אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את חוק ששינסקי

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם
ובריבית דריבית. מחירי הגז יעלו בהתאם לפיצוי על המס למשקיעים שיהיה פי 2 או 3 . כך שכל הרווח של הציבור יהיה על חשבונו. אבל הממשלות אצלינו לא אחראיות לכלום ולכן הציבור לא יראה מהמיסוי ועליית המחיר של הגז אגורה. זה מה שמירי רגב ניסתה למנוע ללא הצלחה.
יצחק | 31.03.11
7.
סוף כל סוף הכסף יגיע לכל אזרחי המדינה
עכשיו כל המדינה תוכל להנות ממשאבי הטבע ששייכים לה נכון שיש אנשים שהשקיעו בחיפושים בהתחלה , וכל האנשים שהשקיעו הכפילו פי 10 לפחות את ההשקעה שלהם ולכן בטוח הם החזירו את הכסף שלהם חזרה במדינה שלנו הרבה אנשים תרמו בשביל שיווצר איזה מצב של שיוויון ואיכות חיים נורמאלית , לפי טענתם אולי למי שהיה בפלמ" ח או באצ" ל מגיעה כל המדינה , כי בלעדיהם לא היתה בכלל מדינה :)
ליאור | 30.03.11
5.
תגובה ל1
אז מה??? המדינה גם הורידה את מס החברות בעשרות אחוזים, מה שגרר שבמששך שנים החברות ילמו פחות מס. לא ראיתי את החברות מתלוננות על שינוי הכללים כשזה קרה, לכן אין להם שום זכות מוסרית להתלונן עכשיו. הם שמחו אז כשהם הרויחו כשהתנאים המדינה השתנו. עכשיו הם יהיו עצובים כאשר התנאים במדינה השתנו. פעם אתה בגלגל למעלה, ופעם למטה
t | 30.03.11
1.
שימו לב מה אמרה המדינה למשקיעים ב 2007 - לא ב 1952.רמז: מס של 80% לא תמצאו שם
שימו לב למשפט: מאז נעשו בים כמה קידוחים בהשקעות ניכרות, אשר לא הביאו לתגליות חדשות, ולכן הוחלט שאין כל הצדקה להגדיל את התמלוגים. ההודעה עצמה: לפני כשנה, משרד התשתיות "פתח מחדש את הים" לחיפושי נפט וגז טבעי, עם חתימתו של שר התשתיות בן אליעזר על צו המאפשר את פתיחת הים לחיפושי נפט. הצו החדש שנחתם ביטל את הצו הקודם, מיוני 2000, אשר "סגר את הים" לחיפושי נפט. סגירת הים נבעה, בזמנו, מצורך של משרד התשתיות לבדוק אפשרות שינוי בחוק הנפט, אשר היה אמור להגדיל את התמלוגים לקופת המדינה בעקבות תגליות הגז הטבעי מול חופי אשקלון ועזה ב-1999-2000. מאז נעשו בים כמה קידוחים בהשקעות ניכרות, אשר לא הביאו לתגליות חדשות, ולכן הוחלט שאין כל הצדקה להגדיל את התמלוגים. לדברי שר התשתיות הלאומיות בן אליעזר, "בטחון אספקת אנרגיה הוא אחד מן היעדים המרכזיים של המשרד. הגדלה וגיוון של מקורות גז טבעי ונפט היא חלק בלתי נפרד מיעד זה. מדינת ישראל, אשר אינה משופעת באוצרות טבע, נסמכת על מקורות אספקה חיצוניים, ולכן כולי תקווה שהחברות שקיבלו לידיהן את רשיונות החיפוש יצליחו במשימתן ויתרמו להגדלת מקורות האנרגיה הקיימים" .
טל | 30.03.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת