3. סיגל קרפל חבר'ה מקום שלישי בתחרות הזו הוא מקום ראשון מבחינתנו. אין אין אין דברים כאלו. כחובב שוקולד מוצהר אני רוצה להגיד תודה לסיגל ולצוות המדהים בבוטיק השוקולד הזה - שני המקסימה ואלי השרמנטי. כולכם כמקשה אחת עושים כבוד למוצרים המדהימים שאתם מפתחים!! אם אני מגיע מפלורנטין לרמת החייל זה בהחלט לא סתם!!! כל הכבוד על המקום המכובד!!! תומר. תומר זיו | 19.06.11 (ל"ת)
2. מישי הכי טוב לדעתי טעמתי את הפרלינים של כל המותגים ושל מישי הכי טובים לדעתי. הוא בעל הניסיון הרב ביותר ולאחרים יש הרבה מה ללמוד ממנו בתחום. הגנאשים נפלאים והמבחר ענק. נמרוד | 19.06.11 (ל"ת)
מבחן "כלכליסט": הפרלינים הטובים ביותר
3 תגובות לכתיבת תגובה