23. למי יש יותר גדול כולכם מפגרים, בושה! חומוס פיתה מלפפון חמוץ-למי אכפת מה אתם אוהבים לאכול??!!!!! די להשוואה הנצחית ״למי יש יותר גדול״ שמיל החתול | 09.04.11 (ל"ת)
21. ל-18 - קראתי את מה שכתבת והגעתי למסקנה שטעית לפי מה שכתבת נראה שהן לא מעלות את רמת האייקיו אלא רק את מפלס הפלצנות הגלובאלי הסינגולארי. פבריציו פוציני גטה | 06.04.11 (ל"ת)
20. הצ'יזבורגר: הייתי מעדיף את הבשר קצת יותר עבה ואת העגבניה קצת יותר דקה אבל תכל'ס, נראה לי אחלה צ'יזבורגר! עדיף על האורז עם נקניקיות שהבאתי אתמול לעבודה... עיניים גדולות | 06.04.11 (ל"ת)
19. סדרה מדהימה למי שיש לו את זה...זו המילה האחרונה בתחום הבישול קצת יקר - אבל חיים רק פעם אחד :-) רונית | 06.04.11 (ל"ת)
18. פטריות קרימיני הן משהו מיוחד וייחודי הן גדלות בכפר קרימיני שבאיטליה. המיוחד בהן שהן גדלות על צלע הר משופע בזוית 19מעלות מה שמקנה לאדמה טמפרטורה מעולה וייחודית. סביבתן היא אדמת טוסקנה אדומה (טרה רוסה) שמכילה תרכובות ברזל ייחודיות ועשירה גם בטונגסטן (מתכת יקרה). כמו כן מי ההשקיה הם טל הררי מתקתק. כל אלו מקנים לפטריות קרימיני טעם וניחוח בלתי רגילים שעושות אותן לאיכותיות ביותר. רק לידיעתכם - קילו פטריות קרימיני נמכר בשוק הירקות באמסטרדם בלא פחות מ 300 יורו. לפטריות קרימיני יש גם תכונות רפואיות והן ידועות בטיפול בסרטן, באין אונות, בכאבי בטן ואומרים אפילו שהן מעלות את רמת ה אייקיו. | 06.04.11 (ל"ת)
17. זה רק התחביב שלו! נתן מירוולד הוא המייסד של אינטלקטואל ונצ'רס! כנסו או חפשו. עושה מיליארדים מאיסוף קנין רוחני ותביעות על קנין רוחני. המיטב שבמיטב מושקעים אצלו ((חברות קטנות כמו אינטל וגוגל ואנשים כנו ביל גייטס...) פיספסתם בגדול את האיש! | 06.04.11 (ל"ת)
15. הוא אגב לא ממציא פה דברים חדשים - יש גם אנשים כמו הסטון בלומנטל עם הבישול המולקולרי... https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Molecular_gastronomist . | 06.04.11 (ל"ת)
11. הסנדויצ' הכי טעים שהיה לי בחיים היה כך : לחם שחור חמאה ממרח פילפל וצ'ומה טריפוליטאי לפעמים תוספת זיתים וזה מה אני אגיד לכם מעדן במיוחד שזה אמא שלי הכינה לי זה כיסה גם על כל הבעיות בבית הספר הדפוק שיר | 06.04.11 (ל"ת)
7. האמריקאים רוצים להנדס ה כ ל התרבות האמריקאית לא משאירה מילימטר אחד למקרה, לטבע, לחושים או לאלתור. כשזה נוגע לבטיחות בבניה, למשל, זה טוב. הבעיה היא שאצלם זה נוגע לכל תחומי החיים, כולל יחסים בין אישיים, הומור, סקס, ועכשיו גם הגיע זה עם מדעי הואקום שלו להנדס לנו את הכרוב בהמבורגר (וגם להקפיץ את עלות הייצור על הדרך). מאחל לו ולנו שה"בשורה" שלו תיעלם כמו שהיא הגיעה. לא יילך להם | 06.04.11 (ל"ת)
5. אני לא מבין את התגובות פה. ברור שזה לא ספרות פופולארית , אלה ספרות מחקרית. ובשביל ספרות מחקרית זה נשמע מרתק. אלפקה | 06.04.11 (ל"ת)
3. מטבח טעים: שתי פרוסות לחם שחור טרי וביניהן: שכבה דקה מיונז פשוט הרבה אבוקדו פרוסת גבנ"צ מעושנת תוצרת הארץ ובצד: סלט וזיתים דפוקים והחיים טובים! ואל תבלבלו את המוח... | 06.04.11 (ל"ת)
פה גדול מאוד
23 תגובות לכתיבת תגובה