אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגלידריות הטובות ביותר

30 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

27.
לכל המשמיצים-
עבדתי בוניליה 3 שנים שלמות, טעמתי ברוב הגלידריות שיש בתל אביב- אז ככה אייסברג היו מעולים וירדו ברמה כבר לפני שנתיים או יותר. לכל המגיבים מטעמם (דני מפתח תקווה) עאלק... ונוספים... תתרכזו בלהכין גלידה טעימה ולא בטוקבקים... וניליה הייתה ונשארה מספר 1, בלי כל הפוזה ... אני ממש מתגעגעת למשמרות ... ולסורבה פיג'וייה...
דנה | 17.07.11
25.
סיצליאנית הגלידה המשובחת ביותר
אני עובד בוניליה... ואני חייב להודות שהגלידה הכי טעימה שקיימת בתל אביב - גלידה סיצליאנית! אייסברג פשוט קמצנים בגלידות שלהם שלא נראה כזה דבר: ביקשתי מנה גדולה בכוס- במחיר מופקע בין כה וכה.. והכמות פשוט לצחוק על הלקוח. גלידה מופלצת שמתעסקת רק בשם שלה, במקום שהלקוחות יהנו. פשוט מגעילה הקמצנות שלהם.אני משתדל שלא לקנות שם.
עובד בגלידה | 17.07.11
6.
אייסברג - הכי טובה
בשנת 1999 היינו בין הראשונים שביקרנו באייסברג ברחוב בן יהודה בת"א שזה עתה נפתח. לבעלים עוד היה פנאי להראות לנו את מלאכת הייצור ולהסביר. הוא למד את המלאכה באיטליה, ככל שזכור לי. הוא ואשתו מפגינים חריצות מאז ועד היום. האיכות - אין לה תחליף. המנות נדיבות. עצה לבעלים: אל תתפתו ואל תוסיפו סניפים. מי שאוהב את הגילה שלכם יבוא גם מקצה העיר
דודי | 14.07.11
5.
וניליה טובה אך איומה בקמצנות
ההדרכות שעוברים החברה הצעירים על איך למנוע "העמסת יתר" היא עוד דרך לשמור על מחיר גבוה. נכון הדבר כמעט בכל סניף שהיינו בו עם אין ספק איכות ראוייה והייתי מוכן לשלם יותר אך כאשר החברה הצעירים נדרשים, לאחר הדרכה מכוונת לנושא היא לשמור על גודל מנה מינימלי, שלעיתים מבזה ולא מכבד. לו ניתן היה לכמת, ולשמור על מדד סביר כמו משקל אזיי תרמיתם היתה מתגלה. כאמור, לא ראוי ואף מבזה. אתם הבנתם שם בהנהלה של ונילייה? יש המכבדים את איכות המוצר שלכם ואף מוכנים לשלם, אך כבדו את הלקוח ועל תשלו אותו בגודל המנות.
רון | 14.07.11
3.
צריך לתקן את הכותרת: "הגלידריות הטובות ביותר במדינת תל אביב"
אין לכם רצון, ואין לכם חשק לצאת מבועת וגבולות ת"א, המדינה לא מסתימת מעברו הצפוני של נחל הירקון ומדרומה של דרך יפו. קצת חבל שלא השקעתם קצת יותר. בסה"כ בין הגלידריות התל אביביות, אני בהחלט מסכים שוניליה מנצחת.
שפ ופה | 14.07.11
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת