אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

החוק מנצח: האמריקאים מעדיפים את נטפליקס על תוכן פיראטי

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
להוט ויס יש עוד כמה שנים לסחוט את הפריירים המקומיים, והם יעשו הכל כדי להאריך את הזמן הזה
בדיוק כמו חברות התקליטים שבמקות לקדם את המודל העיסקי שלהם עם הזמן מנסים להלחם בצרכנים שלהם כך גם הוט ויס. זה עניין של זמן עד שאיזה ח"כ מטעם יעלה הצעת חוק שכל מי שלא מחובר לכבלים\לווין חייב לשלם מס פירטיות. בסוף כל השרותים יהיו עולמיים, כל אלה שהיום מיצרים סדרות רשת יובילו את ביצת המדיה המקומית בהמשך. הילדים שמתרגמים סרטים באופן פירטי היום-הם העתיד של תעשיית התוכן.
אבי | 19.05.11
13.
בארץ אין אלטרנטיבה חוקית ובמחיר סביר
למה כל השירותים הללו לא פועלים בארץ? נטפליקס? אייטיונס? משום מה רק בארץ יש בעיות משפטיות שלא ניתנות לפתרון. בכל העולם הצליחו לפתור את הבעייה, ורק בארץ (כנראה בגלל שיש פה יותר מדי עורכי דין שאין להם מה לעשות), עוד לא הצליחו לפתור את הבעיות המשפטיות הסבוכות. הפתרון פשוט - תנו לנו בארץ שירות כמו באמריקה - ותראו איך אנשים מפסיקים להוריד תוכן בלתי חוקי (בדיוק כמו שקרה באמריקה). - תנו שירים ב2-3 ש"ח, תנו סרט במחיר סביר, ותראו איך כולם מתחברים.
אני | 19.05.11
12.
אם ישראלים יעברו לנטפליקס כל הרשת תקרוס....
אתם שוכחים שהתשתית בארץ על הפנים...עומס כמו של נטפליקס שעובד כל היום אצל מיליון אנשים פה יקריס את האינטרנט - חוץ מזה ברוב הבתים התשתית של בזק מוגבלת מאוד - כדי לראות סרט באיכות טובה צריך לפחות 4 מגביט לשנייה - ברוב הארץ לא מגיעים עדיין לקצבים כאלה...
שרון | 19.05.11
11.
רמז רמז לחברות התוכן
משום מה חברות התוכן הגדולות (לדוגמא סוני) מוכרות בזול בארה"ב ואילו באירופה ובעולם השלישי (ישראל) חוסמות שירותים, מפקיעות מחירים ומתייחסים אלינו באופן כללי כאילו יצאנו מהג'ונגל. המצחיק הוא שהחשיפה הטכנולוגית של הישראלי או המערב אירופאי הממוצעים היא יותר משל אמריקאי ממוצע. במחיר סביר, אפילו הישראלים יפסיקו להוריד תוכן לא חוקי, תשלום מנוי של 30-50 ש"ח לחודש + פרמייה של 2-10 ש"ח לכל סרט או פרק סדרה באיכות טובה (HD) ואתרי השיתוף יעמדו שוממים גם בארץ חמדת אבות. חברות התוכן רק ירוויחו מהמהלך, אפילו ירוויחו בגדול.
ישראלי | 19.05.11
6.
למגיבים- המחיר שהאמריקאים משלמים הוא עוד יותר נמוך מהמחירים שציינתם.
המחיר צריך להיות מחושב ביחס למשכורת. הכנסה של 35 אלף דולר בשנה- שם נחשבת כהכנסה ככה ככה של אנשים עם מעט השכלה (ז"א SOME COLLEGE). בשקלים זה יוצא בערך 120 אלף בשנה. לאדם אחד. ככה שאם להודות על האמת, אם לשלם את המחיר שהאמרקאים משלמי- זה יצא מחירים מאוד מוכים שאולי אפילו לא ריאלים... (למשל במקום 35 ש"ח זה 25 ש"ח בחודש ובמקום דולר זה צריך להיות 0.7 סנט). כך שגם בירידת מחירים סבירה, הפירטיות לא הולכת להיעלם...
rafi | 18.05.11
4.
הבעייה היא המחיר וגישה לשירותים בינלאומיים
בדיוק כמו שהוכיחו באפל / אייטונס שאפשר למכור מילארדים של שירים ב 99 סנט, ואפליקציות שעולות בין 99 סנט ל 4.99 דולר, אז הלקוח לא מתרגש מהמחיר (פחות ממנת פאלאפל). בארץ). המחיר של התכנים האלה, בעיקר ווידאו / סרטים / תוכניות מקור מחו"ל הוא אבסורדי. נטפליקס גובה 8.99$ (כ 35 ש"ח) עבור גישה בלתי מוגבלת למאגר שלהם (מאות אלפי כותרי סרטים, סדרות וכדומה)... כאשר בארץ המינימום הוא כ 200 ש"ח לחודש עבור כבלים או לווין, שאינם מספקים גישה לכלום. אולי 2-4 סדרות, באיחור של חצי שנה, ורובן לא לצריכה מיידית (לא ב VOD באינטרנט). מרגיז שאי אפשר לגשת לשירותים האלה מהארץ בגלל חסימת IP וסכסוך מקומי על זכויות יוצרים (הרי אם נקנה ישירות מהם, מי יגבה עמלות מיותרות בארץ?!). תארו לכם שיכולנו לקנות קופסת פלא כמו של בוקסי או אחרות שתומכות בנטפליקס מארה"ב ולקנות תכנים ישירות משם. לא היה צורך בחברות הכבלים/לווין, ואז היתה פה תחרות אמיתית ללא תיאום מחירים ומבצעים... במקום זאת דוחפים אותנו לגנוב, לרמות, להעתיק סרטים, להוריד באינטרנט כי אין דרך אחרת שפוייה להשיג את התוכן הזה. מתנהגים כאילו אנחנו מדינת הייטק, אבל בדברים הפשוטים זאת מדינת חלם. שנים אחרי פתחו פה את השירות של SONY לפלייסטשיין נטוורק , כשכל העולם נהנה מזה. אייטונס אפשר לשכוח. ונטפליקס לא פועל בארץ בגלל חסימת IP של מה שמחוץ לאר"הב ואירופה.
א.ר. | 18.05.11
1.
כי אנחנו לא מחפשים לגנוב
אנחנו פשוט רוצים תוכן איכותי במחיר ושירות הוגן. אם בתי הקולנוע לא היו גובים 40 שקלים לכרטיס (ולפעמים יותר אם זה תלת מימד מסריח) ומוסיפים עמלה כשזה מהאינטרנט, היינו הולכים לקולנוע במקום להוריד באינטרנט. אם חברות הכבלים היו מביאות תוכן במהירות למרקע ולא חודש אחרי סיום העונה, היינו צופים בסלון במקום להוריד. אם חברות המוזיקה היו מציעות ממשק הגיוני במחירים נוחים על מוזיקה, היינו רוכשים דיסקים (או קבצי MP3). ואם כל הנ"ל היו טורחים לתת שירות הוגן, אדיב ונוח ללקוחות, היינו חוזרים אליהם במקום לחפש משהו אחר. הסיבה שאנחנו מורידים קבצים היא הצבעה ברגליים. נמאס לנו לאכול חרא מנותני השירות, אז אנחנו מפסיקים לשלם להם.
אבנר התותח | 18.05.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת