3. מיקום מיקום מיקום מיקום. המיקום קובע , על הכל הלקוח יתאפשר רק לא על מיקום. מי שלא חושב כך .... יש בית קפה מומלת מאוד עם אוכל נהדר והשרות מציון ב... ירוחם עופר | 20.08.19 (ל"ת)
2. צודק צודק צודק ! כחלק מהקמת בית קפה איכותי צריך להשקיע , ולהשקיע הרבה. אחד מהתחומים שבאמת צריך להשקיע עליהם ואני אומר לכם את זה בתור בעל בית קפה באזור השרון הוא תחום הקירור. בעלי בתי קפה חייבים חדרי קירור איכותיים שבהם יוכלו לאחסן את האוכל. כמובן מומלץ חדרי קירור יעילים אנרגטים שחוסכים בחשמל שכן אז תשלמו פחות על צריכה חשמלית. בהצלחה ! http://www.gvk.co.il/sale.asp?id=4 דור | 15.07.13 (ל"ת)
1. שירות שירות שירות הרבה פעמים אני נתקל בבתי קפה מושקעים שהבעלים עשה הכל כדי להצליח אך העובדים שהביא הורסים את החוויה... חשוב מאוד להביא עובדים מוקפדים ולשלם בהתאם. ליאור | 06.07.11 (ל"ת)
איך להקים בית קפה מצליח
3 תגובות לכתיבת תגובה