעולה בוצעה בהצחלה, בעוד בפועל - לא בוצע דבר.
 | 03.03.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת