אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כמה עולה כל נקודה בליגת־העל?

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
הסתייגות קטנה
לגבי עניין הבישולים - מה ההצעה פה, שיוסיפו קטגוריה חדשה של "כמעט בישולים"? נראה לי מגוחך. בשלב הבא אפשר להמציא קטגוריה בכדורסל של אסיסטים שלא הסתיימו בסל, ומכאן נובע יחס יעילות חדש - היחס בין מספר האסיסטים שהסתיימו בסל, לאלו שלא הסתיימו בסל. בהקשר הזה, גם הסטטיסטיקה של בעיטות לשער היא מגוחכת. לא פעם אני מוצא את עצמי משתעמם למוות מול משחק בליגת העל שלנו, כשלפתע אני מגלה שאחת הקבוצות בעטה 20 פעם לעבר השער. אם זה לא למסגרת, זה לא נחשב.
עומר | 03.07.11
7.
כתבה מסקרנת
כתבה נפלאה ומעניינת, אבל... 1. אם אתה מוריד את ה- 23 הנקודות הבטוחות (לא בטוחות, יותר כמו "הנקודות שסביר להניח שהיא תשיג ממילא") מכל קבוצה, ואז מחשב כמה זה עלה לקבוצה פר נקודה, אז רק בשביל להיות בפרופורציה הייתי מוריד גם את התקציב הממוצע שהקבוצה הכי גרועה בעשר שנים האחרונות העמידה מתקציב הקבוצה הנמדדת. 2. להחליט ש"תיקו" זה מטופש נראה לי טיפה סובייקטיבי. 3. תודות ליו"ר ההתאחדות יש לנו מספר משתנה לא רק של משחקים בעונה, אלא גם מספר שונה של קבוצות - קשה להחתשב בכל הנסיבות עם סטטיסטיקה ככה. חוץ מזה, נהנתי לקרוא. תודה.
אלכס | 29.06.11
6.
כל זה טוב ויפה אבל בסופו של דבר כדורגל ישראלי זה לא NBA
ב NBA כל ההכנסות מתחלקות שווה בשווה בין הקבוצות ( פחות או יותר) , מי שרוצה להשקיע מעבר לתקציב המקסימום משלם על זה מס כפול, וקבוצות חלשות מקבלות ייתרון בבחירת שחקנים בדרפט לעונה הבאה. בכדורגל הישראלי גם ככה עיקר ההכנסות הן ממכירת שחקנים לאירופה (רפאלוב למשל נמכר בסדר גודל של תקציב שנתי של קבוצת תחתית) , והשגים באירופה כגון עלייה לליגת האלופות , ולא כל כך מתארים בארץ (ההבדל במענקים לא משמעותי) חוץ מזה כמות נצחונות בNBA מבטיח לך דירוג לפלייאוף, ויש יותר תוקף לסטטיסקות האלה, בכדורגל יש תפקידים במגרש כמו בלמים, שקשה למדוד אותם סטטיסטית. למכבי חיפה עונה שעברה היו 87 נקודות והיא לא לקחה אליפות (מקום בליגה האירופית אפשר לקחת עם הרבה פחות) + שיחקה בליגת האלופות בגלל שנה קודמת. השנה היו לה 80 + לא עברה סיבוב באירופה. מבחינה כלכלית השנה הנוכחית לא עדיפה, מה שכן יש פוטנציאל לעתיד אם נעלה עוד פעם
אבישי | 29.06.11
3.
לשחר
1. תודה. 2. המקורות כאן הם תקציבי הקבוצות, זה מידע שמתפרסם בוויינט, וואלה. 3. עבור ענפי ספורט אחרים יש מקורות מידע נפלאים. באתר של ESPN יש לא מעט כתבות, הפניות ומסדי נתונים. 4. ל-NBA לדוגמא יש באתר הליגה: http://www.nba.com/statscube/ 5. עבור בייסבול יש עולם שלם של זה. בשפה נגישה לך ל-http://mlb.sbnation.com/ ומשם עקוב אחר כתבות/הפניות.
אסף רותם | 29.06.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת