אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בדיקת "כלכליסט": Motorola Xoom - שם את ה"מחשב" ב"מחשב לוח"

8 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
אני לא אוהב את הטאבלט
היה לי אחד בדיוק יומיים. והעפתי אותו לכל הרוחות. אני לא יכול לסבול מסך שיש בו כל הזמן טביעת אצבעות. הרבה יותר נוח לקנות נטבוק 10 אניטש עם מקלדת רגילה וכשאני רוצה לסגור אותו אני פשוט מוריד את מסך הכיסוי וזהו!!! והמסך גם תמיד נקי. כל הטאבלטים האלה זה שגעון חדש שכולם רוצים להראות מודרנים ואף אחד לא יעיז להודות שזה חרטא אחד גדול.
מאיר | 18.04.11
7.
ל-5
המערכת הפעלה לא מנוונת ותפסיק לבלבל את המוח. במקרה אני מפתח לשתי הפלטפורמות, ואין מה להשוות בין העושר של iOS לבין האנדרואיד. מעניין איך יש יותר מ400,000 תוכנות באפסטור אם היא כסאת מנוונת. ולגבי התאמה של אפליקציות למחשבי לוח, ברור שגם זה קשקוש. למתוח אפליקציה לא אומר שהיא מותאמת. זה באמת טלפון מגודל, ולא באמת מחשב לוח. באייפד הממשקים מותאמים ויש ניצול של המסך. בזום? אותו דבר רק בגדול. המכשיר הזה לא בשל לכלום ולא ברור לי איך הוא סוס עבודה.(אה כן, כי אפשר לחבר אליו USB או משהו כזה.)
אבי | 18.04.11
6.
הזום "לא יזכה לעדכונים נוספים לאחר ההשקה". ולמי כן יש עידכונים?
למה אין עידכונים לזום? "בעיקר בגלל חוסר עניין של המפעילות, שבודקות כל גרסה בדקדקנות אבל לאחר מכן עוברות למכשיר הבא". כלומר, שוב המפעילות קובעות לצרכן מה לעשות. כלומר, שוב המפעילות כופפו את היצרנית ובכך ייקברו, למעשה, את המוצר. יש רק חברה אחת שהצליחה לכופף את המפעילות, ומעדכנת באופן עקבי את מוצריה - בחינם. החברה הזאת היא גם היחידה שלא מוכרת את פרטיכם האישיים לכל המרבה במחיר - ללא ידיעתכם וללא הסכמתכם. בשנה הקרובה, אפל תמכור כ-60 מיליון אי-פאדים (וייתכן שזו אפילו הערכה שמרנית). כל המתחרות כולן ימכרו בערך אותו דבר- רק שהכמות הזאת תתחלק בין כמה עשרות יצרניות, שרובן לא ירוויחו מכך כלום, ולא יצליחו לפתח את המוצר הבא. ולכן, הרבה אנשים יישארו עם מוצר שלא ניתן לעדכנו - בכלל - ושאין לו עתיד, רק עבר.
דרום לבנון | 18.04.11
5.
תדייקו במחיר!
לא הגיע הזמן להפסיק עם הטענות המגוכחות על המחיר של הזום?! הוא מתומחר בדיוק כמו אייפד עבור הדגמים המקבילים (16/32 ג'יגה, עם או בלי דור 3). זה לא חייב להיות 800 דולר, יש גם ב- 600 אם לא פחות. ל- 2: הוא סוס עבודה כי המערכת הפעלה לא מנוונת ומאפשרת לעשות הרבה יותר מ- iOS. וגם כאן, הטענה שאין אפליקציות היא לחלוטין מנותקת מהמציאות - באנדרויד אפליקציות יודעות להימתח לגודל מסך אחר בצורה חכמה ולא סתם החלפת כל פיקסל בארבעה, כך שהמון אפליקציות קיימות עובדות בסדר גמור בזום.
נדב | 17.04.11
3.
אז מה היה לנו כאן?
מעבד - כמו אייפד 2 כרטיס מסך - חלש בחצי מאייפד 2 (משואר - כנראה יותר) זיכרון כמו אייפד 2 מחיר - 200 דולר יותר מהאייפד המקביל (600 דולר לאייפד 2 32 גיגה) יותר שמן , חיי סוללה קצרים יותר , פחות אפליקציות , דפדפן גרוע (מספיק לראות איך הוא זז בהדגמה) , אין כמעט אפליקציות - ואלו שיש לא רצות טוב ומערכת הפעלה לא בוגרת. אין ספק - מתחרה מוביל למוצר שכבר בשוק חודש... עצוב...
ל. | 18.04.11
1.
ואני חשבתי שהמכשול העקרי של ה-XOOM זה
בכלל IPAD2, איכשהו, כל המתחרות לא מצליחות להשוות את עצמן לאייפד ולאייפד 2 בפרט, וזה לא שלא היה להן זמן להתכונן, רובן בנתיים עם תאריכי השקה עתידיים, ואלו שכבר כן מוכרות פה ושם, מוכרות ברמת מחירים יותר גבוהה מאפל עם חווית שימוש שלא מתאימה למסכי מגע וטאבלטים. העיקר שיש מליון מגיבים בכל פוסט על סמארטפונים/טאבלטים שאיו כמו אנדרואיד.......
משה | 17.04.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת