אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חקר ביצועים: השבוע של זהבית, עופרה והוקטג'

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
למגיב מס' 3 - אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז עדיף שתירגע
אתה טועה ומטעה. כל תהליך הפיכת החלב לגבינה או יוגורט מבוסס על תהליך יזום ומבוקר של החמצה, הורדת PH (אם אתה יודע מה זה) . מתחילם את התהליך מתי ואיך שצריך ומסיימים אותו מתי ואיך שצריך. הכל בשליטה, תחת בקרה ובאיכות הכי טובה שיש. אף אחד - לא תנובה, לא שטראוס, לא טרה - אף חברה רצינית לא מייצרת גבינה או כל דבר חאר מחלב שהתקלקל או החמיץ "לא בכוונה" או כל סיפור הזוי אחר שאתה מנסה להעלות כאן.
 | 24.06.11
4.
מה נתפסתם בקוטג' כמו בקרנות המזבח? זה לא מוצרי החלב, זה השכר מינימום, זה השכ"ד,
זה האליגורכים והמשפחות שסוחטות את אוצרות המדינה ואת המפעלים שמעבירים את העובדים לסין, להודו ולמזרח הרחוק כי שם העבודה זולה, (מה שעולה בזול, יעלה בסוף ביוקר), זה שלא נותנים זכויות יתר ליוצאי צבא, למשרתים במילואים. בקיצור, זה להמשיך ולהתעלם מכך שהמדינה הזו היא לא כמו כל המדינות ושאי אפשר לבצע פה מה שעושים במדינות העולם.
זה הפלית ה"מיעוט" בישראל לטובה, | 24.06.11
3.
קוטג' זה לא מוצר גורמה
לגברת טלי שמיר שיושבת בניו יורק. הקוטג' בארה"ב לא טעים לך כי האוכל בארה"ב לא טעים. זה ידוע לכולם. אבל! קוטג' הוא מוצר יסוד בסיסי. קוטג' מייצרים משאריות חלב שהחמיץ. כך שהרווח ליצרניות הוא עצום. גם לוקחים חומר גלם שאם לא היו מייצרים ממנו קוטג' הוא היה מושלך לאשפה. וגם מוכרים אותו במחיר שערורייתי.
החרם ממשיך | 24.06.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת