אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"אפשר להוריד את עמלת הבנק ב־50%"

30 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

27.
הבנקים והעמלות
הלובי של הבנקים חזק פי כמה מלובי החקלאים ,. ולעזרתם בא גם הנגיד שמודאג מיציבות הבנקים. איש לא מודאג ליציבות הבנקים כאשר המנהלים נוטלים לעצמם משכורות עתק. ליציבות התא המשפחתי אין איש דואג ,.והכנסת שהם נציגי האזרחים מוטב שלא יעשו ,.בפעם האחרונה שהם הקימו ועדה התוצאה היא שכדי לדבר עם פקיד יש לשלם 6 ש"ח. לא ניתן להחרים את הבנקים כך שנראה שהחגיגת הבנקים תמשך לעד. בברכת נציגי הצבור שאינם מבינים את תפקידם.
תום | 11.07.11
26.
ל-21 הסטודנט העני - אתה הלקוח הכי טוב של הבנק (אתה רק לא יודע את זה) על לקוח
שנימצא במינוס כל הזמן - היום, הבנק משלם ללקוח רגיל על חשבון חיסכון שיקלי משהוא כמו 1-1.5% ריבית שנתית ומחייב לקוח כמו "הסטודנט העני" ב-17% ריבית שנתית על יתרות מינוס באו"ש. זה רווח של 15-16% !!!!!!
הסטודנט העני - לקוח מצויין של הבנק!! | 11.07.11
25.
איך שוברים את הבנק
המגיב שהציע להשליך בלוק איטונג על הויטרינה לא הרים מימיו בלוק. איטונג הוא בלוק קל והויטרינה עשויה משתי שכבות זכוכית 5 מ"מ ובאמצע שכבת פלסטיק.+ יריעת מגן. בנוסף יש גם מצלמות ואזעקות. מציע למגיב הצעקן שיפעיל את החלק החזק שלו ויעשה צעקות בסניף. אחרי עשרים לקוחות זועמים משהו ישתנה. אם גם זה לא עובד אולי כדאי להתארגן להפלת שער המניה של הבנק הסורר. תזכרו שהמנהלים מקבלים בונוסים גם על פי שער המניה.
בוב הבנאי | 10.07.11
24.
יש אופציה שחוסכת כסף די גדול
לגבי ההצעה של סקר שוק ניסיתי ושום בנק לא מוכן לתת לך בכתב את הסדר העמלות שסגר איתך והם אומרים בפירוש שאינם מעוניינים שתעשה בזה שימוש מול בנק אחר וזה בהחלט סוג של קרטל. אבל כן ויתרתי על כרטיס האשראי של הבנק אחרי שלא נתנו לי הנחה ועברתי ללאומי כארד ושם לא משלמים אפילו אגורה, לא עמלה חודשית ולא ביטוח נגד גנבה ושום המצאה אחרת ולמרות זאת יש ביטוח מלא נגד אובדן ונגד גניבה. הדבר היחידי שאין זה נקודות ולא שולחים הביתה ניירת אלא מקבלים את דף החשבון למייל שזה מבחינתי בסדר גמור.
רינת | 11.07.11
23.
לסטודנט העני מתגובה 21
תלמד לחסוך ואולי לא תהיה עני על תיק של 100,000 שקל תשלם מאות שקלים ברבעון על דמי שמירה אם לא תדע להתמקח עם הבנק על העמלות. אולי עכשיו הסכום הזה נראה לך דימיוני אבל אחרי כמה שנים אחרי סיום התואר אם תתדע להתנהל נכון תצליח להגיע לסכום כזה ואף הרבה יותר. אנשים מפסידים מאות עד אלפי שקלים לבנקים בגלל פחדים דימיוניים או בגלל שיקולים לא עיניינים, אחד מהחברים שלי דחה את המעבר לבנק אחר בטענה שזה שההורים שלו היו בבנק הזה והוא נמצא בבנק הזה למעלה מ 18 שנים הבנק מתייחס אליו בתור לקוח מועדף. לאחר שהשווינו עמלות הוא ראה איזה לקוח מועדף הוא לקוח שמעדיפים לקחת ממנו כסף. הוא עבר לבנק אחר וקיבל עמלות דומות למגיב 2. היום החוק מאפשר לעבור מבנק אחד לשני בקלות ומי שמבצע את המעבר וכל כאב הראש זה הבנק שאתה תעבור אליו.
סטודנט עשיר | 10.07.11
22.
רגולטורים לא יעזרו יש רק פתרון אחד
ובאופן מפתיע זה אותו הפתרון לא רק בבנקים אלה גם בקוטג'ים ובמכוניות ובתחתונים. לתוח את השוק לחלוטין, לבטל לחלוטין את הבירוקרטיה: מי שרוצה לייבא רכבים הולך לדואר משלם אגרה ויכול לייבא רכבים בתנאי שהרכב יעבור טסט בארץ (כאילו שהרכבים בארץ עוברים איזשהם בדיקות נוספות). מי שרוצה לייבא חלב הולך לדואר משלם אגרה ומייבא מוצרי חלב שעומדים בסטנדרטים אירופאים (האגרה תממן גוף שבודק תתנאי הובלה וכו'). מי שרוצה לפתוח בנק משלם אגרה יותר גדולה, מפקיד הון התחלתי בבנק ישראל ויכול מייד לתת לאנשים שרותי בנקאות לפי מכפילים קבועים וההון המופקד בבנק ישראל. כנ"ל לכל ענף שבוא הישראלים האידיוטים משלמים פי 4 על מוצרים נחותים. שאר השיטות (רגולציה וכו') זה רק משחקים בקקה ורק גורם ל50 משפחות במדינה להעביר כסף מכיס לכיס (כאילו שלמשפחת שראוס לדוגמא אין אחזקות מחוץ לענף המזון, אם מישהו לוחץ אליהם בחזית אחת הם מייד חולבים את המצרכן במקום אחר).
דניאל | 10.07.11
21.
מי שיש לו תיק השקעות - לא מזיז לו כמה עמלות הוא משלם
מיליונר שמתלבט בין לקנות מניות גוגל, טבע או אורקל תמורת המייקרוסופט שהוא מכר אתמול - אין לו זמן לחסוך 50 אחוז על עמלות, כי מבחינתו אלה סכומים זניחים. אני - בתור סטודנט - יודע שמבחינת הבנק אני לקוח גרוע כי אני לא משלם כמעט עמלות, והרווח היחיד שלהם ממני הוא מהמינוס התמידי שלי. אבל לא לדאוג: הם מחכים עם חיוך לרגע שבו אסיים את הלימודים כדי לקרוע אותי בעמלות בשווי 4 שנים...
סטודנט | 10.07.11
20.
חוקי, מותר וכדאי לפתוח חשבון ני"ע בארה"ב -רק עמלות קניה ומכירה בין 7-10 דולר לפעולה
חשבון ני"ע אצל הברוקרים בארה"ב (פידליטי, אמריטרייד, סקוטטרייד) הוא קל פשוט ונוח, 2 טפסים למלא -אונליין, ולפקסס את הדף האמצעי של הדרכון, ולהפקיד כסף. העמלה על כל פעולת קניה או מכירה,ללא קשר לסכום או למספר המניות, היא בין 7$ (סקוטטרייד) ל 10 $, (אמריטרייד), אין את הבול שיט של דמי נהול ודמי שמירת עמלה וכל העמאיית הישראליים. אפשר לקנות מנייות ,(גם ישראליות וקנדיות ו... שנסחרות בארה"ב בכל בורסה), קרנות נאמנות (והמבחר הוא עצום) עם דמי נהול שהם חלקיק מדמי ניהול לקרנות נאמנות בארץ(שנגבות ע"י החברה המנהת את הקרן ולא הברוקר), וכן ETF'S, וכמובן אגרות חוב של חברות או של ממשלת ארה"ב. כל הפעולות נעשות אונליין. חשבון תושב זר פטור ממס על רווחי הון, אבל יש מס על רווחי דיבידנדים המנוכה במקור. ואין שום חובת דיווח לשלטונות המס האמריקאיים . עמלות ניהול קרן נאמנות בארץ הוא הגבוה בעולם-2.78 אחוזים לשנה-עשו חשבון לאורך 25 שנה ושאלו את עצמכם מי הוא בעצם "בעל" החשבון שלכם, אתם או הקרן?- התשובה -הקרן. הם הרוויחו יותר מכם (כי בשנים שהקרן מפסידה ההפסדים הם עליכם, ואילו דמי הניהול ממשיכים להגבות)! And don't forget to kiss good bye your Israeli banker, tell him to go to hell, and let him screw some other Israeli sucker! i
לא פרייר של אף בנק ישראלי | 10.07.11
4.
הבעיה היא לא רק עמלות המיסחר בניירות
השאלה איך אפשר לגרום למרד צרכנים אמיתי כמו בקוטג גם בבנקים ששם אנחנו שבויים לחלוטין ואין אלטרנטיבה אמיתית אם אתה רוצה לסגור חשבון בבנק אחד אתה חייב לפתוח אחר בבנק שגם אם הוא טיפה יותר טוב עדיין הברירה גרועה. המקום היחיד שאפשר לנהל חשבון ללא עמלות הוא בנק הדואר ושם יש בעית שירות.
רז | 10.07.11
3.
כאחד שגר בעבר בארה"ב, אין עמלות כמעט
למשל, מכירה וקניה של נ"ע , העמלה קבועה ( למשל 10 דולר ) ולא אחוזים כמו בארץ. למה לגבות אחוזים? האם מכירה 100000 של נ"ע ש"ח דורשת מאמץ יתר ממכירת 100 ש"ח ? אין בזה הגיון היום כשהכל נעשה אלקטרונית. אין בארה"ב דמי שמירה . דמי ניהול חשבון הם קטנים וקבועים ( 6 דולר לחודש ) בלי קשר למספר הפעולות שנעשו . לא לוקחים עמלה כשאתה מבקש לראות יתרה. ובטח עוד הרבה דברים שבארץ נעשו מחלבה ולא פלא שהבנקים מרוויחים טוב על חשבוננו. זה צריך להיות מרד הקוטג הבא אך בנק ישראל מגן על הבנקים ואין תחרות.
אבי | 10.07.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת