אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בלעדי ל"כלכליסט": הגבינה הלבנה של מולר תרד מהמדפים

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
אין לי יכולת לבדוק אבל לדעתי כל השוק הצתמצם לו .. המחירים פשוט לא הגיוניים
אם פעם הייתי הולך למדף הגבינות ומעמיס בלי חשבון, היום אני בודק 10 פעמים כל דבר כולל תוקף כי המחירים פשוט עלו בלי פרופורציה למוצר. קוביה גבינה בולגרית עול מעל 20 שקל גביע קוט'ג 8 שקלים מעדנים +- 5 שקלים ולכן אני חושב שאנשים התחילו לקנות מה שצריך ופחות מתלהבים לנסות דברים חדשים - בטח לא במוצרי יסוד כמו גבינה לבנה.
m | 07.03.11
3.
גבינת מולר
הגבינה איכותית וטעימה, היה קשה למצוא אותה היות ושווקה במספרים קטנים, ולא פעם באתי בטענות לחנות על מחסור בגבינה מזה כשבוע בלתי ניתנת להשגה וכשפניתי למרכז שרות לקוחות לפני יומיים נמסר לי שלא תשווק יותר ושאני היחיד שהתלוננתי שלא מצאתי אותה,הגבינה לא קודמה שיווקית אף פעם לא נתקלתי בהדגמות בניגוד לגבינות אחרות וכמו כן לא היו מבצעי מכירות
 | 07.03.11
2.
מסתבר שהצרכן הישראלי יודע מה הוא אוהב.
היוגורטים טעימים מאד ולכן נקנים, גם אם הם יקרים יותר, הגבינה טעימה הרבה פחות ממקבילותיה ולכן אינה נקנית. פשוט מאד. לא ענין של שיווק - כי בסוף לא אוכלים את הפרסומת היפה אלא את המוצר. אם השיווק מענין - תתפתה לקנות פעם. אם לא טעים - לא תקנה פעם שניה.
 | 07.03.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת